Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heh aşko tam olarak öyleyim bide hassasiyet var az biraz sanki bide regl zamanları insanın canı tatlı çeker ya benim de çekiyo püüü delirdim sonunda işte 🙄🙄
Bende öyleyim canim ya ama bilemedim neden oldu
Benim tatli degil de öglen başka şey canim çekti aldım içtim rahatladım
Yok yahu ne delirmesi
Delirmek bata az kala olucak🤣🤣🤣

Ay sende mi bende kursu cebimizden ödüyoruz gelen herkesinkini devlet ödüyor benim oturumu 1 er yıl olarak veriyorlar 😒
Aynen benimde herkes devlet ödüyor ben kendim Türkiye’de olsa ooo ne güzel şükür param var ödüyorum deriz burada acaba enayimiyim buraya göre diye düşündürüyor.. Amaaa değil bunun faydası farkı varmı yazışmalarımızda bak melekle ordan görürsün eşimde diyordu bence haklılar.biz asılalım b1 yapalım hakkından geleceğiz 👍🏻🤛🏻💪🏻

Ay canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederiiiimm 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Darısı da bizlere inşallah 😍😍 çok sevindim senin adına çok bekletmemiş minikkk 🥰🌸
İnşallah canım Allahım en Kısa sürede sizlere de versin 😍 bi de kalbini duysam rahatlayacağım ama çok var 😅

Eşin Türk vatandaşı ondan aşko
Ödemeyi sen yapıyorsun cünkü sosyal yardım almıyor eşin muhtemelen
Evet canım yardım alırsak da oturum sıkıntıya girer dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu şekilde de zorlanıyoruz ama hayırlısı
Yok bebeğim yapmıyorlar.bu arada klomen hariç hepsini yapıyorum zaten.bu klomen kendimiz gidip alamıyormuyuz ya reçeteli mi burada da
ben doktora gitttim randevuyu 8 ay önce alabildim düşün gittiğimde söyledim 1.5 yıldır deniyoruz dedim ovülasyonla da takip ettim dedim olmadı deyince önce kan aldılar 2 kere sonrasında herşey çok iyi ilaca başlaman lazım dedi klomen verdiler canım süreç böyle oldu

Baştan salmışlar her zamanki gibi
Ciddimisin bende prosedür öyle biliyorum. İyiki o kadını değiştirmişim şimdi yakınbir şehirde başka bir Dr var bende ona gidiyorum inşallah o yapar.burada parası neyse vereyim yapın da denilmiyor ki ben ücretli mis iye sormuştum hayır yapılmıyor Almanya prosedürü böyle demişti

Merhabalar 💕 benim bat 21-22 eylül 7 eylülde yumurtlama oldu. Ben heycanlı ve test manyağı olduğum için tabikide 8-9 gün kala test yaptım hemde kaset test 😀😀😀 böyle çıktı tabikide bu kadar erken bişey belli olmaz ama ilk fotoda biraz oynadım sanki silik bişeyler var gibi geldi. Kafayı yiyorum kusura bakmayın 😀😀
31C8AC48-CED2-443F-8500-584A7F1DBC42.webp

Eklentiler

• B671FE1F-D321-41F8-AFC3-B2592157E241.webp
    B671FE1F-D321-41F8-AFC3-B2592157E241.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 0094DC4E-71A4-40A3-8791-A82B4F8CFC47.webp
    0094DC4E-71A4-40A3-8791-A82B4F8CFC47.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Evet canım yardım alırsak da oturum sıkıntıya girer dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu şekilde de zorlanıyoruz ama hayırlısı

ben doktora gitttim randevuyu 8 ay önce alabildim düşün gittiğimde söyledim 1.5 yıldır deniyoruz dedim ovülasyonla da takip ettim dedim olmadı deyince önce kan aldılar 2 kere sonrasında herşey çok iyi ilaca başlaman lazım dedi klomen verdiler canım süreç böyle oldu
Vay canım ne kolay olmuş bende dedim bunları kan almadı hormon bakamam dedi hormonlara bakamıyoruz siz 2 yıllık evlisiniz ama geleli 1 sene dolmamış dedi yasak önce burada bir sene dolsun falan dedi inşallah bu gideceğim yarın ki yapar ya öğrendiğim iyi oldu örnek veririm senin doktor Türk mü ben Almancam yetmezse diye Türk gidiyorum. Bu ikinci Buda başka şehirde ama daha iyi gibi yarın bakacağız bakalım

Aynen benimde herkes devlet ödüyor ben kendim Türkiye’de olsa ooo ne güzel şükür param var ödüyorum deriz burada acaba enayimiyim buraya göre diye düşündürüyor.. Amaaa değil bunun faydası farkı varmı yazışmalarımızda bak melekle ordan görürsün eşimde diyordu bence haklılar.biz asılalım b1 yapalım hakkından geleceğiz 👍🏻🤛🏻💪🏻
Valla eşim çok kızıyor bu duruma her yardım zaten yardım alanlara yapılıyor biz çalışanlar herşeyi ödüyoruz diye 🙄 neyse kursu kolaylıkla ve başarıyla geçelim de hayırlısıyla inşallah 💪🏻🫶🏻

Bende öyleyim canim ya ama bilemedim neden oldu
Benim tatli degil de öglen başka şey canim çekti aldım içtim rahatladım
Yok yahu ne delirmesi
Delirmek bata az kala olucak🤣🤣🤣
Ya benimde öğlen çok acıktım başka bişey çekti ama tabi markete gittim unuttum almayı 🤣🤣🤣 üç dört saattirde tatlı çekiyo ama yemekte istemiyorum valla nasıl iş be bu🤣🤣🤣

Merhabalar 💕 benim bat 21-22 eylül 7 eylülde yumurtlama oldu. Ben heycanlı ve test manyağı olduğum için tabikide 8-9 gün kala test yaptım hemde kaset test 😀😀😀 böyle çıktı tabikide bu kadar erken bişey belli olmaz ama ilk fotoda biraz oynadım sanki silik bişeyler var gibi geldi. Kafayı yiyorum kusura bakmayın 😀😀Eki Görüntüle 3129671
Ben bisey gormedim🙈 yumurtlama ayni senle bekle pazar günü yapariz beraber test. M melek076 hep beraber

Back
X