Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz🤷🏼‍♀️ Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben😅😂 cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Olabilir olabilir lütfen olsun😍

Canım 1 yılınız dolduktan sonra hemen git tüm tahlillerini para vermeden şehir hastanesinde yaptır. Sonrasında duruma göre hareket edersin zaten. Tahlillerin yapılırkende denersin ne olacak ki. biliyorsun benim tahlil yaptırdığım süreçte oldu bebek. Hatta direk tüm bebeğe yönlendireceklerdi beni yaştan dolayı çok şükür rabbim gerek kalmadan nasip etti.
Aynen kuzum öyle yapacağım. 16 ekimde doluyor 1 yılımız. Beklemeden randevu alıp gideceğim

Kizlar bisey dicem. M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz🤷🏼‍♀️ Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben😅😂 cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Ayy bebeğim inşallah bebiş belirtileridir 😍😍😍 akıntı belki içerde kalan doktorun dediği çatlama sıvısıdır 😍😍😍 o çatlama sıvısından pozitif şüphe duyuyorum bence bu ay bu iş oldu 😍😍😍😍

Deger sifirlanana kadar kanama olmamasi lazim mis olursa hemen gel kurtaj yapmamiz gerekir dedi. Dedigin gibi ben yinede ped koydum ne olur ne olmaz diye. Cuma gidince bakicaklar kaca düştü beta hcg degeri diye 10 gunde felan regl olmam lazım sanırım. Agriyi sordum normal adet yasicaksin dedi.
İyi bari kuzum insss sağlıklı bi sekılde sorunsuz ılerler bide de haberdar et gelişmeler den canım Benım dualarımdasın

Bebeğim sık idrar durumu bende 5.haftadan sonra başlamıştı. Rahim genişlerken oluyor o belirtiler. Ama akıntıyı bilemedim 🤷 belirti değil ama bebeğim o kesin çünkü 3 günde anca yumurta dölleniyor, daha yerleşme bile olmadı

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklılarını nasip etsin inşallah. Nedense bu kürtaj sonrası bir sorunlu gebelik oluyor sanırım :KK43:( Benimde Şubat ayında bir kimyasal olmuştu kürtajdan sonra. @bitliKedi aynı şekilde oldu senin aynı şekilde yine. Bundan sonraki süreçler güzel olsun inşallah. Bizde herşey yolunda çok şükür. 21 haftalık olduk yarın ayrıntılı ultrosonumuz var.
Ayyy maşallah 🧿 ne kadar çabuk geçti zaman yaa, sağlıkla al kucağına canım benim ❤️
Ben hiç kürtaj olmadım. İlki düşük kendiliğinden, ikincisi dış gebelik, üçüncüsü yine kendiliğinden düştü. Hayırlısı bebeğim yaa inancım büyük, doğru zamanda hayırlısıyla verecek Allah 🙏

Eklentiler

• Adsız11.webp
    Adsız11.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
Bende botoks u cok seviyorum. Kalici makyaj da cok severim. Ama inanki bir tek ihtiyacım karın germe ( 2 sezeryan) ama cok korkuyorum. Memeler iyi sanirim genetik annemin bile hala bu yasinda cok guzel. Karın göbek biraz var ama benim. Ya sıkı bi sporlada toparlarim aslinda cunku sarkma yok. Ama 3. Bebek olursa sarkma olursa germe gerekebilir.
Niye iki sezeryan aşko
Türkiye’de bu çok gözüme batıyor burada da çok konuda okuyorum
İşte yok benek karında kaka yaptı sezeryan
Veya kordon dolandı sezeryan
Mesela diyelim normal yoldan olmadı eyvallah da sanki orada özellikle devlet hastanesinde doğumda kötü davranıyorlarmış uğraşmak istemiyorlar sanki

Olamaz değil olabilir çünkü o akıntının sarı olması şart değil beyazda oluyor ama şeffaf değil.o nedenle beyaz uyuyor kasıklarda ağrı vs.birde düdüklü oldum diyorsun daha ne olsun 😃 aranılan durum bence 🌸@miresl

Back
X