• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah aşko benim tehlike uyandı tvyi ele geçirdi ben sonra izlerim 🤣🤣🤣
Heh tam zamanında uyanmış 🙄
Ay ama bitse de değerlendirme günleri başlasa diyorum ya yepyeni umutlarla doluyum ❤️❤️😍😍🌸🌸

aynen gitmiş gitmiş yazmış zaten 🤣🤣🤣
İnşallah bebeğim bu ay güzel haberler vercez 😍😍😍 keçiboynuzu özünün gücüne inanıyorum🤣🤣🤣

Evet canım yardım alırsak da oturum sıkıntıya girer dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu şekilde de zorlanıyoruz ama hayırlısı

ben doktora gitttim randevuyu 8 ay önce alabildim düşün gittiğimde söyledim 1.5 yıldır deniyoruz dedim ovülasyonla da takip ettim dedim olmadı deyince önce kan aldılar 2 kere sonrasında herşey çok iyi ilaca başlaman lazım dedi klomen verdiler canım süreç böyle oldu
Sen onların istediğini yap verirler 🤣

Vay canım ne kolay olmuş bende dedim bunları kan almadı hormon bakamam dedi hormonlara bakamıyoruz siz 2 yıllık evlisiniz ama geleli 1 sene dolmamış dedi yasak önce burada bir sene dolsun falan dedi inşallah bu gideceğim yarın ki yapar ya öğrendiğim iyi oldu örnek veririm senin doktor Türk mü ben Almancam yetmezse diye Türk gidiyorum. Bu ikinci Buda başka şehirde ama daha iyi gibi yarın bakacağız bakalım
Türklere gitme zaten ilgisizler
En iyisi hastanede birine gitmek
Onlarda bi dene şansını

Sigara içiyorum aşko bulaşık vardı yıkadım şimdi oturdum dizi izliycem diye yıkayamadım izlemesem daha iyiydi sanki 🙄😅 sen napıyosun bebeğim

Ahahaha napayım aşko misafirlere kapıyı kapatır kapatmaz mutfağı hallettim zaten yarını öyle laf arasında atmıştım makineye🤣🤣 ekşınlandım yatıyorum sigara benimde içesin geldi vakit geçsin birazda🤣🤣🤣

Back
X