Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet aslında en doğrusu gecikmeyi beklemek ama sabredemiyoruz ki 😢😢

Hiç anlamıyorlar ya o kadar umursamazlar ki biz ne kadar üstüne düşüyoruz onlardaki rahatlık beni öldürüyor 🤣🤣🤣 değerlendirmelerin bittiği gün ayrı bir rahatlıyor benim ki sanki kendime yapıyorum 🤣🤣🤣 bende gizli alırım diyordum yemin ettirdi biliyor çünkü huyumu 🤣🤣🤣

Yok ya hiç anlamıyorlar 😤 bugün sinirlendim durduk yere senin regl geliyor belli ki diyor bana adamın umrunda değil 🤣🤣
Bak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedim🤣🤣🤣🤣

Neyse ki benimki bana yemin ettirmedi🤣🤣🤣 ettirseydi şimdi çoktan bozmuştum Allah affetsin 😅😅😅 kız onlar öyle aşko bizimki alıştı olmamasına Allah nasip ederse olur diyo olmazsa napiyim diyo o dereceye geldi adam napiyim 🙄😅 zıkkımın dibini uleyn 🤣🤣🤣
Seninkinin kıymetini bil yemin ettirenler var 🤣🤣🤣 kız biz niye bu kadar takıyoruz o zaman ya biz mi tuhafız acaba 🤣🤣🤣 valla zıkkımın dibi dedirtiyorlar ya 🤣🤣

Oh be çok şükür 😍😍😂😂😂
O yüzden burdayız manyaklıklarımız hep ortak😀 bir tane akıllımız yok var mı bata en az 3-4 gün kala belirti aramıyorum test yapmak asla aklımdan geçmiyor sürekli wcye gidip akıntı var mı yok mu bakmıyorum diyebilen yok olamaz çıkmaz burda ahahaha😂🤣🤣🤣

Bak ne kadar kolay söyleyebiliyor biz regl gelse bile gözlerimiz görse bile acaba az mı acaba yerleşmemi acaba umut hala var mı diye düşünüyoruz biz mi manyağız onlar mı bilemedim🤣🤣🤣🤣
Ahahahah aynen ya regl süresi kısa olsa bile şüpheleniyoruz ah ah biz tuhafız galiba ya 🤣🤣🤣 niye erkekler kulübü yok mesela olsa da yazmazlar ki o denli umursamaz 🤣🤣🤣

Ahahahah aynen ya regl süresi kısa olsa bile şüpheleniyoruz ah ah biz tuhafız galiba ya 🤣🤣🤣 niye erkekler kulübü yok mesela olsa da yazmazlar ki o denli umursamaz 🤣🤣🤣
Çünkü olacak olan olay onların vücudunda değil bizim vücudumuzda olacak o yüzden sürekli aklımız kendimizde, dinliyoruz kulak veriyoruz vücudumuza neler oluyor acaba mı diye kadın psikolojisi erkekler nerden bilsin bu duyguyu🤣🤣🤣

R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için 🤣🤣 bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden 🥹🥹 Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya 😍😍

Çünkü olacak olan olay onların vücudunda değil bizim vücudumuzda olacak o yüzden sürekli aklımız kendimizde, dinliyoruz kulak veriyoruz vücudumuza neler oluyor acaba mı diye kadın psikolojisi erkekler nerden bilsin bu duyguyu🤣🤣🤣
Ah bu kadınların çektikleri valla oldu mu olacak mı stresi olduğunda sağlıklı mı değil mi doğumu söylemiyorum bile 😣 birde doğduktan sonra yine bizde bütün iş anam bu erkekler nerede bu sürecin sadece ilk başında değerlendirme aşamasında 🤣🤣🤣🤣

R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için 🤣🤣 bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden 🥹🥹 Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya 😍😍
Ay hadi inşallah vardır bu rüyalarda bir hayır müjde yakındır inşallahhhh🤲🏻 😍🥰 benim arkadaşımda bana kafayı taktı her ay beni doğurtuyor kendini teyze yapıyor ama rüyada 🤣🤣 bende bir kere hastaneden bebekle çıkıp evde bebek emzirdiğimi görmüştüm ama başkasının hamile haberini almıştım benim rüyalar bana tutmuyor ahahaha😄😄

Back
X