Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnn ben deli gibi cumaya gün sayıyorum sağlıklı oldugunu öğreneyim diye 😍 sen nasılsınnn

Bildiğin gibi içimdeki minikle bozdum kafayı kontrol gününü bekliyorum 😍 sen naslsn
İçini ferah tut kuzum 😍 bende bugün dr çağırmıştı adetin 11. Günü yurmurtalara bakacak galiba 🥰

Günaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç🥹
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden😏

Oy oy oy zaten üç ay diyor mfk
İns bu ay olmustur hiç ara vermeden devam ettiniz mi mfk ya naısl oluyor cano mesela ben mesaj attım devam edicekniyim ful bana şey yazmıs kutu bitene kadar devam demiş adet olsam diyelim öbür aya direk devam edilir mi pahalı bide 😂 vay anasını almadım almadım fiyatları çıktı öyle aldım
Aynen aşko adet oldum bir haftalık kalmıştı adet olunca bırakmıyoruz kullanmaya devam bırakmak hiç yok elimdekiler bitmen msj attım hocaya adet oldum sipariş vercem bişey ekleyeyim mi diye oda bu bol içerikli büyük eş paketini attı adendo ekleyerek bu şekilde devam et dedi paketin içinde bütün kullandıklarımız içinde advictor azoperm falan hepsini içine eklemiş bi adendo yoktu bitek onuda ben ekledim aldım aşko iki güne geliyor zaten

Günaydın canim nasilsin? minnak bebişin nasıl?Allah razi olsun duaların için 🤲🏻 inşaallah bu ay sonu bende mucizeme kavuşurum
İkinci eş paketini içiyorum galiba dün çatladi yumurtam
Çok şükür iyiyim canım. Yarın ayrıntılı ultrosonumuz var heyecanlıyız biraz :)) Kullandığın ilaçlar şifa olsun inşallahta sana sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.

kız o tiradoxin i kullanbiliyor musun? Onun tadı ne iğrenç ya kusacaktım ben ıyyy. Benimki de demesin mi bozuk kayısı gibi tadı ki cidden öyle. Gitmiyo da ağızdan o tat. Ben kullanamıyorum

Aşko ben suyun bazen içeceğimizin içine damlatıyorum öyle içiyorum öyle anlaşılmaz tadını hiç almadım ben onun 🤣🤣

Günaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç🥹
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden😏
Gunaydin kuzum ,aglamak ve depresyon için çok ama çok erken,burda ne kızlar gördük bat günü erken gebelik testi negatif olup 3-4gun sonra çift çizgiyi görenler
Sakın ama sakın negatif düşünme iyi düşün iyi de olsun
Adet olmadan hep umut var🫶🏻

Çok şükür iyiyim canım. Yarın ayrıntılı ultrosonumuz var heyecanlıyız biraz :)) Kullandığın ilaçlar şifa olsun inşallahta sana sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.
🥰😍 Çok şükür Rabbim saglıklı bebeler nasip etsin inşaallah 🤲🏻
Amin canim çok teşekkür ederim hamişlerin duasına çok ama çok ihtiyacım var 😍😍🥰🥰

Bende onlara bakındım ama göremedim anam herkes bizmi bi hafta önceden başlasın teste heyecaaan bitmiiş bitmiiş🤪🤪

Anam dün akşam yapacaz dediler bana demesin kimse Ya ben dayanamıyorum ben merak ediyorum uykularım bölünüyor inanmıyor kimse Halime bak ikinci kez uyudum uyandım he🤣🤣🤣🤣

Kızlar hayır olsun inşallah 🤲🏻🌸 rüyamda erken ama bi test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu saniyesinde mutluluktan uçuyordum kayınvalidemlere eşime falan sürpriz hazırlıyordum çok Işıl Işıl bir rüyaydı ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow M mucizeOldu
İnşaallah gerçek olur rüyan😍😍🤲🏻🤲🏻Allahim düşüncesi bile heyecanli😍😍
Biraz daha sabr edelim şunun şurasında ne kaldi ay sonu görücez çift çizgileriiii💃🏻💃🏻💃🏻

İnşaallah gerçek olur rüyan😍😍🤲🏻🤲🏻Allahim düşüncesi bile heyecanli😍😍
Biraz daha sabr edelim şunun şurasında ne kaldi ay sonu görücez çift çizgileriiii💃🏻💃🏻💃🏻

Amin kuzum hepimiz görelim çiftleri inşallah 🤲🏻 Testi evde kendim yapıyorum görür görmez çığlık atıyorum ❤️ Aşırı mutluydum yerimde duramıyordum sürpriz için hazırlık yapıyordum ay çok gerçek gibiydi🤭 2 hafta var tam test yapabilmeye 🤣🤣🤣

Amin kuzum hepimiz görelim çiftleri inşallah 🤲🏻 Testi evde kendim yapıyorum görür görmez çığlık atıyorum ❤️ Aşırı mutluydum yerimde duramıyordum sürpriz için hazırlık yapıyordum ay çok gerçek gibiydi🤭 2 hafta var tam test yapabilmeye 🤣🤣🤣
İnşaallah Allahim çift çizgili,emzirmeli,dogurmali ruyalarimiz gerçek olsun Aminnnn
Geri sayım başlasın o zaman 💃🏻💃🏻💃🏻

Gunaydin kuzum ,aglamak ve depresyon için çok ama çok erken,burda ne kızlar gördük bat günü erken gebelik testi negatif olup 3-4gun sonra çift çizgiyi görenler
Sakın ama sakın negatif düşünme iyi düşün iyi de olsun
Adet olmadan hep umut var🫶🏻
4 gün kaldı sadece , olsa görünürdü sanki.
Yaş 39 olunca artık kaybedecek vaktim yok psikolojisine girdim iyice.Aralıkta tüp bebek deneyeceğim olmazsa keşke bi mucize olsa da süpriz yapsa o zamana kadar

Şeytan dürtüyor beni git ultrasona muayene ol bakalim çatlamiş mi yumurta
Bi tarafımda sakin ol kız kötü bişey söyler bat gününe kadar zırlayp durursun🤣🤣🤣🤣

Günaydın kızlar,
Daha erken canım 2 gün geçsin en az öyle test yap normalde 14 gün sonra test yap diyolar. Olmadıysa da yapacak bişey yok ki kuzum böyle böyle kaç ay geçiriyoruz olmazsa da önümüzdeki ay devam bak şimdi ben de reglim dün nerdeyse ağlayacaktım bugün inşallah bu ay olur umudundayım

Yaş 39 olunca artık kaybedecek vaktim yok psikolojisine girdim iyice.Aralıkta tüp bebek deneyeceğim olmazsa keşke bi mucize olsa da süpriz yapsa o zamana kadar
Anladim canim sen psikolojini bozma
Benim annem 42de doğurdu kardeşimi 🤣🤣🤣 eğer ciddi bi sorunun yoksa tüp bebek öncesi mfk eş paketi kullanmani öneririm

4 gün kısa bi süre değilki☺️ gün doğmadan neler doğar yeterki umudunu kayb etme

Şeytan dürtüyor beni git ultrasona muayene ol bakalim çatlamiş mi yumurta
Bi tarafımda sakin ol kız kötü bişey söyler bat gününe kadar zırlayp durursun🤣🤣🤣🤣

Ay yok hiiiç öyle şeylere giremem ben iyiyim böyle rüyalarda gebe gerçektede yakındır inşallah 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X