- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.561
GünaydınnnYok kuzum çatlama senin için yarın test patlatıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnYok kuzum çatlama senin için yarın test patlatıyorum![]()
Merhaba kızlar ben bu testi dün yaptım adetime 6 gün varken kaset test artimedin ilk idrar faln degıldı yaptıgımda solukluk gördüm hemen foto cektım bi renk koyulttum neyse sonra kurudu iyice yeri göründü gördüğüm yerdi yani ikisinide atıcam siz ne diyosunuz pkolu olarak kafam karışık
Tamam kuzum hayırlı haberlere inşallah iyi geceler![]()
Günaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow
miraclebeyb M melek076
fnd_50
Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar
ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Var mı ya gerçekten ben hayal görmüyorum değil mi sanki yok gibi var gibiEvet aşko o hayalet çizgiyi görüyorum Allah’ım inşallah sağlıcakla tutunsunsakince bir kaç gün daha bekliyoruz inşallah sağlıcakla tutunduğunda tekrar yapıyoruz testi kuzum yada istersen kamda verebilirsin ama şuan daha çok çok düşük moral bozmak yok bu bir başlangıç ve o gölge bile büyük anlam taşıyor
![]()
Bal gibide var aşko bak göreceksin ben görüyorum hepsine ışık işlemi yaparım ben gördüğümü söylüyorum bu gözler yanılmaz üzülmek yokVar mı ya gerçekten ben hayal görmüyorum değil mi sanki yok gibi var gibiilk 5 dakikada çıktı
ya inşallah vardır ya keşke biraz daha belirgin birşey çıksaydı
pazartesi salı gibi tekrar yaparım galiba testi
![]()
Gunaydin kuzum bende silik bi çizgi göruyorum, inşaallah bekleyip 2-3gun sonra yeniden yap inşaallah koyulaşırGünaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow
miraclebeyb M melek076
fnd_50
ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Yaaaa inşallah kuzum inşallahBal gibide var aşko bak göreceksin ben görüyorum hepsine ışık işlemi yaparım ben gördüğümü söylüyorum bu gözler yanılmaz üzülmek yok![]()
Yaaa gerçekten miGunaydin kuzum bende silik bi çizgi göruyorum, inşaallah bekleyip 2-3gun sonra yeniden yap inşaallah koyulaşır![]()
Yaaaa inşallah kuzum inşallahValla attığın resim gözlerimi doldurdu
evet efektle çok belli olmuş ama işte çıplak gözle var mı yok mu anlaşılmıyor
Daha belirgin çıkar zannettim o yüzden biraz moralim bozuldu
![]()
Bencede var tamam deliyiz meliyiz ama gözlerimiz iyi çok şükür görüyoruz misss gibiGunaydin kuzum bende silik bi çizgi göruyorum, inşaallah bekleyip 2-3gun sonra yeniden yap inşaallah koyulaşır![]()
Üzülmek bozulmak yokkk ,sabirla sakince bekliycezYaaaa inşallah kuzum inşallahValla attığın resim gözlerimi doldurdu
![]()
Aşko ben de görüyorum hayalet çizgiyi. Dün aynısını ben de yaşadım ah biz anneler duramıyoruz işteGünaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow
miraclebeyb M melek076
fnd_50
Evet yaaBencede var tamam deliyiz meliyiz ama gözlerimiz iyi çok şükür görüyoruz misss gibi![]()
Tahmini 27-28 i gibi yumurtlama bebeğimMoralini asla bozma aşko zaten sen 29 unda yumurtlamadın mı yumurtlayalı 12 gün oldu ve bu şekilde çıkması çok normal topla kendini dön bak silik olan çizgiye sevin ve dua et kuzum biliyorsun ki bu gölgelerin bu siliklerin bir sebebi olmalı geçen yaptığında hiç silik bile yoktu bak bunda var ve gayet açıkça ben geliyorum anne, oluşmaya başladım yolum uzun bana yardım et diyor bebişin moral motivasyon yüksek olsun stres yapmaki tutunsun miniğin![]()
Aaahhah yerim sizin deliliğiniziBencede var tamam deliyiz meliyiz ama gözlerimiz iyi çok şükür görüyoruz misss gibi![]()
Dün aynısını yaşadım ya valla ama ne yapıyoruz vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz daha kırmızılar gelmedi umutla beklememe devam ediyoruz kuzumYaaaa inşallah kuzum inşallahValla attığın resim gözlerimi doldurdu
![]()
Evet bebeğim sabırla bekleyeceğim yeter ki daha net çıksın daha iyi tutunsunÜzülmek bozulmak yokkk ,sabirla sakince bekliycez![]()
Yaaaaa hepiniz görüyorsunuzzzz üfff ağlıycammmAşko ben de görüyorum hayalet çizgiyi. Dün aynısını ben de yaşadım ah biz anneler duramıyoruz iştesenle beraber pazartesi yapalım biraz daha bekleyip inşallah . İnşallah bebeğin orada minicik sana tutunuyor
![]()
gözlerinize kurbanEvet yaagözlerimiz de deliliyimiz gibi net çok şükür
![]()
Var var varMerhaba kızlar ben bu testi dün yaptım adetime 6 gün varken kaset test artimedin ilk idrar faln degıldı yaptıgımda solukluk gördüm hemen foto cektım bi renk koyulttum neyse sonra kurudu iyice yeri göründü gördüğüm yerdi yani ikisinide atıcam siz ne diyosunuz pkolu olarak kafam karışık