- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.001
Gelmedikçe de umutlanıyorum iyi mi gelse bari 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaa bize bu süreç kafayı yedircek zatenGelmedikçe de umutlanıyorum iyi mi gelse bari![]()
Evet valla gelicek o kesin zaten ama bekletiyo gıccııhhEvet yaaa bize bu süreç kafayı yedircek zatengelcekse gelsn hemen yani ne bekliyor hemen umutlanıyoruz sonra
Aynen canım öyle yapacağım bir de dr arıyorum içime sinen bir tane bulursam benden iyisi yok. Yaptın mı domatesleriOzaman bikac gun geç git bari sonuclar net cikmis olsun
Bende o teknolojiden istiyorum aşko be ekşının sabahı öğrenebilsek ahahahaAyy ay sonu bekle bekle içimiz çıktı be keşke hemen anlaşılsa aşko![]()
Bende ondan istiyorum valla efsane olurduBende o teknolojiden istiyorum aşko be ekşının sabahı öğrenebilsek ahahaha![]()
Bak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedimYa evet aslında en doğrusu gecikmeyi beklemek ama sabredemiyoruz ki
Hiç anlamıyorlar ya o kadar umursamazlar ki biz ne kadar üstüne düşüyoruz onlardaki rahatlık beni öldürüyordeğerlendirmelerin bittiği gün ayrı bir rahatlıyor benim ki sanki kendime yapıyorum
bende gizli alırım diyordum yemin ettirdi biliyor çünkü huyumu
Yok ya hiç anlamıyorlarbugün sinirlendim durduk yere senin regl geliyor belli ki diyor bana adamın umrunda değil
![]()
Aşko bana karnının bebeği yok der misin yine gelmiyo bu regli belki sen ikna edersin gelmesineAynen canım öyle yapacağım bir de dr arıyorum içime sinen bir tane bulursam benden iyisi yok. Yaptın mı domatesleri
Anaa ne kadar da ben bu anlattığınBak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedim![]()
Bak şimdi kafama yattı bu ben sğlık bakanlığına bi yazayım teknoloji geliştirelim diye ahahahahaBende ondan istiyorum valla efsane olurdu![]()
Benimde yattı birlikte yazalım aşkoBak şimdi kafama yattı bu ben sğlık bakanlığına bi yazayım teknoloji geliştirelim diye ahahahaha![]()
Yalnız değilsin canısı ahahaha hepimiz aynıyız hepimiizzzAnaa ne kadar da ben bu anlattığın![]()
Oh be çok şükürYalnız değilsin canısı ahahaha hepimiz aynıyız hepimiizzz![]()
Seninkinin kıymetini bil yemin ettirenler varNeyse ki benimki bana yemin ettirmediettirseydi şimdi çoktan bozmuştum Allah affetsin
kız onlar öyle aşko bizimki alıştı olmamasına Allah nasip ederse olur diyo olmazsa napiyim diyo o dereceye geldi adam napiyim
zıkkımın dibini uleyn
![]()
O yüzden burdayız manyaklıklarımız hep ortakOh be çok şükür![]()
Ahahahah aynen ya regl süresi kısa olsa bile şüpheleniyoruz ah ah biz tuhafız galiba yaBak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedim![]()
Çünkü olacak olan olay onların vücudunda değil bizim vücudumuzda olacak o yüzden sürekli aklımız kendimizde, dinliyoruz kulak veriyoruz vücudumuza neler oluyor acaba mı diye kadın psikolojisi erkekler nerden bilsin bu duyguyuAhahahah aynen ya regl süresi kısa olsa bile şüpheleniyoruz ah ah biz tuhafız galiba yaniye erkekler kulübü yok mesela olsa da yazmazlar ki o denli umursamaz
![]()
Ah bu kadınların çektikleri valla oldu mu olacak mı stresi olduğunda sağlıklı mı değil mi doğumu söylemiyorum bileÇünkü olacak olan olay onların vücudunda değil bizim vücudumuzda olacak o yüzden sürekli aklımız kendimizde, dinliyoruz kulak veriyoruz vücudumuza neler oluyor acaba mı diye kadın psikolojisi erkekler nerden bilsin bu duyguyu![]()
Ay hadi inşallah vardır bu rüyalarda bir hayır müjde yakındır inşallahhhhR raainbowMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için
bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden
Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya
![]()