Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse sanırım aşkolarım yatıyor daha M Mavimiresl @mucizeyimben @loirily @Safiye19 Demgey3 Demgey3 ve unuttuklarım
Bencede uyuyun 😂🤣
Burada delirmektense 😂
Kız yok temizlige yardimci var bende. Hatta bitmek uzere isleri erken geldiler. Ev mis gibi kokuyor. Bizim eve 4-5 senedir ayni abla geliyordu ilk zamanlar cok guzel temizliyordu. Ama sonradan cıvıttı ruh haline göre temizlik yapar oldu😅 bide benim evimde günlük temizlik zaten yapiyorum camlar dolap ustleri baza altlari tozlu oluyor tek yani geleni zorlamaz. Ama bu gelenler masallah yaa cok güzel temizliyolar. Diger gelen abla sagolsun hiç mutfak dolabi üstüne bakmamis sagolsun bi tek orasi cok kirlenmiş baya oyalandi orda. Yani bunlar gelince anladim ki surekli gelen abla pek detayli yapmiyomus temizligi. Bu arada benimde migren cok kötü pazar gunu bi atak gecirip acillik oldum. Ama bugunde basladi başımın arkasindan agri girmeye😔 sen napiyosun kuzu

Şuan ki halini atsana daha belirgindir 😍
Kuzum hiç belirginleşmedi hala aynı ya ilk 5 dakika da çıktığı gibi 🫤
Canim bende gördüm prodoctor yada comfort ise cok yalanci cikartiyor. Ama miratech ise hic yalanci cikartmiyor. İnsallah vardir tekrar atsana
Yok kuzum artimed markası genelde seviliyor öneriliyor. İnşallah vardır kuzum ya test hiç belirginleşmedi bu saate kadar aynı kaldı 😔

Aşko ben zaten hislerimle sende ortada kalmıştım
Asla moral bozmak yok
Kırmızılar gelmedikçe hep bi umut var 🙏🙏❤️
Dualarım seninle inşallah
Evet bebeğim senin hislerin doğru çıktı arada kaldım var mı yok mu anlayamadım 🤣🤣 evet evet kuzum hala gelen giden yok bakalım kırmızılar gelmezse salı çarşamba tekrar yaparım 🥹🥰
Kuzuumm sanki orda silik bir çizgi var yaa 😍😍 inşallah vardır biz hayal görmüyoruzdur😍 benim negatiflerim çamaşır suyuyla yıkanmış gibiydi yani bu öyle değil çizgi var 😂bence çok yeni o yüzden çok daha belirgin çıkmadı ☺️ Birkaç gün sonra tekrar test yaprsın bence daha net çıkıcak bebişin seninle bence ve güzelce tutunur inşallah 🙏🙏🙏🥰
Evet ya var demiiii 😍😍😍 bundan önce benim yaptıklarımda öyleydi bebeğim bembeyazdı ama bunda biraz gölge gördüm sanki bende 🙊🙈❤️ Evet ya galiba daha çok küçük kendini belli edemiyor bile 🥹😍 ayyy inşallah bebeğim benim inşallah çok teşekkür ederim 😍

Yok kuzum artimed markası genelde seviliyor öneriliyor. İnşallah vardır kuzum ya test hiç belirginleşmedi bu saate kadar aynı kaldı 😔
Bidaha bi atsana yakin cek. Artimed se olabilir digerleri cok kötü

Artimedse doğrudur canım o gerçekten içim rahatladı bunu duyunca🎈

Bidaha bi atsana yakin cek. Artimed se olabilir digerleri cok kötü
Valla kuzum yakınlaştırma yaparak çektim biraz görüntüyü bozdu gibi oldu ama normal çıplak gözle ordaki gölge daha iyi gözüküyor şimdi çektim bunları
D48665AE-5052-467E-A3DB-97F11AC68D28.webp

1F76549C-3BB3-4642-ACE5-2C17B8CDC8A4.webp

Günaydın kızlar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @raainbow @Safiye19 M melek076 @fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar 😊 ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu 🥺🥺Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Yaa kuzum muhtemelen geç döllenme 😍😍 sağlıkla tutunsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤ bugün cumartesi pazartesi bi test daha patlatabilirsin😍😍😍

Valla kuzum yakınlaştırma yaparak çektim biraz görüntüyü bozdu gibi oldu ama normal çıplak gözle ordaki gölge daha iyi gözüküyor şimdi çektim bunları
Eki Görüntüle 3127977
Eki Görüntüle 3127974
Kuzum morelini bozmak istemem ama çokta umutlanma istersen çünkü yumurtlama üzerinden 10 gün bile geçince silik çıkar seninki birde erken test inşallah vardır yanılıyorumdur ama geçen ay bende bu şekilde çok umutlanmıştım ama hüsran oldu yinede hayırlısı olsun herşey için kuzum

Kız yok temizlige yardimci var bende. Hatta bitmek uzere isleri erken geldiler. Ev mis gibi kokuyor. Bizim eve 4-5 senedir ayni abla geliyordu ilk zamanlar cok guzel temizliyordu. Ama sonradan cıvıttı ruh haline göre temizlik yapar oldu😅 bide benim evimde günlük temizlik zaten yapiyorum camlar dolap ustleri baza altlari tozlu oluyor tek yani geleni zorlamaz. Ama bu gelenler masallah yaa cok güzel temizliyolar. Diger gelen abla sagolsun hiç mutfak dolabi üstüne bakmamis sagolsun bi tek orasi cok kirlenmiş baya oyalandi orda. Yani bunlar gelince anladim ki surekli gelen abla pek detayli yapmiyomus temizligi. Bu arada benimde migren cok kötü pazar gunu bi atak gecirip acillik oldum. Ama bugunde basladi başımın arkasindan agri girmeye😔 sen napiyosun kuzu
Bende eve çağırıyorum bazen cünkü iş dolayısıyla vaktim kalmıyor canım

Back
X