Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur daha dıkşınlar bile bitmedi 🤣🤣🤣 aşko ya inşallah doğru çıkar ama bu ay ben senden umutluyum ya olacak gibi hissediyorum inşallah doğru hissediyorumdur ❤️❤️❤️

Sende umutlusun dimi ben de bu ay öyleyim aşko başka umutlu😀🥰İnşallah doğru hissediyoruzdur tabi herşey Allah’tan 🤲🏻🥰😍

Amannnn salla onları aşko biz çok sevindiiiiikkkk o hepimize yeterrrr 😍😍😍
Eşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdi 😅 oğlum okula başladı aramadı benim durumumu sormak için bile hiç aramadı ah ah cok doluyum da neyseeeee 😂😂

Eşim dediki noldu anne pek sevinmis gibi değilsin, napayim havai fişek mi patlatayim diyo hahahah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dese yeterdi 😅 oğlum okula başladı aramadı benim durumumu sormak için bile hiç aramadı ah ah cok doluyum da neyseeeee 😂😂
Vayyy gıybett. Cokta onemli degil sevinmesede olur. Biz sevindik yeter😂 Fesat o fesatlık yapmis

Ya biz senden onu mu istiyoruz Allah alla değişikler anacım 🤣🤣 yeri gelir evet patlatmanı bile isteriz torunun oluyor tabi patlatcan 🤣🤣 Sadece tatlı söz istiyor insan düşünceli davranılmasını istiyor sevincimi heyecanımı paylaşsın istiyor ama insanlar böyle maalesef kuzum çekememezlik çok oluyor 🤷🏻‍♀️ Boşver boşver sen başka şeylerle dolusun şuan 🤰🏻🤰🏻 Onların yaptıklarını sakın doldurma kendine bebiş hisseder annesiiii ❤️❤️❤️

aynen benım doktorumda aynısını soylemıstı canım..
cok ıyı anlıyorum ben burda delı gıbı aramıstım dıs gebelık yasayanları...
ınsan korkuyor - uzuluyor, yasayan bırı ıle konusmak ıyı gelıyor..
ınsallah sende saga salım atalatacaksın
İnşallah canim Allah'tan herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz icin 🍀🤲

Ayy dayanamadım 🤣🤣🤣 ama kendimi acayip baskı altında hissediyorum ekşın dıkşın yaparken 😅😅🙄

Bende öyle düşünüyodum 🤭🤭🤭 sağol bebeğim ❤❤ Dün gece ekşın dıkşın yaptık aşko bugün yaparuk 🤣🤣🤣
Sevişmede random gibi olun 🤣🤣 accuk keyifli hale getirin öyle hadi gel bugün o gün demeyin yahu 🤣 iyi hadi sen ayarlarsın günlerini artık, Allah ne verdiyse ko gitsin 😁

Ahh sivri dilliler 🤨 boşver kuzum ya en iyi kaynana hiç görüşmediğin kaynana 😁 ben görüşmüyorum mesela kafam çok rahat misss

Yaaa dimi canım inşallah çokça amiiin🤲🏻🌸 rüyası bile ayakları yerden kesecek cinste Allahım gerçekte nasıl olur ama öğrenir öğrenmez ilk yapacaklarım arasına şükür namazı kılmak var hayırlısıyla🤲🏻😍😍
Ayy inşallah kuzuum yaaa bende bi diyorum kalp atışınıı falan duyayım herkese nasıl söylerim heyecanını yaşıyorum çok güzel bişey yaa rabbim hepimize sağlıklı bebişler hamilellik nasip etsin😍😍
Valla yaaa birazdan ben çıkarım onlar tek tek atar bu seferde ben bakmıcam dışarı çıkcam bugün🤣🤣🤣
Hııhh bakam kız bu seferde onlar beklesin seni😂😂 nerelere gitceksin
Bu ay zaten tutmazsa tekrar ovulasyon ile deneyeceğim
Ya değerlendirme oluyor ki zaten aşko 🤣🤣
Dün ara verdik çünkü çok yoruldum 🤣🤣🤣
Amaan evet insan bi yoruluyor yaa 😂 heh değerlendirmeden geçme 😂

Ya biz senden onu mu istiyoruz Allah alla değişikler anacım 🤣🤣 yeri gelir evet patlatmanı bile isteriz torunun oluyor tabi patlatcan 🤣🤣 Sadece tatlı söz istiyor insan düşünceli davranılmasını istiyor sevincimi heyecanımı paylaşsın istiyor ama insanlar böyle maalesef kuzum çekememezlik çok oluyor 🤷🏻‍♀️ Boşver boşver sen başka şeylerle dolusun şuan 🤰🏻🤰🏻 Onların yaptıklarını sakın doldurma kendine bebiş hisseder annesiiii ❤️❤️❤️
Aynen öyle canım Allah herkesin kalbine göre versin ne diyim 🤦🏻‍♀️

Back
X