- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmşsnda benm hcg düşük galiba bi baksana moralm bozulduKızlar kan verdim durmadiik![]()
Sonuca etiketle bizi mutlakaKızlar kan verdim durmadiik![]()
Yaaa çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤❤M mucizeOlduMucizemmm16
Lale95
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
![]()
Kuzum belki geç döllenmedir ondandır ama iyi bencemiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu vee kızlar doktor daha aramadı bende enabızdam baktm sonuç çıkmış mı ne hadi beni aydınlayn
![]()
Kuzum ya değerim 62 küsür sanırım sağlıklı gebelik değilYaaa çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤❤![]()
Yaa doktorun aramasını beklemeden arasammı acaba böyle zaman geçmiyoKuzum belki geç döllenmedir ondandır ama iyi bence
Ara kuzum nolcakkiYaa doktorun aramasını beklemeden arasammı acaba böyle zaman geçmiyo![]()
İnşallah benimkiler hiç gelmezlerhala umut var canım kesinlikle senin daha gelmediler belki geç döllenme oldu belli mi olur o yüzden çıkmayabilir daha inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzummartık kendimi iyi anladım bende o zamanları biliyorum doğru zamanda geliyor hep şaşmıyor o günleri değerlendireyim bari :):)
Bebeğim olur mu hiç 62 çıkmış ne güzel hamilesin tabi ki değerin düşük değil önemli olan 2 gün sonra iki kat artış olması böyle şeyler düşünerek kendini üzme lütfen doktor bile görmüş muayenede eğer olmasaydı göremezdi kimiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu vee kızlar doktor daha aramadı bende enabızdam baktm sonuç çıkmış mı ne hadi beni aydınlayn
![]()
AhahahKızlar kan verdim durmadiik![]()
Benimde o civar çıkar belkide daha düşükKızlar yaa değerim internetten baktımda çok düşük insanların 200-300-500 cıkmış yok mu gebelk şimdi çok üzüldüm![]()
Ederim ama yarın da cikabilirmis öyle dediAhahahbiliyordum kimse yarına kadar duramazdı aşko
etiketle muhakkak bebeğim
Kız bu mu düşük benim 16 çıktı diyorumİyi yapmşsnda benm hcg düşük galiba bi baksana moralm bozuldu![]()
Ara kuzum nolcakki
Bebeğim olur mu hiç 62 çıkmış ne güzel hamilesin tabi ki değerin düşük değil önemli olan 2 gün sonra iki kat artış olması böyle şeyler düşünerek kendini üzme lütfen doktor bile görmüş muayenede eğer olmasaydı göremezdi kilütfen lütfen moralini bozmaaa için rahat etmeyecekse ara doktoru kuzum için rahatlasın
![]()
Aşko yeni olarak aslında şuan iyi sonuç kuzum böyle olması normal bencemiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
![]()