- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.621
Evet yaa benim bebişi hissedip bana ilk destek olan sendin sabahın kör saatinde![]()
Her zaman yanınızdayız tam destek devamkeee yeterki bana güzel haberler verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa benim bebişi hissedip bana ilk destek olan sendin sabahın kör saatinde![]()
Kız yok temizlige yardimci var bende. Hatta bitmek uzere isleri erken geldiler. Ev mis gibi kokuyor. Bizim eve 4-5 senedir ayni abla geliyordu ilk zamanlar cok guzel temizliyordu. Ama sonradan cıvıttı ruh haline göre temizlik yapar olduNeyse sanırım aşkolarım yatıyor daha M Mavimiresl @mucizeyimben @loirily @Safiye19Demgey3 ve unuttuklarım
Bencede uyuyun
Burada delirmektense![]()
Kuzum hiç belirginleşmedi hala aynı ya ilk 5 dakika da çıktığı gibiŞuan ki halini atsana daha belirgindir![]()
Yok kuzum artimed markası genelde seviliyor öneriliyor. İnşallah vardır kuzum ya test hiç belirginleşmedi bu saate kadar aynı kaldıCanim bende gördüm prodoctor yada comfort ise cok yalanci cikartiyor. Ama miratech ise hic yalanci cikartmiyor. İnsallah vardir tekrar atsana
Evet bebeğim senin hislerin doğru çıktı arada kaldım var mı yok mu anlayamadımAşko ben zaten hislerimle sende ortada kalmıştım
Asla moral bozmak yok
Kırmızılar gelmedikçe hep bi umut var
Dualarım seninle inşallah
Evet ya var demiiiiKuzuumm sanki orda silik bir çizgi var yaainşallah vardır biz hayal görmüyoruzdur
benim negatiflerim çamaşır suyuyla yıkanmış gibiydi yani bu öyle değil çizgi var
bence çok yeni o yüzden çok daha belirgin çıkmadı
Birkaç gün sonra tekrar test yaprsın bence daha net çıkıcak bebişin seninle bence ve güzelce tutunur inşallah
![]()
Bidaha bi atsana yakin cek. Artimed se olabilir digerleri cok kötüKuzum hiç belirginleşmedi hala aynı ya ilk 5 dakika da çıktığı gibi
Yok kuzum artimed markası genelde seviliyor öneriliyor. İnşallah vardır kuzum ya test hiç belirginleşmedi bu saate kadar aynı kaldı![]()
Yok aşkım başka bir gelişme yokAşkolarıım günaydınn o kadar konuşmuşsunuzki 20 sayfa öncede kalmışım hepsini okuyamadımkaçırdıım birşeyler yok demii bi
Demgey3 gördüm sanırım hamile
başka ne var ne yok geceden sabaha
![]()
Artimedse doğrudur canım o gerçekten içim rahatladı bunu duyuncaKuzum hiç belirginleşmedi hala aynı ya ilk 5 dakika da çıktığı gibi
Yok kuzum artimed markası genelde seviliyor öneriliyor. İnşallah vardır kuzum ya test hiç belirginleşmedi bu saate kadar aynı kaldı![]()
Valla kuzum yakınlaştırma yaparak çektim biraz görüntüyü bozdu gibi oldu ama normal çıplak gözle ordaki gölge daha iyi gözüküyor şimdi çektim bunlarıBidaha bi atsana yakin cek. Artimed se olabilir digerleri cok kötü
Ya teşekkür ederim bebeğiiimm inşallah doğrudurArtimedse doğrudur canım o gerçekten içim rahatladı bunu duyunca![]()
Bikac gun daha bekle ya insallah koyulasma olurValla kuzum yakınlaştırma yaparak çektim biraz görüntüyü bozdu gibi oldu ama normal çıplak gözle ordaki gölge daha iyi gözüküyor şimdi çektim bunları
Eki Görüntüle 3127977
Eki Görüntüle 3127974
Aynen bebeğim bekleyeceğim inşallah koyulaşma olur çok teşekkür ederim inşallah burada ki bütün arkadaşlarım hepimiz kopkoyu çift çizgiler görürüz o kadar çok istiyorum ki bunuBikac gun daha bekle ya insallah koyulasma olur
Yaa kuzum muhtemelen geç döllenmeGünaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 @raainbow @Safiye19 M melek076 @fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar
ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Ayyy aşkımmm inşallah inşallahYaa kuzum muhtemelen geç döllenmesağlıkla tutunsun inşallah
❤❤❤ bugün cumartesi pazartesi bi test daha patlatabilirsin
![]()
Öküz gibi uyumuşumNeyse sanırım aşkolarım yatıyor daha M Mavimiresl @mucizeyimben @loirily @Safiye19Demgey3 ve unuttuklarım
Bencede uyuyun
Burada delirmektense![]()
Gördüm tabikide kuzumAyyy aşkımmm inşallah inşallahSalı yada çarşamba yaparım diye düşündüm kuzummm
Sende gördün mü gölgeyiiiiii
![]()
Kuzum morelini bozmak istemem ama çokta umutlanma istersen çünkü yumurtlama üzerinden 10 gün bile geçince silik çıkar seninki birde erken test inşallah vardır yanılıyorumdur ama geçen ay bende bu şekilde çok umutlanmıştım ama hüsran oldu yinede hayırlısı olsun herşey için kuzumValla kuzum yakınlaştırma yaparak çektim biraz görüntüyü bozdu gibi oldu ama normal çıplak gözle ordaki gölge daha iyi gözüküyor şimdi çektim bunları
Eki Görüntüle 3127977
Eki Görüntüle 3127974
Bende eve çağırıyorum bazen cünkü iş dolayısıyla vaktim kalmıyor canımKız yok temizlige yardimci var bende. Hatta bitmek uzere isleri erken geldiler. Ev mis gibi kokuyor. Bizim eve 4-5 senedir ayni abla geliyordu ilk zamanlar cok guzel temizliyordu. Ama sonradan cıvıttı ruh haline göre temizlik yapar oldubide benim evimde günlük temizlik zaten yapiyorum camlar dolap ustleri baza altlari tozlu oluyor tek yani geleni zorlamaz. Ama bu gelenler masallah yaa cok güzel temizliyolar. Diger gelen abla sagolsun hiç mutfak dolabi üstüne bakmamis sagolsun bi tek orasi cok kirlenmiş baya oyalandi orda. Yani bunlar gelince anladim ki surekli gelen abla pek detayli yapmiyomus temizligi. Bu arada benimde migren cok kötü pazar gunu bi atak gecirip acillik oldum. Ama bugunde basladi başımın arkasindan agri girmeye
sen napiyosun kuzu
Deme öyle kızÖküz gibi uyumuşum![]()
Ayy napiyimDeme öyle kız![]()