Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 1D2FADA5-1E15-43EF-86F9-8469D57D03FB.webp
    1D2FADA5-1E15-43EF-86F9-8469D57D03FB.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
hala umut var canım kesinlikle senin daha gelmediler belki geç döllenme oldu belli mi olur o yüzden çıkmayabilir daha inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumm :KK200: artık kendimi iyi anladım bende o zamanları biliyorum doğru zamanda geliyor hep şaşmıyor o günleri değerlendireyim bari :):)
İnşallah benimkiler hiç gelmezler 🤣🤣 belki de kuzum geç döllenme olduysa test için çok erken bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz ❤️❤️😍 aynen kuzum o günleri iyi değerlendirirsen Allah’ın izniyle neden olmasın 😍🌸❤️ Senden de güzel haberler alırız inşallah en kısa zamanda ❤️

miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M mucizeOldu vee kızlar doktor daha aramadı bende enabızdam baktm sonuç çıkmış mı ne hadi beni aydınlayn😂😂
Bebeğim olur mu hiç 62 çıkmış ne güzel hamilesin tabi ki değerin düşük değil önemli olan 2 gün sonra iki kat artış olması böyle şeyler düşünerek kendini üzme lütfen doktor bile görmüş muayenede eğer olmasaydı göremezdi ki 🌸 lütfen lütfen moralini bozmaaa için rahat etmeyecekse ara doktoru kuzum için rahatlasın ❤️

Ara kuzum nolcakki
Bebeğim olur mu hiç 62 çıkmış ne güzel hamilesin tabi ki değerin düşük değil önemli olan 2 gün sonra iki kat artış olması böyle şeyler düşünerek kendini üzme lütfen doktor bile görmüş muayenede eğer olmasaydı göremezdi ki 🌸 lütfen lütfen moralini bozmaaa için rahat etmeyecekse ara doktoru kuzum için rahatlasın ❤️

Aradım kızlaar dediğin gibi hamilesin öyle düşünme çok erken böyle çıkması normal hayırlı olsun gebesin dedi🙏🥰 2 gün sonra gel kan alıp değerine tekrar bakalım 2 katına çıkıyor düzenli olarak hem için rahat etsin hem değeri görelim dedi ❤️ Ay inşallah sağlıklı ilerler ☺️

Back
X