Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız karin icinde o sıvı yabanci yerde degil kuştan cikmadi icerde kaldi😂😂 askom bak benimde catlamis yumurtam ama akinti miktarim gram degismedi
Tüm gözleri sana çevirdik bekliyoruz balım patlat bir bebe haydi koçum benim bugün değerlendir o sıvı boşuna orada değildir

Dur ben anlamadım tane tane anlat rahimdeki ne sıvısı. Neden letu ile başlıyor klomen falan değil bir de nereye gittin aşılama ücretsiz oldu
Kuzum ben arastirma hastanesinin profesörüne gidiyorum muayneye.

Klomen kullandim 1 ay bu 1. Tedavi onu hemen biraktirdi kademe kademe ilerlemesi gerekiyormuş.

Klomen sonrasi letu kullandim. 2. Ayım ve buda 2. Kademe tedavim o daha etkili bi yumurta gelistiriciymis. Ama bu letu nun 3 yada 6 ay kullanilmasi gerekiyormus. Ben yan etkilerini yasadigim için bana 3 ay kullanman 3. Kademe tedavimize gecmeye yeterli olur dedi.

3. Tedavi yani kademe ise birkac ay aralikla 2 aşılama hakkı. Yani devletin bana verdigi 2 ucretsiz aşılama hakki varmiş. Özel hastanede aşılama fiyatlari 5 ile 7 bin arasi degisiyor. Doktorda diyo ki asilama hakkin var ama 3. Tedavi asamasini atlamamiz gerek bunun icin sabret.

4. Tedavi kademe ise tüp bebek.

Ben yani şuan 2. Tedavinin sonlarindayim anliycagin kuzu..

Rahim icindeki sıvı yumurta catladiktan sonra kalan sıvıymıs normalmis yani yumurtanin sıvısı.

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim 😭 R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun :KK43:
çok gecmıs olsun canım,
korkma hıc bende 921 ıken ıgne olmustum hatta evde gecırdım surecı ..
tabı ınsan cokk üzülüyor seni cok ıyı anlıyorum :( Rabbım bır daha yasatmasın

Kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. Ben 4.evre endometriozis hastasıyım cerrahi geçirdim 2 yıl önce ,amhım iyi sayılır geçirdiğim ameliyata göre son ölçüm 2.68.1.5 yıllık evliyim 8 ayı mecbur korunma oldu kist için ilaç kullandım, bu 7.ay olacak korunma yok hamile kalamıyorum. Hsg çekildim sıkıntı yok eşim sperm testi yaptırdı sorun yok, hormonlarıma baktırdım sorun yok. Doktor kontrolüne gidiyorum her ay ama sadece kistimin büyüklüğü ile ilgileniyorlar diyebilirim doğal yoldan dene diyolar rahim filmini bile kendi isteğimle çektirdim doktor 1 yıldan önce gerek yok dedi. Sizce ben ne yapmalıyım takviye olarak folik asit ve hayıt macunu kullanıyorum, sağlıklı beslenmeyi çalışıyorum, stres de yapmamaya çalışıyorum ama yapıyorum. Sizin bana öneriniz ne olur bu durumda doğal denemeye devam mı yoksa tüp bebek merkezine mi gidip muayene olayım? 28 yaşındayım bu arada
Bence bir sene normal yolla denemeden başka hiçbir yola başvurmak bana göre doğru değil
Bütün testlerı yapmışsın bence bir seneyi doldur öyle başka yollara girersin
Ben şahsen bir sene denemeden iğne veya mfk denemem
Sabırlı ol bence olacak 🙏

Bence bir sene normal yolla denemeden başka hiçbir yola başvurmak bana göre doğru değil
Bütün testlerı yapmışsın bence bir seneyi doldur öyle başka yollara girersin
Ben şahsen bir sene denemeden iğne veya mfk denemem
Sabırlı ol bence olacak 🙏
İnşallah canım ya ama bu hastalıktan dolayı olmayacak gibi gelmeye başladı her ay bir umutla başlıyorum bu ay olacak diyorum sonra regl tarihi yaklaşınca olmayacak gibi gelmeye başlıyor ve sonunda olmuyo. Endometriozis çok kısırlık yaptığı için aklım çok takılıyo geç kalmışsın demelerinden ya da bu arada kistim çok büyüdü diye tekrar ilaca başlamak zorunda kalmaktan çekiniyorum inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim ilgin için

Askolarim S sultansultan90 @Gzmyts53 @Fang Demgey3 Demgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Asko artık insallah gerek kalmaz ya her ay hormon hormon en iyi ben bilirim gerçekten umarım son bulur ve bu ay güzel haberler gelir🤩🤩

Ayy bebeğim valla iyi oldu benimde işim yok bugün kızı okula götürdüm geldim hala oturuyorum 6 buçukta almaya gitcem 7 de cıkıcaklar benimde uykum var ya 🤣🤣🤣

Benim 45 dakika sonra eşim gelecek ahahaha adam işten gelcek ben yatıyor gerçi oda uyur oda pek uyumadı birazda o yüzden şimdi uyumuyorum o gelince uyurum🤣🤣🤣

Back
X