- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.481
Bu sabah da gelmemiş benimkiKız nasıl sabrediyorsunAllahım sen bana da böyle sabırlar ver
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah da gelmemiş benimkiKız nasıl sabrediyorsunAllahım sen bana da böyle sabırlar ver
![]()
Yaaaa hafi yap artık beni de etiketleBu sabah da gelmemiş benimkieşimin yanında olmayı bekliyorum şimdi de test için
![]()
Yaap artıık etiketle mutlakaBu sabah da gelmemiş benimkieşimin yanında olmayı bekliyorum şimdi de test için
![]()
Çocuk odakli yapmak insanı ilişkiden sogutur baya da strese sokarNeden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruzsevişmenin tadını almıyoruz iki taraf içinde geçerli bende aylardır bunu fark ettim hiç tadı tuzu kalmıyor
![]()
Kız sen sabır taşimisinBu sabah da gelmemiş benimkieşimin yanında olmayı bekliyorum şimdi de test için
![]()
Amin canım Allah razı olsunŞükür canim iyiyim bendeçok şükür iyi haberlerini bekliyoruz
Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Canim dr sana niye bunu mesaj olarak attı ben anlamadim
Canim sen gebe misin ? Bende yapayim incirim var incir kaç tane koydun kaç gün yedin heo yağın içinde mi durdu onlarMucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @bitliKedi @miresl @caca3344
fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedimkuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa
kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn
![]()
Neyin var canım ?Ben geziyorum bir kere ev taşımak ta gezmek sayılır mı7 yılda 6. Eve tasınıcam Allah izln verirse. Harikayım kuzum bu arada hiç yapmadığım birsey yapmayı düşünüyorum bugun. İyileşemedim o yüzden eşim uyanınca bir acile gidip acil havası alayım diyorum. Çünkü artık anladım bitkisel şeylerle normale dönemiycem. Sizde durumlar nasıl siz neler yapıyorsunuz cağnımm kızlar
![]()
Bence sendeBenim bat 2 gün geçti heyecan doruktasen nasılsın
![]()
Bende ovulasyon yapmıyorum en son buraya atmıştım salı akşamıBenim bat 2 gün geçti heyecan doruktasen nasılsın
![]()
Ben 2 yıl önce 2-3 ay kullandım, o sıralar yumurta takibi de yapıyorduk doktorda. Benim tutmuyordu mesela. Hepsinin yumurta büyüklüğüne göre hassasiyeti farklı bence. Ama öyle takip edip hamile kalan da çokben testi deneme amaçlı yapıcam bakalım güvendiğimiz test bizi yanıltmış olabilir mi diye
İnşallah bebişin seninledir kuzumR raainbowfnd_50
Sevgicik kızlar yumurtlamanın üstünden tam 14. Gün bugün o yüzden korkuyla bekliyorum
24 günde bir ortalama döngüm takvime göre gecikmenin üçüncü günündeyim. Karnım taş gibi kasığım batıyor dün gece baya zorladı. Sanki regl oldum ama olmadım
dediğiniz gibi varsa çıkar ama yoksa burada tek başımayım çok heveslenmişken kendimi toparlayamam. Cumartesi dönmüş olucam eşimin yanına zaten
![]()
Ya yerim onu ben minnoşum benimTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını
birebir uyumlu çıktı ultrasonla
iyiyiz çok şükür
bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
![]()
Benim belirtilerimde aynıydı biliyormusun regl olmuşum gibi ama olmamıştım bebiş bize merhaba dedi ay yapsan mı test acabaR raainbowfnd_50
Sevgicik kızlar yumurtlamanın üstünden tam 14. Gün bugün o yüzden korkuyla bekliyorum
24 günde bir ortalama döngüm takvime göre gecikmenin üçüncü günündeyim. Karnım taş gibi kasığım batıyor dün gece baya zorladı. Sanki regl oldum ama olmadım
dediğiniz gibi varsa çıkar ama yoksa burada tek başımayım çok heveslenmişken kendimi toparlayamam. Cumartesi dönmüş olucam eşimin yanına zaten
![]()
Ayy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselirCanim sen gebe misin ? Bende yapayim incirim var incir kaç tane koydun kaç gün yedin heo yağın içinde mi durdu onlar
Maşallah canım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını
birebir uyumlu çıktı ultrasonla
iyiyiz çok şükür
bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
![]()
Hayırlı olsun kuzumAy aşko ben 8-9 dayanamıyorum uyuyorum deli gibi 3 gündür gözlerim açılmıyor şimdi gördümsöyledim aşkoo ultrason görüntüsü vermişti pek bişi belli oluyor işte burda 4 mm lik bi oluşum var bu ileride kese olcak demişti bide test vardı elimde
Sana süprizim var kapat gözlerini dedim beni regl sanıyodu bu arada anlamasn diye sabah oldm demiştimsonra önüne dikildim gözlerini aç tanışmak isteyen biri var senle dedim oturdugu yerden kalkamadı şaka yapıyosun ciddimisn gerçekmi dedi kaldı gözleri falan doldu bizimkidemi geliyor dedi kalktı sarıldı hala şokta
![]()