Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar ben yeni geldim herkesi etiketleyemiyorum biraz okumaya çalıştım ama valla kafam döndü bıraktım 🤣🤣 R raainbow aşkım değerin çok güzel artmış maşallah inşallah bu şekilde sağlıklı ilerler 😍❤️ Onun dışında kaçırdığım birşey var mı aklım hep buradaydı 😍😍 beni sorarsanız ben hala adet olmadım 🤣
Yaa sağol kuzum valla içimi rahatlatıyorsunuz iyiki varsınız🥰 sen nerelerdesn ayrıca bak bence bebiş var yaa nolur olsun bu kadaar bekletmeye bizi 😍😍😍 kendini yorcak bişey yapma
Okumaya devam edersen bende senden devam edicem şimdilik klavyeye döndüm 🤣🤣🤣🤣
Yok hemen kapattım söz dinlerm ben😂😂 sopa yemee hiç niyetim yok😂 sen naptın bitti mi temizlk bi otur dinlen artık güzelce hakettin

Yaa sağol kuzum valla içimi rahatlatıyorsunuz iyiki varsınız🥰 sen nerelerdesn ayrıca bak bence bebiş var yaa nolur olsun bu kadaar bekletmeye bizi 😍😍😍 kendini yorcak bişey yapma

Yok hemen kapattım söz dinlerm ben😂😂 sopa yemee hiç niyetim yok😂 sen naptın bitti mi temizlk bi otur dinlen artık güzelce hakettin
Nasilsin kuzum?az önce okudum kiz önce ben döverim seni haa🤨🤨🤨kendini neden google batagina atıyorsun, çok şükür artimin iyi,bebişinde saklikli şekilde büyüyücek🤲🏻iyi düşün kötüyü sakın yakina birakma

Burda hepimiz birbirimize destekçiyiz aşkım beraber seviniyor beraber üzülüyoruz sende iyi ki varsın kuzummm 😍❤️ Ya misafirlikteydim valla giremediğim için bende çok huzursuzlandım burası bağımlılık yapıyor sizi özlüyorum 😍 sanki bana da var gibi geliyor ya inşallah doğru hissediyorumdur 🤩🤲🏻❤️ Yarın sabah ak koyun kara koyun ortaya çıkacak kızlar dua edin yarın güzel haberler vereyim size ya 🥹🥹 şüphelenmeye başladığımdan beri yormamaya çalışıyorum bebeğim teşekkür ederim 😘 sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor 😍😍heyecanını atabildin mi biraz 😍🤩

Nayırrr kuzum athenayi ben kullaniyom
Günde 2kez içmek gerek
[/QUOTE]
Peki her gün mü alınıyor adetlikten mi ne zaman başlanıyor fark ediyor mu değerler fark etmiyordu başlıyorduk hemen. Athena yumurtlamaya kadar diyenler var. Sen nasıl kullanıyorsun sürekli mi

Yok aşko bende ayhena yok doktor ekle dese ekleyecektim sordum ne ekleyeyim diye böyle devam et dedi ama bu ay olmazsa öbür aya athenada ekleyeceğim kuzum
Tamam kuzum teşekkür ediyorum benimki bir ay kullanmayı kabul etti de 3 ay eş paketi kullanacağını sanmıyorum dedim bari ben kendime bir şeyler alayım desteklesin :)

Test yaptım 8 gün var daha testim orta çizgi yerinde test sıvısı mavi kaldı öyle gitmiyor şimdi orada gölge görünse benim suçummu üzerime alınmak
Kız akıllı dur 8 gün varken test yapmış yaaaa yürek yemiş canım arkadaşım benim ben de 4 gün kala yaptım diye kendimi yedim bitirdim bugün. Biz akıllanmayız 😂😅

Ay açmıcam bidaha interneti gerçekten insanın kafasını karıştırıyor 😔 sağol kuzum yaaa deli bu diyip geçiştirmemiş cevap vermişsin 😊

Kız saf gibi gittim okudum işte 💩 var okuyorum😒 cidden ölmeden mezara koyuyor 😂😂 eyvaaah terlik çıkıyor tamam tamam okumadım😂😂😂

Tamam tamam yaa valla senin o dövemediğin kadından sonra bi sinirin var zaten benden çıkmasın 😂😂 sen klavyeden devam😂😂

Ya insan illaki bi sorun çıkacak mı diye aklına gelir ama iyi düşün iyi olsun aşko kötüyü çağırmamakta fayda vardır rüyayı bile hayırlı yorumlamak gerekirken sen içinde olan minnacık yeni oluşan canlının gidişatını hep kötü kötü yorumlayıp düşünürsen bu sana zarar verir korktuğu insanın neden hep başına gelir tamda bundan canım korkma olumlu ol ve hep dua et hayırlısı olsun hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alalım diye canım benim ❤️🥰

Tamam kuzum teşekkür ediyorum benimki bir ay kullanmayı kabul etti de 3 ay eş paketi kullanacağını sanmıyorum dedim bari ben kendime bir şeyler alayım desteklesin :)

Ne bulduysam alayım diyorsun 🤣 al canım al Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin🤲🏻🌸

Eveeet gelelim sana canısı🤣 sabah kaçta uyanırsın testi kaçta görürüz biz adet olmadın dimi gelen giden yok Allahım heyecanlıyım yaaa🤣🤣🤣
Aşkım sabah 8.30 gibi yaparım galiba eşimi işe gönderdikten sonra yapar atarım buraya 😍 yok kuzum olmadım daha gelen giden yok bende çok heyecanlıyım 😍❤️🙈
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 kızlllaaaar nerdesiniiiz ben gelince sessizliğe bürünmüş burası ahahahaha🤣🤣🤣🤣
burdayız aşkım valla aşırı uyku halindeyim arada dalıyorum 🤣🤣🤣

Peki her gün mü alınıyor adetlikten mi ne zaman başlanıyor fark ediyor mu değerler fark etmiyordu başlıyorduk hemen. Athena yumurtlamaya kadar diyenler var. Sen nasıl kullanıyorsun sürekli mi
[/QUOTE]
Aldığın andan itibaren kullana bilirsin kuzum
Aç tok fark etmez ,doktorun asistani ilacı ara vermeden kullanmami söyledi,ama burda hamiş kizçelerden biri yumurtlama olana kadar kullanip birakmış bana da öyle tavsiye etdi

Aşkım sabah 8.30 gibi yaparım galiba eşimi işe gönderdikten sonra yapar atarım buraya 😍 yok kuzum olmadım daha gelen giden yok bende çok heyecanlıyım 😍❤️🙈

burdayız aşkım valla aşırı uyku halindeyim arada dalıyorum 🤣🤣🤣

Allahııııımmmmm dal dal sen hep dal inşallah sebebi minik küçük bi bebiştir🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰 tamam ben burda olurum inşallah bilgine meraktan uyuyabilirsem gerçi ben hissedip uyanıyorum resmen R raainbow da olduğu gibi🤣🤣🤣

Back
X