Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb M melek076 @fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar 😊 ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu 🥺🥺Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Aşko ben zaten hislerimle sende ortada kalmıştım
Asla moral bozmak yok
Kırmızılar gelmedikçe hep bi umut var 🙏🙏❤️
Dualarım seninle inşallah

Günaydın canım ve Canım kızlar 🫶🏻 Ovülasyon dayım bakalım ☺️ Senden naber
Bende bu ay bir dolu bir boş ovulasyon olmadan ilişki olduğunu takvimde fark ettim 🤣
Öyle geziniyordum burada
Dedim aşkolarıma bakayım da kimse yok aktif 😂
Bende 13 gündeyim bugün
Yumurtlama olup geçti mi yada daha olacak mi bi o belirsiz bende
O hariç herşey yolunda 🤣

Bende bu ay bir dolu bir boş ovulasyon olmadan ilişki olduğunu takvimde fark ettim 🤣
Öyle geziniyordum burada
Dedim aşkolarıma bakayım da kimse yok aktif 😂
Bende 13 gündeyim bugün
Yumurtlama olup geçti mi yada daha olacak mi bi o belirsiz bende
O hariç herşey yolunda 🤣
Aslında iyi yapmışsın stressiz olmuştur takip olmadan ☺️ İnşallah tutunur bebişin canım 😍uyuyorlar galiba onlar halbuki Türkiye’de saat 12 uyanın tavuklar sabah oldu 🤣🤣🤣

Nasilsin kuzum?az önce okudum kiz önce ben döverim seni haa🤨🤨🤨kendini neden google batagina atıyorsun, çok şükür artimin iyi,bebişinde saklikli şekilde büyüyücek🤲🏻iyi düşün kötüyü sakın yakina birakma
İyimm ya bian telaşa yapıldım ama sonra dağıttım kara bulutları ☺️ Valla girmicem bidaha zaten saçma sapan bi dünya şey yazıyor evet evet doktorda iyi dedi şükür şüphesi olsa 2 gün sonra tekrar kan ver derdi bi hafta sonra çağırdı 🙏 teşekkür ederim valla çok büyük destekcimsiniz rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

Aslında iyi yapmışsın stressiz olmuştur takip olmadan ☺️ İnşallah tutunur bebişin canım 😍uyuyorlar galiba onlar halbuki Türkiye’de saat 12 uyanın tavuklar sabah oldu 🤣🤣🤣
Burada 11 ben 8 den beri uyanmıştım 🤣
Allahtan öyle bir yağmur yağıyor ki balkona çıkıp daha sigara içemedim 🤣🤣
Allah’ın sopası yokmu içemiyorum 🤣🤣🤣

İyimm ya bian telaşa yapıldım ama sonra dağıttım kara bulutları ☺️ Valla girmicem bidaha zaten saçma sapan bi dünya şey yazıyor evet evet doktorda iyi dedi şükür şüphesi olsa 2 gün sonra tekrar kan ver derdi bi hafta sonra çağırdı 🙏 teşekkür ederim valla çok büyük destekcimsiniz rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
Amin inşallah canım 🙏
Sen kesinlikle stres yapma kötü düşünme ki tutunsun 🙏
İnanki kendimden fazla önce buradaki herkes için bebeiş istiyorum 🤣

Burda hepimiz birbirimize destekçiyiz aşkım beraber seviniyor beraber üzülüyoruz sende iyi ki varsın kuzummm 😍❤️ Ya misafirlikteydim valla giremediğim için bende çok huzursuzlandım burası bağımlılık yapıyor sizi özlüyorum 😍 sanki bana da var gibi geliyor ya inşallah doğru hissediyorumdur 🤩🤲🏻❤️ Yarın sabah ak koyun kara koyun ortaya çıkacak kızlar dua edin yarın güzel haberler vereyim size ya 🥹🥹 şüphelenmeye başladığımdan beri yormamaya çalışıyorum bebeğim teşekkür ederim 😘 sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor 😍😍heyecanını atabildin mi biraz 😍🤩
Ay heyecanımı atabildim bebek mağazasına gittim dün😍😍 hiç bişey alamadım kalp atışını bekliyorum ama neler neler var aklımı yitiricektim😍😍 herkese söyleyesim var ama tutuyorum kendimi😂 valla sende yorma kendini cidden şimdi yeni girdim mesajları tek tek okuyorum testin ne sonucu merak ediuorum suan 😂😂

Ya insan illaki bi sorun çıkacak mı diye aklına gelir ama iyi düşün iyi olsun aşko kötüyü çağırmamakta fayda vardır rüyayı bile hayırlı yorumlamak gerekirken sen içinde olan minnacık yeni oluşan canlının gidişatını hep kötü kötü yorumlayıp düşünürsen bu sana zarar verir korktuğu insanın neden hep başına gelir tamda bundan canım korkma olumlu ol ve hep dua et hayırlısı olsun hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alalım diye canım benim ❤️🥰
Haklısın kuzum sonradan kendime geldim zaten Rabbim bize bağışlasın güzel ilerliyor güzelde devam edicek inşallah 🙏❤️ desteğn için teşekkür ederim❤️

Allahııııımmmmm dal dal sen hep dal inşallah sebebi minik küçük bi bebiştir🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰 tamam ben burda olurum inşallah bilgine meraktan uyuyabilirsem gerçi ben hissedip uyanıyorum resmen R raainbow da olduğu gibi🤣🤣🤣
Evet yaa benim bebişi hissedip bana ilk destek olan sendin sabahın kör saatinde😍😍❤️

Günaydın kızlar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb M melek076 @fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar 😊 ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu 🥺🥺Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Kuzuumm sanki orda silik bir çizgi var yaa 😍😍 inşallah vardır biz hayal görmüyoruzdur😍 benim negatiflerim çamaşır suyuyla yıkanmış gibiydi yani bu öyle değil çizgi var 😂bence çok yeni o yüzden çok daha belirgin çıkmadı ☺️ Birkaç gün sonra tekrar test yaprsın bence daha net çıkıcak bebişin seninle bence ve güzelce tutunur inşallah 🙏🙏🙏🥰

Amin inşallah canım 🙏
Sen kesinlikle stres yapma kötü düşünme ki tutunsun 🙏
İnanki kendimden fazla önce buradaki herkes için bebeiş istiyorum 🤣
Yaa evet şuan şey diyorum benim bebişim vaar kızlarındaa hemen bebişleri olsuun sevincimizi paylaşalım bende çok istiyorum hepinizin hemen bebişleri olsun en az kendime sevindiğim kadar sevineceğime o kadar eminim ki 😍😍😍

Yaa evet şuan şey diyorum benim bebişim vaar kızlarındaa hemen bebişleri olsuun sevincimizi paylaşalım bende çok istiyorum hepinizin hemen bebişleri olsun en az kendime sevindiğim kadar sevineceğime o kadar eminim ki 😍😍😍
Ama ben sana kendi şahsıma diyorum ki bu ay da pek ümidim yok 😂🤣🤣
Yani yalan yok canım
En hayırlı zamanda olur inşallah

Aşkolarıım günaydınn o kadar konuşmuşsunuzki 20 sayfa öncede kalmışım hepsini okuyamadım😂😂 kaçırdıım birşeyler yok demii bi Demgey3 Demgey3 gördüm sanırım hamile 😍😍 başka ne var ne yok geceden sabaha☺️
Delirenler kendine inanmayanlar ve belirti arayanlar aşko ne olsun 🤣
Bende kendimce his yürütüyorum ki zaman geçsin 🤣😂

Back
X