- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.421
Olabilir dünkü testten tekrarlasan bide canımEvetHCG yüksekse bu kaset test ondan cikmamis olabilir mi ki
kendimi avutma şekli
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir dünkü testten tekrarlasan bide canımEvetHCG yüksekse bu kaset test ondan cikmamis olabilir mi ki
kendimi avutma şekli
![]()
Yok bat bekle benim gibi olmasın sonraAhahahah ben başı çekebilirim dövebilirimtabi biz gaza getirip sana yaptırmazsak
burda insan çok gaza geliyor ya
mesela dün
miraclebeyb test yaptı bizim batlar aynı dünden beri beynimi zor tutuyorum hadi sende yap diyor
![]()
Yokki başka çıkamam şimdi uzak biraz eczane sadece 1 erken aldım dün yaptım bı de artimed 3 kasetOlabilir dünkü testten tekrarlasan bide canım
Bir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl @bitliKedi G Gzmyts53 @Veziir
_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @mucizeyimben @Lale95 @Demgey3 R raainbow ve diğer kızlar
![]()
Bende severim battan önce testi yap nolcakkiBisey diyemicem asko bende battan önce yaptım![]()
Kuzu noldu yaptnmi test tekrar hayir olsunYok bat bekle benim gibi olmasın sonra![]()
Ahahahaha bende öyle demiştim söz vermiştim kendime ahahaha şimdi erken testler yolda ahahahBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl @bitliKedi G Gzmyts53 @Veziir
_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @mucizeyimben @Lale95 @Demgey3 R raainbow ve diğer kızlar
![]()
Bugun kontrolum vardı Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak bekliyorumKuzum ne oldu kaçırdım
Valla çıkmadı kaset test var elimde erken gebelik 1 tane almıştım sadece. 2 gün sonra tekrar denerimKuzu noldu yaptnmi test tekrar hayir olsun
Ben kızımda 6 haftalık kese gördüm 8 hafta kalp atışı bence umudunu hemen kaybetme geç döllenme olabilir içini ferah tutBugun kontrolum vardı Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak bekliyorum29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu sanirim
Dur yaaa gördük hepimiz o çizgiyi bence test farkıyla ilgili o testten başka yok demi elindeModum düştü gerçekten![]()
Yok şimdi teste tekrar baktım da hafif bı gölgelik var ama kuruma da olabilirDur yaaa gördük hepimiz o çizgiyi bence test farkıyla ilgili o testten başka yok demi elinde
Yaa yapcakmısın ciddenvalla canım benim çatlamaya göre bat 8 yada 9 gözüküyor yarın test yapacağım bakalım ne çıkacak :)
Yaa ben bugün yaptıgın o teste güvenmedim hiç bence sende çok güvenmeYok şimdi teste tekrar baktım da hafif bı gölgelik var ama kuruma da olabilir![]()
Dene bakalim çünkü cok belliydi diğer testte bu kadarda yanilma olmaz yaniValla çıkmadı kaset test var elimde erken gebelik 1 tane almıştım sadece. 2 gün sonra tekrar denerim![]()
Bi atsana artimed de cok hassas bi test aslindaYok şimdi teste tekrar baktım da hafif bı gölgelik var ama kuruma da olabilir![]()
yapacağım yarın öğlen yaparım atarım inşallah bakalım ne olacak heyecan basıyor :):)Yaa yapcakmısın cidden![]()
Kuzum bende ne adet belırtısı var ne hamılelık hepsı kesıldı bıttı@Random3 @mucizeyimben kızlar günaydın baktımda listeden bat tarihiniz 5 ‘i benle biryanında çiçek yok bebek yok hemen dedim durumlar ne yazayım
Marulkafakz
Dogamomm @Marget-harry sizinde 6 sı kızlar ne var ne yok
![]()
Dene bakalim çünkü cok belliydi diğer testte bu kadarda yanilma olmaz yani
Belkide yoktur o zaman yani olsa hafif birşey çıkardı diye düşündüm. Pek belli olmuyorBi atsana artimed de cok hassas bi test aslinda
Bende hep bu sorun oluyor HCG mi yükselip dusuyor anlamadım gittiYaa ben bugün yaptıgın o teste güvenmedim hiç bence sende çok güvenme
Ahahahaha bende öyle demiştim söz vermiştim kendime ahahaha şimdi erken testler yolda ahahahaman olsun oda bir heyecan bu işin bir parçası be yapalım yani