Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce 🤩 bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını 😍 birebir uyumlu çıktı ultrasonla 🤍 iyiyiz çok şükür ☺️☺️ bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım ☺️
Maşallah kuzum çok sevindim 🙏❤️
İnşallah benimde sağlıklı ilerler yarın bir betam yükselmiş olsa sonrada kalp atışını duysam varya o zaman oh diyebilcem herhhaldr🥰

Ayy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir 😍😍❤️🙏🙏🙏
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum❤️
Başka nasıl değerlendirme yaptın canım takviye kullandın mı

Neden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruz 🙄 sevişmenin tadını almıyoruz iki taraf içinde geçerli bende aylardır bunu fark ettim hiç tadı tuzu kalmıyor 🙄🙈
Aynen bebeğim ondan dolayı diyorum akılda bebek olmadığı zaman birliktelik daha keyifli oluyor ama ben aklımdan çocuk fikrini atamıyorum ki yani atabilen varsa helal olsun 😄😄

Başka nasıl değerlendirme yaptın canım takviye kullandın mı
Kuzum valla değerlendirme yaptm diyemem çünkü artık olmıcak galiba diye vazgeçmiştim
Genelde ben yumurtlama zamanında vucudumu dinliyorum anlıyorum o zamanlara önem veriyorum
Takvimde de yumurtalama günüm kendi hissettiğimde tutmuştu yumurtlama öncesi 2 gün yumurtalama günü be yumurtlama 2 gün sonrasın değerlendirdim kuzum🥰

İnşallah benimde sağlıklı ilerler yarın bir betam yükselmiş olsa sonrada kalp atışını duysam varya o zaman oh diyebilcem herhhaldr🥰
Duyacaksın canım Allah'ın izniyle bu zamanlarında tadını çıkar stres yapma herşey güzel olcak 😍😍

Selam canim nasılsin?sen sakın kötüyü düşünme eğer kısmetinde varsa Rabbim onu sana nasip edecek, değer az artdı çok artdi fark etmez Rabbim Ol derse olur🤲🏻
İyiyim canim beklemedeyiz 🙂 Allah'ım nasip ederse olur. Dua etmekten baska carem yok. Pazartesi yine kan vericem bakalim.

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce 🤩 bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını 😍 birebir uyumlu çıktı ultrasonla 🤍 iyiyiz çok şükür ☺️☺️ bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım ☺️
Oy maşallah maşallah kuzum ❤️❤️ Sağlıklı bir şekilde de kucağına almak nasip olsun inşallah ❤️🤲🏻🌸

Kuzum valla değerlendirme yaptm diyemem çünkü artık olmıcak galiba diye vazgeçmiştim
Genelde ben yumurtlama zamanında vucudumu dinliyorum anlıyorum o zamanlara önem veriyorum
Takvimde de yumurtalama günüm kendi hissettiğimde tutmuştu yumurtlama öncesi 2 gün yumurtalama günü be yumurtlama 2 gün sonrasın değerlendirdim kuzum🥰
Tmm canım şuan takvime bakarak değerlendirme yapmıyorum ama akıntıma bakıyorum
Akıntıya göre yumurtlama dönemindeyim
Bugünü değerlendirdik ve 2 gün önce
Bugün ovulasyon pikse 3 gün daha devam edeceğim
Çok az ovulasyon yapıyorum bu ay cünkü strese girmek istemiyorum

Ay kuzum bizim için de birşeyler hissediyor musun 🤣🤣🤣 valla iki dediğinde de denk gelmiştim ikisi de tuttu maşallah 🤩
Senin mesajlarını okudum canım 🙈ama tam net birşey hissedemedi zalımın hissi 🤣🤣çok arada kaldım ama sanki sende de var gibi 🙈🙈😻😻
İnşallah vardır çok isterim herkesin olsun 🥰🥰

Betan da yükselecek kalp atışını da duyacaksın Allah’ın izniyle kuzummm 😍😍 her zaman pozitif düşünelim sağlıklı bir hamilelik süreci olsun inşallah bebeğim 😘❤️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 Demgey3 @bitliKedi M Mavimiresl caca3344 caca3344 @fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi 😂😂
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedim😂😂 kuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa😂😂 kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn😂
Evett normalde incir kürünü duydum 😉

Benle M Mavimiresl döngümğz aynıymış aynı gündeyiz 🙈
O da benim gibi yumurtlama görür görmez çatlama olanlardan
Acaba niye böyle oluyor kızlar
Bu iyi birşey mi 😂😂

Senin mesajlarını okudum canım 🙈ama tam net birşey hissedemedi zalımın hissi 🤣🤣çok arada kaldım ama sanki sende de var gibi 🙈🙈😻😻
İnşallah vardır çok isterim herkesin olsun 🥰🥰
Ahahahah 🤣🤣🤣 bana gelince bozuldu demek ki hayattaki şansım 🤣🤣🤪🤪 kuzum gerçekten hislerin kuvvetli midir normal hayatta da maşallah ne güzel çok severim hisleri kuvvetli olanı 😍 oyyy kuzum amin inşallah hepimiz çift çizgiler görelim inşallah 😍

Back
X