Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ocaktan beri korunmuyoruz
Ama deneme ayı olarak şuan cidden 4. Ay
Bıraktım bu ay yapmayacaktım zaten de birkaç defa yaptım o da yarım yamalak 🤣🤣
Ben haziranda takvime göre denedim ama çok az olmadı tabi. Temmuz ovulasyon testini anlamadım 😂 Ağustos ovulasyon güzel çalıştı 😂

Eklentiler

• 13D88DCE-BDE6-4C8B-BD0E-4CE949F48DA5.webp
    13D88DCE-BDE6-4C8B-BD0E-4CE949F48DA5.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla 🥺 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..♥️

Cok iyi yA haber et He ben extra advictor ve athena da içiyorum

Aşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay 🌸🥰❤️

Hayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla 🥺 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..♥️

Çok istiyorsan yap canım anlattıkların bende adete 5-6 gün kala başlıyor bi gergin bi duygusallık ama bu günden bir hafta önce bayağı erken senin adet belirtisi için 🥰 ozaman sabah sendende alırız bi test 🌸🌸🌸

3-2-3-2 yapacaksın aşko yedide bitse sekizde bitse 3-2-3-2 he bunu tersine çevirerekte yapabilirsiniz diyor 2-3-2-3 şeklinde herkes için geçerli yani ama gerek yok aşko adet bitimi 3 gün sonra ideal geldi bana çünkü adetten sonra kuruluk oluyor iki değil üç gün sonra daha kolaylık oluyor sen 3-2-3-2 den şaşma
Canım merhaba bu yöntemle ilgili çok duyum alıyorum ekstara bi ilaç bitkisel bişey kullanılıyormu yani bilgi verebilirmisin bu yönetemle ilgili

Çok istiyorsan yap canım anlattıkların bende adete 5-6 gün kala başlıyor bi gergin bi duygusallık ama bu günden bir hafta önce bayağı erken senin adet belirtisi için 🥰 ozaman sabah sendende alırız bi test 🌸🌸🌸
Aynen galiba yapcam dayanamıyorum meraktan sabah 7 de dikilirim ayağa patlatırım sizede dualarımızı birbirmiz için olsun🥹♥️

Canım merhaba bu yöntemle ilgili çok duyum alıyorum ekstara bi ilaç bitkisel bişey kullanılıyormu yani bilgi verebilirmisin bu yönetemle ilgili

Canım bu doktor mfk yöntemi ayrıyeten kendi ürettiği ek takviyeleride var bitkisel hem vitamin içeren takviyeler onlarıda aldım kullanıyorum ama bu ilişki yöntemi için takviyeleri kullanmasanda uygulayabilirsiniz doktorun ilişki sıklığı önerisi bu şekilde

Enişten gelip uyandırır zaten keçiboynuzu özü yedi ya adamın bilinçaltı orda şuan da hahahahaha ama yumurtacığımı kaçıramam🤣🤣🤣🤣 kız daha gelmedi kiiii işten 12 de çıkıyo gelişi 1 i buluyo bunlar niye kısalmıyo ya jdjsjjsjs

Sesin kesildi enişte geldi heralde aşko 😀😀 haydi gol gol gol 🥅 🥎 😂

Back
X