- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.601
Asko sen yaptnmi test bugunde baktinmi koyulasmayaEn iyisirabbim sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzum şimdi güzel düşünelim güzel geçsin![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asko sen yaptnmi test bugunde baktinmi koyulasmayaEn iyisirabbim sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzum şimdi güzel düşünelim güzel geçsin![]()
![]()
Sustu Allah’ın belasi diyor ki adet bitsin belki hislerm oluşurYeter be yeter benim içinde bişey hisset artıkama hala regliyim ona göre hisset hahahhahah
Aşko ben zaten hislerimle sende ortada kalmıştımGünaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow
miraclebeyb M melek076 @fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar
ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Günaydın canım ve Canım kızlarAşkolarım günaydın
Nabersiniz
Bende bu ay bir dolu bir boş ovulasyon olmadan ilişki olduğunu takvimde fark ettimGünaydın canım ve Canım kızlarOvülasyon dayım bakalım
Senden naber
Aslında iyi yapmışsın stressiz olmuştur takip olmadanBende bu ay bir dolu bir boş ovulasyon olmadan ilişki olduğunu takvimde fark ettim
Öyle geziniyordum burada
Dedim aşkolarıma bakayım da kimse yok aktif
Bende 13 gündeyim bugün
Yumurtlama olup geçti mi yada daha olacak mi bi o belirsiz bende
O hariç herşey yolunda![]()
İyimm ya bian telaşa yapıldım ama sonra dağıttım kara bulutlarıNasilsin kuzum?az önce okudum kiz önce ben döverim seni haakendini neden google batagina atıyorsun, çok şükür artimin iyi,bebişinde saklikli şekilde büyüyücek
iyi düşün kötüyü sakın yakina birakma
Burada 11 ben 8 den beri uyanmıştımAslında iyi yapmışsın stressiz olmuştur takip olmadanİnşallah tutunur bebişin canım
uyuyorlar galiba onlar halbuki Türkiye’de saat 12 uyanın tavuklar sabah oldu
![]()
Amin inşallah canımİyimm ya bian telaşa yapıldım ama sonra dağıttım kara bulutlarıValla girmicem bidaha zaten saçma sapan bi dünya şey yazıyor evet evet doktorda iyi dedi şükür şüphesi olsa 2 gün sonra tekrar kan ver derdi bi hafta sonra çağırdı
teşekkür ederim valla çok büyük destekcimsiniz rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin
![]()
Ay heyecanımı atabildim bebek mağazasına gittim dünBurda hepimiz birbirimize destekçiyiz aşkım beraber seviniyor beraber üzülüyoruz sende iyi ki varsın kuzummmYa misafirlikteydim valla giremediğim için bende çok huzursuzlandım burası bağımlılık yapıyor sizi özlüyorum
sanki bana da var gibi geliyor ya inşallah doğru hissediyorumdur
Yarın sabah ak koyun kara koyun ortaya çıkacak kızlar dua edin yarın güzel haberler vereyim size ya
şüphelenmeye başladığımdan beri yormamaya çalışıyorum bebeğim teşekkür ederim
sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor
heyecanını atabildin mi biraz
![]()
Haklısın kuzum sonradan kendime geldim zaten Rabbim bize bağışlasın güzel ilerliyor güzelde devam edicek inşallahYa insan illaki bi sorun çıkacak mı diye aklına gelir ama iyi düşün iyi olsun aşko kötüyü çağırmamakta fayda vardır rüyayı bile hayırlı yorumlamak gerekirken sen içinde olan minnacık yeni oluşan canlının gidişatını hep kötü kötü yorumlayıp düşünürsen bu sana zarar verir korktuğu insanın neden hep başına gelir tamda bundan canım korkma olumlu ol ve hep dua et hayırlısı olsun hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alalım diye canım benim![]()
Kuzuumm sanki orda silik bir çizgi var yaaGünaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 R raainbow
miraclebeyb M melek076 @fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar
ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Yaa evet şuan şey diyorum benim bebişim vaar kızlarındaa hemen bebişleri olsuun sevincimizi paylaşalım bende çok istiyorum hepinizin hemen bebişleri olsun en az kendime sevindiğim kadar sevineceğime o kadar eminim kiAmin inşallah canım
Sen kesinlikle stres yapma kötü düşünme ki tutunsun
İnanki kendimden fazla önce buradaki herkes için bebeiş istiyorum![]()
Ama ben sana kendi şahsıma diyorum ki bu ay da pek ümidim yokYaa evet şuan şey diyorum benim bebişim vaar kızlarındaa hemen bebişleri olsuun sevincimizi paylaşalım bende çok istiyorum hepinizin hemen bebişleri olsun en az kendime sevindiğim kadar sevineceğime o kadar eminim ki![]()
Delirenler kendine inanmayanlar ve belirti arayanlar aşko ne olsunAşkolarıım günaydınn o kadar konuşmuşsunuzki 20 sayfa öncede kalmışım hepsini okuyamadımkaçırdıım birşeyler yok demii bi
Demgey3 gördüm sanırım hamile
başka ne var ne yok geceden sabaha
![]()
Haklısın kuzum sonradan kendime geldim zaten Rabbim bize bağışlasın güzel ilerliyor güzelde devam edicek inşallahdesteğn için teşekkür ederim
![]()