Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruz 🙄 sevişmenin tadını almıyoruz iki taraf içinde geçerli bende aylardır bunu fark ettim hiç tadı tuzu kalmıyor 🙄🙈
Çocuk odakli yapmak insanı ilişkiden sogutur baya da strese sokar
Çok şükür bizde öyle sorun yok)) mfk ilaçları etkisinden ilişki günlerini iple çekiyoruz🤣🤣🤣🤣🤣🤣

R raainbow fnd_50 fnd_50 Sevgicik Sevgicik kızlar yumurtlamanın üstünden tam 14. Gün bugün o yüzden korkuyla bekliyorum 😅 24 günde bir ortalama döngüm takvime göre gecikmenin üçüncü günündeyim. Karnım taş gibi kasığım batıyor dün gece baya zorladı. Sanki regl oldum ama olmadım 😂🤣 dediğiniz gibi varsa çıkar ama yoksa burada tek başımayım çok heveslenmişken kendimi toparlayamam. Cumartesi dönmüş olucam eşimin yanına zaten ☺️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @bitliKedi @miresl @caca3344 fnd_50 fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi 😂😂
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedim😂😂 kuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa😂😂 kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn😂
Canim sen gebe misin ? Bende yapayim incirim var incir kaç tane koydun kaç gün yedin heo yağın içinde mi durdu onlar

Ben geziyorum bir kere ev taşımak ta gezmek sayılır mı 😂 7 yılda 6. Eve tasınıcam Allah izln verirse. Harikayım kuzum bu arada hiç yapmadığım birsey yapmayı düşünüyorum bugun. İyileşemedim o yüzden eşim uyanınca bir acile gidip acil havası alayım diyorum. Çünkü artık anladım bitkisel şeylerle normale dönemiycem. Sizde durumlar nasıl siz neler yapıyorsunuz cağnımm kızlar 🥰
Neyin var canım ?

😅😅😅ben testi deneme amaçlı yapıcam bakalım güvendiğimiz test bizi yanıltmış olabilir mi diye
Ben 2 yıl önce 2-3 ay kullandım, o sıralar yumurta takibi de yapıyorduk doktorda. Benim tutmuyordu mesela. Hepsinin yumurta büyüklüğüne göre hassasiyeti farklı bence. Ama öyle takip edip hamile kalan da çok 🤷

R raainbow fnd_50 fnd_50 Sevgicik Sevgicik kızlar yumurtlamanın üstünden tam 14. Gün bugün o yüzden korkuyla bekliyorum 😅 24 günde bir ortalama döngüm takvime göre gecikmenin üçüncü günündeyim. Karnım taş gibi kasığım batıyor dün gece baya zorladı. Sanki regl oldum ama olmadım 😂🤣 dediğiniz gibi varsa çıkar ama yoksa burada tek başımayım çok heveslenmişken kendimi toparlayamam. Cumartesi dönmüş olucam eşimin yanına zaten ☺️
İnşallah bebişin seninledir kuzum ❤️❤️ Senden güzel haberler bekliyoruz ❤️

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce 🤩 bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını 😍 birebir uyumlu çıktı ultrasonla 🤍 iyiyiz çok şükür ☺️☺️ bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım ☺️
Ya yerim onu ben minnoşum benim❤️❤️ Gözün aydın olsun canım hep iyi haberlerini alalım inşallah ❤️

Benim belirtilerimde aynıydı biliyormusun regl olmuşum gibi ama olmamıştım bebiş bize merhaba dedi ay yapsan mı test acaba😍

Canim sen gebe misin ? Bende yapayim incirim var incir kaç tane koydun kaç gün yedin heo yağın içinde mi durdu onlar
Ayy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir 😍😍❤️🙏🙏🙏
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum❤️

Ay aşko ben 8-9 dayanamıyorum uyuyorum deli gibi 3 gündür gözlerim açılmıyor şimdi gördüm 😂 söyledim aşkoo ultrason görüntüsü vermişti pek bişi belli oluyor işte burda 4 mm lik bi oluşum var bu ileride kese olcak demişti bide test vardı elimde
Sana süprizim var kapat gözlerini dedim beni regl sanıyodu bu arada anlamasn diye sabah oldm demiştim😂 sonra önüne dikildim gözlerini aç tanışmak isteyen biri var senle dedim oturdugu yerden kalkamadı şaka yapıyosun ciddimisn gerçekmi dedi kaldı gözleri falan doldu bizimkidemi geliyor dedi kalktı sarıldı hala şokta 😂😂😂
Hayırlı olsun kuzum
Dün senin gebe olduğunu görmemişim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏🙏

Back
X