• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım ve canım kızlar❤️ Çok normal böyle düşünmen zaman sinirlerimizi yıprattı çünkü ama mutlaka bişeyleri yanlış yapıyoruzdur yada çok istediğimiz için orda direnç oluşturuyoruz o yüzden keşke akışına bırakabilsek hemen oluverir hep hamile olanlar diyorlar ya bu ay vazgeçmiştik oldu diye işte bu yüzden ☺️ Canım benim ağlamışsın iyi yapmışsın toparlan her yeni gün umut demek mucize gibi bi gün hafta ay ve yıl Olsun bizler için diye sabah duamı edip kalkayım şu yataktan 🤭😍😍😍
Sagol kuzum benı tanısanız üzülmeme ayrı üzülürsünüz cunku hep pozitifim belli etmem felan geliyor işte bazen insana sabırlı olmaya devamke 😂😂

Günaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorum 😢😢😢 normal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var
Ahh kuzumm yaa bende doluyordum bazen öyle bide insanların her gördüklerinde eee çocuk çocuk demeleri vardı haklısın yani ama üzülmemeye çalış Rabbim en güzel zamanda verecektir eminim bende bir yıl bekledim biliyorum o duyguyu sabret sen en yakın zamanda gelsin bebişin inşallah🙏 Biz birazda bilinçaltımızı doldurdugumuz için zorluyoruz süreci çok düşünüyoruz fazla düşünüyoruz düşüncelerde çok önemli çünkü ☺️ Ben herkesin dediği gibi umudumu kestiğim ayda hamile kaldım artık olmıcak herhalde demiştim baya kafamdan çıkarmştım biraz kafayıda boşaltmak lazım sanırım

Deger sifirlanana kadar kanama olmamasi lazim mis olursa hemen gel kurtaj yapmamiz gerekir dedi. Dedigin gibi ben yinede ped koydum ne olur ne olmaz diye. Cuma gidince bakicaklar kaca düştü beta hcg degeri diye 10 gunde felan regl olmam lazım sanırım. Agriyi sordum normal adet yasicaksin dedi.
Canım ben kan testım 321 cıktıgında ertesı gun reglım baslamıstı sonra gıt gıde düştü..

Ahh kuzumm yaa bende doluyordum bazen öyle bide insanların her gördüklerinde eee çocuk çocuk demeleri vardı haklısın yani ama üzülmemeye çalış Rabbim en güzel zamanda verecektir eminim bende bir yıl bekledim biliyorum o duyguyu sabret sen en yakın zamanda gelsin bebişin inşallah🙏 Biz birazda bilinçaltımızı doldurdugumuz için zorluyoruz süreci çok düşünüyoruz fazla düşünüyoruz düşüncelerde çok önemli çünkü ☺️ Ben herkesin dediği gibi umudumu kestiğim ayda hamile kaldım artık olmıcak herhalde demiştim baya kafamdan çıkarmştım biraz kafayıda boşaltmak lazım sanırım
Herkes öyle diyor bilinç altı bende atcam gene iyiyim tatile felan gittik iyi gledi aslında yine iyiyim de arada iştr oluyor bakalım bneolacak bu mfk da olmadı asılama yaptırıcam bu senenin sonuna doğru :) kafadan atarım tamamen

Eveeeeet günaydın aşkolarım bu sabah test yaptım yine silik bir çizgim yok 10. Gün yine gölgeler aldı beni inatla her sabah teste devam 🤩

Günaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorum 😢😢😢 normal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var
canımm günaydın,
çok ıyı anlıyorum senı, bazen doluyoruz bır nokta oluyor ve aglamak ıyı gelıyor.
bızımde 16eylulde 4.yılımız.. 3 yıldır gebelık ıcın cabalıyoruz.
bılıyorsun kımyaslım ve dıs gebelıgım var..
bende cok uzuluyorum bazen umutsuzluga dusuyorum ama sonra nasıp vardır Allahımın bır bılgıdı dıyıp tekrar devam edıyoruz..
herseyde bır hayır vardır ınsallah Rabbım daha fazla bekletmesın ..

Yavrum hic dikkat etmiyosun ki kendine ayda 3 sefer hastasın.
Kuzum ediyorum üşümesin ayaklarım diye çoraplarımı bile çıkartmadım rahatsız ediyo olmasına rağmen ama geçen gece çok üşüdü ayaklarım yataktayken birden başladı buz tutmuşlar gibiydi napsam ısıtamadım sonra da bu hale geldim ayy😕

Kıızz o nee yeni bilgi aha 😂😂 ee ben nerden bilcem hangisi olduğunu 😂 yaa rabbim sağlıklı bebiş nasip etsinde kız çocugu çok isterim ben yaa 😍😍 aileyle bağları çok başka😍 benim için bi his varmı aşko kız mı erkek mi ne hissediyorsan çekinme söyle 😍

Hemen araştırıyorum kuzum sağol valla😍
Canim benim kızım diyor ki keske ananem senden 4 tane dogursaydi cok seviyorum seni anne😃 bende onlari oyle severim keske sizden 2 ser tane dogursaydim daha cok sevseydim sizi hep sevseydim diye. Oglum cok soguktur ama kızım cok sevecen emerdi kucukken emmesi biterdi boynumu yüzümü öper sarilir yatar uyurdu

Kuzum ediyorum üşümesin ayaklarım diye çoraplarımı bile çıkartmadım rahatsız ediyo olmasına rağmen ama geçen gece çok üşüdü ayaklarım yataktayken birden başladı buz tutmuşlar gibiydi napsam ısıtamadım sonra da bu hale geldim ayy😕
Alacam seni elime valla. Yavrum dikkat et. Zaten bünyen zayıf senin. Takviye al mutlaka

Ben yine çok geç gördüm nasıl oldun aşkoo iyimisin ben ayaklrımı üşütünce çorap giyip sıcak su torbası koyuyordum iyi geliyordu
Valla bebeğim gece uyuyakalmışım kızı okula yollıyim sıcak su yapcam süt kaynatıp içicem ağrıyo çok fazla bide gaz çok var karnımda oda iyice ağrımıyo sağa sola gezdikçe🙄

Valla benimki kıyıyor daha yeni teklif ettim uyuyorum ben olur mu diye hemen duygu sömürüsü yapıyor 🤣🤣🤣 Allahım ne kadarda fedakarım 🤪🤪🤣🤣 yok aşko başımı yastığa koydurmuyor koltukta oturuyorum resmen Çin işkencesi 🤣🤣🤣
Yaa 🤣🤣🤣 günaydın kuzum gece ben uyuyakalmışım yine 🙈🙈🤣🤣 napıyosunuz bebeğim _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkoo napıyosun

Herkes öyle diyor bilinç altı bende atcam gene iyiyim tatile felan gittik iyi gledi aslında yine iyiyim de arada iştr oluyor bakalım bneolacak bu mfk da olmadı asılama yaptırıcam bu senenin sonuna doğru :) kafadan atarım tamamen
İnşallah mfk işe yarar kuzum yaa😍🙏
Nasıl oldun kuzum iyi misin ?
Ay boğazlarım acımaya başldı ya 😔 halsizliğin yokta boğazlar gidiyor yavaş yavaş sen nasılsın

Back
X