Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah bu kadınların çektikleri valla oldu mu olacak mı stresi olduğunda sağlıklı mı değil mi doğumu söylemiyorum bile 😣 birde doğduktan sonra yine bizde bütün iş anam bu erkekler nerede bu sürecin sadece ilk başında değerlendirme aşamasında 🤣🤣🤣🤣
Sadece maçlara çıkıyorlar işte onuda büyük iş sanıyorlar ahahahahaha🤭🤭🤣🤣🤣

Ay hadi inşallah vardır bu rüyalarda bir hayır müjde yakındır inşallahhhh🤲🏻 😍🥰 benim arkadaşımda bana kafayı taktı her ay beni doğurtuyor kendini teyze yapıyor ama rüyada 🤣🤣 bende bir kere hastaneden bebekle çıkıp evde bebek emzirdiğimi görmüştüm ama başkasının hamile haberini almıştım benim rüyalar bana tutmuyor ahahaha😄😄
🤣🤣🤣🤣🤣 Kız sen beni çok güldürüyorsun ya Allahım seni de güldürsün inşallah 🤲🏻🤣🤣🤣🤣 zaten bir dönem öyle oluyor herkes rüyalarda görüyor sonrada bizlere takıyorlar bizden de sonuç alamayınca rüyalarıda kesiliyor 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 Kız sen beni çok güldürüyorsun ya Allahım seni de güldürsün inşallah 🤲🏻🤣🤣🤣🤣 zaten bir dönem öyle oluyor herkes rüyalarda görüyor sonrada bizlere takıyorlar bizden de sonuç alamayınca rüyalarıda kesiliyor 🤣🤣🤣
Ah canım aminnn hep gülelim hep beraber 😇😍😍 ahahaha evet kesiliyor umutsuz vaka bu diyerek😄😄 ve ben o yüzden ben artık rüyalarımı kendime yormuyorum 🤣🤣

Seninkinin kıymetini bil yemin ettirenler var 🤣🤣🤣 kız biz niye bu kadar takıyoruz o zaman ya biz mi tuhafız acaba 🤣🤣🤣 valla zıkkımın dibi dedirtiyorlar ya 🤣🤣
Erkek onlar aşko kafaları düz çalışıyo olmuyosa olmuyordur diyolar geçiyolar kıtlar kıt 🤣🤣🤣🤣 sanki olsa onlar mı taşıycak emzirecek büyütcek onlar sadece yaparken var aşko tohum çalışıyo onlarda 🤣🤣

Eklentiler

• E161C5BA-D28B-4B7E-A2CF-3FB79B8BF54A.webp
    E161C5BA-D28B-4B7E-A2CF-3FB79B8BF54A.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 36
R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için 🤣🤣 bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden 🥹🥹 Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya 😍😍
Kuzum rüyan hayırlara vesile olsun inşallah 💕💕💕 inşallah haberci rüyalardandır ikinizinde görmesi çok iyi inşallah bu ay bebiş haberini alırsın kuzum🤲🏻🤲🏻💕💕💕

O yüzden burdayız manyaklıklarımız hep ortak😀 bir tane akıllımız yok var mı bata en az 3-4 gün kala belirti aramıyorum test yapmak asla aklımdan geçmiyor sürekli wcye gidip akıntı var mı yok mu bakmıyorum diyebilen yok olamaz çıkmaz burda ahahaha😂🤣🤣🤣
Asla yok bencede çıkmaz burdan akıllı hahahah🤣🤣🤣🤣

Evet evet ama ben mfkdan umutluyum bununda ilacını bulursa tamamdır bekliyorum😀😀 gerçi üstü kapalı dedi Meryem ana değilsiniz eşlerinizde sizin yaptıklarınızı yapmalı diye ahahahaha🤣🤣🤣
Keçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyor 🤣🤣🤣 hep biz hep biz olamayız ya 🤣🤣🤣 ya keşke şu leylek hikayesi doğru olsaydı onlar getiriverseydi ya bizde uğraşmasaydık 🤣🤣🤣🤣🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow ben çantaya koyulacakları yavaş yavaş siparişliyorum ahahaha🤣🤣🤣
Zulala kuzum ne olur ne olmaz 🤣🤣🤣 inşallah bu 3 ünden birinden mutlu haberi alırız çift çizgiyi görürüz Allahım sen duy dualarımızı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸❤️😍

Kuzum rüyan hayırlara vesile olsun inşallah 💕💕💕 inşallah haberci rüyalardandır ikinizinde görmesi çok iyi inşallah bu ay bebiş haberini alırsın kuzum🤲🏻🤲🏻💕💕💕
Amin inşallah kuzummmm şöyle hepimiz bebiş haberi alsak valla ne güzel olur yaaa 😍😍

Keçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyor 🤣🤣🤣 hep biz hep biz olamayız ya 🤣🤣🤣 ya keşke şu leylek hikayesi doğru olsaydı onlar getiriverseydi ya bizde uğraşmasaydık 🤣🤣🤣🤣🤣
Niye böyle yapıyorlar her derde deva bitkisel şeyler😀 evlenmeden önce elinden zehir olsa içen adamların evlendikten sonra keçiboynuzu verince modu düşüyor şiddete karşıyım ama bazen merdane hamuru ne güzel eziyor diyorum ahahaha🤣🤣🤣🤣 ah leylekler bile bize sıra gelince kanadı ağrır gelmezdi🤣🤣🤣

Evet valla gelicek o kesin zaten ama bekletiyo gıccııhh🙄🙄
Benimkide öyle bi duşa girdim ağrım hemen arttı uyuz şey
R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızçeler ablam beni rüyasında görmüş kış ayıymış 7 aylık hamileymişim kimseye söylememişim erkekmiş bana çok kızmış söylemediğim için 🤣🤣 bugün akşam üzeri bende uyudum rüya gördüm bir aylık bebeğim vardı erkek bebek emziriyordum sağ göğsümden 🥹🥹 Allahım hayırla vesile olsun inşallah ya 😍😍
Ayy hayırlara çıksın haberci rüya olsun inşallaaaah🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow ben çantaya koyulacakları yavaş yavaş siparişliyorum ahahaha🤣🤣🤣
Oohh stoklayarak git tabş gerekirse kullanırsın hoş gerekmezsede biz kullanman için bir sebep buluruz çok şükür 😂😂😂

Niye böyle yapıyorlar her derde deva bitkisel şeyler😀 evlenmeden önce elinden zehir olsa içen adamların evlendikten sonra keçiboynuzu verince modu düşüyor şiddete karşıyım ama bazen merdane hamuru ne güzel eziyor diyorum ahahaha🤣🤣🤣🤣 ah leylekler bile bize sıra gelince kanadı ağrır gelmezdi🤣🤣🤣
Aahahahha gerçekten bazen iyi bir dayağı hak ediyorlar ya 🤣🤣🤣🤣🤣 o kadar mı vahim durumumuz kız anağğğğ🤣🤣🤣🤣 yok yok pozitif düşünüyoruzzzzz Eylül ayı çok güzel bir ay mutlulukla gelsin hepimize 😍 aman olmazsa da canımız sağolsun önümüzde bir sürü değerlendirilecek ay var 😍😍

Kızzz allah seni ama cidden boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diye 🤪🤪🤪 bu seferde leyleklerin peşine düşer uykusuz kalırdık biz bi gece bizemi geliyoe diye cam aşındırırdık anam biz uslanmayz😂😂

Aahahahha gerçekten bazen iyi bir dayağı hak ediyorlar ya 🤣🤣🤣🤣🤣 o kadar mı vahim durumumuz kız anağğğğ🤣🤣🤣🤣 yok yok pozitif düşünüyoruzzzzz Eylül ayı çok güzel bir ay mutlulukla gelsin hepimize 😍 aman olmazsa da canımız sağolsun önümüzde bir sürü değerlendirilecek ay var 😍😍
Kız değerlendirmekten içimiz çürüdü nevrimiz döndü 😂😂😂kocalarımız bizden yıldı😂😂😂 hani evlatlarda bi evlatlk yapsada artık bizi bi düze çıkarsa haniiii duyan evlt varsa zahmet olcak ama 😂😂😂

Benimkide öyle bi duşa girdim ağrım hemen arttı uyuz şey

Ayy hayırlara çıksın haberci rüya olsun inşallaaaah🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰

Oohh stoklayarak git tabş gerekirse kullanırsın hoş gerekmezsede biz kullanman için bir sebep buluruz çok şükür 😂😂😂
Ahahaha kesinlikle gerekmedikçede kullanılabilir bence 🤣🤣🤣

Back
X