- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.341
İşte çay depresyonu alırAyy sesli güldüm okurken hay çok yaşa sen:)
O değil de ağlıyorum gülüyorum bi tuhaf haller oldu bu sabah bana , bebiş beklerken onun yerine nur topu gibi depresyon sahibi oldum iyi mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte çay depresyonu alırAyy sesli güldüm okurken hay çok yaşa sen:)
O değil de ağlıyorum gülüyorum bi tuhaf haller oldu bu sabah bana , bebiş beklerken onun yerine nur topu gibi depresyon sahibi oldum iyi mi![]()
Dur daha dıkşınlar bile bitmediİnşallah aşko inşallah Rabbim tez zamanda hepimize inşallahbeni ay sonuna ışınlayın yine geldi bana zamanı ileri alma perileri
![]()
Yumurtlama 28-29 ağustos, 30 u da çatlama. Olsa çıkmama ihtimali yoktu kuzum. 1-2 güne kırmızılanırımDaha belli değil kuzum bat olucakmi olmuycakmiyumurtlama gününü biliyomusun?
Dur daha dıkşınlar bile bitmediaşko ya inşallah doğru çıkar ama bu ay ben senden umutluyum ya olacak gibi hissediyorum inşallah doğru hissediyorumdur
![]()
Eşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdiAmannnn salla onları aşko biz çok sevindiiiiikkkk o hepimize yeterrrr![]()
Gelmesin adet falan kuzumNormalde 14. Gün yumurtlama oluyordu iki gün oynar diye düşündüm bakalım ya ay olmayayım hiç olmayayım 9 ay kadar gelmesin adet madet![]()
Ay evet ya niyeyse bu ay farklı hissediyorum inşallah yanılmayız yanılırsakta tam gaz devamSende umutlusun dimi ben de bu ay öyleyim aşko başka umutluİnşallah doğru hissediyoruzdur tabi herşey Allah’tan
![]()
Vayyy gıybett. Cokta onemli degil sevinmesede olur. Biz sevindik yeterEşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdioğlum okula başladı aramadı benim durumumu sormak için bile hiç aramadı ah ah cok doluyum da neyseeeee
![]()
Ya biz senden onu mu istiyoruz Allah alla değişikler anacımEşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdioğlum okula başladı aramadı benim durumumu sormak için bile hiç aramadı ah ah cok doluyum da neyseeeee
![]()
Evdeyim kuzum bugün baya islerim var camasir attim makinaya vs. Kışlık icin köyden biber falan geldi onlari halletcem.Günaydın aşkolar ben geldimNasılsınız ne var ne yok
![]()
Günaydın aşkoGünaydın aşkolar ben geldimNasılsınız ne var ne yok
![]()
İnşallah canim Allah'tan herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz icinaynen benım doktorumda aynısını soylemıstı canım..
cok ıyı anlıyorum ben burda delı gıbı aramıstım dıs gebelık yasayanları...
ınsan korkuyor - uzuluyor, yasayan bırı ıle konusmak ıyı gelıyor..
ınsallah sende saga salım atalatacaksın
Olmadı aşko başaramadım dün geceTövbe yaaaasaçmalama bak keyfine dikşın dikşın kafaya takmadan yap
![]()
Tatlım evet yaa 1 ay oldu düşük yapalı. 7.haftada kalp atışını duyamadık
Ayy dayanamadımama kendimi acayip baskı altında hissediyorum ekşın dıkşın yaparken
![]()
Sevişmede random gibi olunBende öyle düşünüyodumsağol bebeğim ❤❤ Dün gece ekşın dıkşın yaptık aşko bugün yaparuk
![]()
Ahh sivri dillilerEşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdioğlum okula başladı aramadı benim durumumu sormak için bile hiç aramadı ah ah cok doluyum da neyseeeee
![]()
Ayy inşallah kuzuum yaaa bende bi diyorum kalp atışınıı falan duyayım herkese nasıl söylerim heyecanını yaşıyorum çok güzel bişey yaa rabbim hepimize sağlıklı bebişler hamilellik nasip etsinYaaa dimi canım inşallah çokça amiiinrüyası bile ayakları yerden kesecek cinste Allahım gerçekte nasıl olur ama öğrenir öğrenmez ilk yapacaklarım arasına şükür namazı kılmak var hayırlısıyla
![]()
Hııhh bakam kız bu seferde onlar beklesin seniValla yaaa birazdan ben çıkarım onlar tek tek atar bu seferde ben bakmıcam dışarı çıkcam bugün![]()
Amaan evet insan bi yoruluyor yaaBu ay zaten tutmazsa tekrar ovulasyon ile deneyeceğim
Ya değerlendirme oluyor ki zaten aşko
Dün ara verdik çünkü çok yoruldum![]()
Gelmesin adet falan kuzum
Aynen öyle canım Allah herkesin kalbine göre versin ne diyimYa biz senden onu mu istiyoruz Allah alla değişikler anacımyeri gelir evet patlatmanı bile isteriz torunun oluyor tabi patlatcan
Sadece tatlı söz istiyor insan düşünceli davranılmasını istiyor sevincimi heyecanımı paylaşsın istiyor ama insanlar böyle maalesef kuzum çekememezlik çok oluyor
Boşver boşver sen başka şeylerle dolusun şuan
Onların yaptıklarını sakın doldurma kendine bebiş hisseder annesiiii
![]()