Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki her gün mü alınıyor adetlikten mi ne zaman başlanıyor fark ediyor mu değerler fark etmiyordu başlıyorduk hemen. Athena yumurtlamaya kadar diyenler var. Sen nasıl kullanıyorsun sürekli mi
Aldığın andan itibaren kullana bilirsin kuzum
Aç tok fark etmez ,doktorun asistani ilacı ara vermeden kullanmami söyledi,ama burda hamiş kizçelerden biri yumurtlama olana kadar kullanip birakmış bana da öyle tavsiye etdi
[/QUOTE]
fnd_50 fnd_50

Allahııııımmmmm dal dal sen hep dal inşallah sebebi minik küçük bi bebiştir🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰 tamam ben burda olurum inşallah bilgine meraktan uyuyabilirsem gerçi ben hissedip uyanıyorum resmen @raainbow da olduğu gibi🤣🤣🤣
Ayyy inşallah ya inşallah 😍😍😍 ben etiketlerim aşkım görürsün girdiğinde 😍❤️ Valla bende heyecandan nasıl uyuyacağım diyordum baktım hemen dalmışım uyumuşum 🤣🤣🤣 aynen ya inşallah benimkini de hissedersin yaaa çok amiiinnn 😍❤️❤️

Ayyy inşallah ya inşallah 😍😍😍 ben etiketlerim aşkım görürsün girdiğinde 😍❤️ Valla bende heyecandan nasıl uyuyacağım diyordum baktım hemen dalmışım uyumuşum 🤣🤣🤣 aynen ya inşallah benimkini de hissedersin yaaa çok amiiinnn 😍❤️❤️
Kizz benide etiketle haa unutmaaa

Kiz sen yoksa hababam sınfındaki Pisiko gibi mi uyuyosun🤣🤣🤣

Ahahahhaa 🤣🤣🤣🤣 kız Allah seni yok valla çokta derin uyurum ama his diyelim hissedip uyanabiliyorım mesela bazen önemli bir konuda sabah biri beni arayacaksa telefon çalmadan uyanıyorum hemen saniyesine telefon çalıyor değişik bi 6. Hissim var kova burcuyum özelliklerinide çılgın gibi taşıyorum 🤣🤣🤣

Ahahahhaa 🤣🤣🤣🤣 kız Allah seni yok valla çokta derin uyurum ama his diyelim hissedip uyanabiliyorım mesela bazen önemli bir konuda sabah biri beni arayacaksa telefon çalmadan uyanıyorum hemen saniyesine telefon çalıyor değişik bi 6. Hissim var kova burcuyum özelliklerinide çılgın gibi taşıyorum 🤣🤣🤣
Kiz şaka yaptim bende aynen senin gibiyim

İnşallah canım benim inşallah hayırlı müjdeli güzel haberlere 🤲🏻🥰🌸

Burda hepimiz birbirimize destekçiyiz aşkım beraber seviniyor beraber üzülüyoruz sende iyi ki varsın kuzummm 😍❤️ Ya misafirlikteydim valla giremediğim için bende çok huzursuzlandım burası bağımlılık yapıyor sizi özlüyorum 😍 sanki bana da var gibi geliyor ya inşallah doğru hissediyorumdur 🤩🤲🏻❤️ Yarın sabah ak koyun kara koyun ortaya çıkacak kızlar dua edin yarın güzel haberler vereyim size ya 🥹🥹 şüphelenmeye başladığımdan beri yormamaya çalışıyorum bebeğim teşekkür ederim 😘 sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor 😍😍heyecanını atabildin mi biraz 😍🤩
Aaa çok sevindim gecikme oluyor muydu sende hadi bize güzel haberler veer yarın🥰

Kız akıllı dur 8 gün varken test yapmış yaaaa yürek yemiş canım arkadaşım benim ben de 4 gün kala yaptım diye kendimi yedim bitirdim bugün. Biz akıllanmayız 😂😅
Ben 10 günden başlıyordum bu baya iyi bir rekor benim için hey yavrum heyyyy 😅

Kiz şaka yaptim bende aynen senin gibiyim

Bazen ürkütüyordu bu beni bismillah diyordum sonra alıştım 🤣🤣🤣🤣 bak normalde raainbowda 8:30 da yaparım demişti 7-7:30 gibi yapmış etiketlemiş etiketlediği gibi hissedip uyanıp girdim normalde alarm kursam bile asla uyanamam ama o his geldimi gözler açılıyor bende🤣🤣

Evet yaa daraldim bunaldim😵‍💫😵‍💫 seninde öyle oluyormu azacık idrar dolsun hemen karnima sancilar giriyor

Evet canım çok sık çıkıyorum okadar sıkki wc temizliği yapacağım zaman çamaşır suyu döküp bekletirim biraz dökmeden hemen idrar yapıyorum bekletirken gelmesin diye😄 deterjanı döküyorum beş dakikaya idrara sıkışıyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bazen ürkütüyordu bu beni bismillah diyordum sonra alıştım 🤣🤣🤣🤣 bak normalde raainbowda 8:30 da yaparım demişti 7-7:30 gibi yapmış etiketlemiş etiketlediği gibi hissedip uyanıp girdim normalde alarm kursam bile asla uyanamam ama o his geldimi gözler açılıyor bende🤣🤣
Boşuna demiyorum ki Pisikosun sen🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Evet canım çok sık çıkıyorum okadar sıkki wc temizliği yapacağım zaman çamaşır suyu döküp bekletirim biraz dökmeden hemen idrar yapıyorum bekletirken gelmesin diye😄 deterjanı döküyorum beş dakikaya idrara sıkışıyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy bu ayni ben ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣yataga girmeden tamponu koyup uzandim 10 dakika geçmedi patlayacak gibiydim yatsam mi dursammi karar verene kadar karnim çatladi🤣🤣🤣🤣🤣canım bal heder oldu🤣🤣

Back
X