• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıızz o nee yeni bilgi aha 😂😂 ee ben nerden bilcem hangisi olduğunu 😂 yaa rabbim sağlıklı bebiş nasip etsinde kız çocugu çok isterim ben yaa 😍😍 aileyle bağları çok başka😍 benim için bi his varmı aşko kız mı erkek mi ne hissediyorsan çekinme söyle 😍

Hemen araştırıyorum kuzum sağol valla😍
Ya loirily loirily de erkek gibi geldi bana sende ilişki günlerine göre tahmin edeceğim 🤣de bakalım ne zaman ekşınlandın 🤣

Ayy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmaz 😍 Sağlıklı olsunlar öncelikle ama Rabbim gönlümüze göre verir inşallah 🥰 bi kalp atışını duyaydık 😍 bide sevimsiz insanlar var kız çok istiyorsun ya o yüzden oğlan olcak diyen ne uyuzlar ya
Bende loirily loirily ye de öyle dedim işte 🤣🤣kız istiyorum dedi bende erkek olacak dedim kesin 🤣

Kızlar doktora doğru yola çıktık hem heyecanlı hem korkulu garip hislerdeyim inşallah bu heyecan korku vs orada geçer gider

Günaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalım ❤️❤️Ben öğlen arasına çıktım 🤣ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
M Mavimiresl loirily loirily Lale95 Lale95 azeri kardeşimi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var 🤣🤣unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss

Günaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalım ❤️❤️Ben öğlen arasına çıktım 🤣ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
M Mavimiresl loirily loirily Lale95 Lale95 azeri kardeşimi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var 🤣🤣unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Canım ben de vallahi bütün evi temizledim kendime de bir şeyler hazırladım şimdi bir şeyler yiyorum kahve keyfi yapacağım birazdan ama felaket uykum var gece uyuyamadım gündüz çok erken kalktım uyku gözümden akıyor

Canım ben de vallahi bütün evi temizledim kendime de bir şeyler hazırladım şimdi bir şeyler yiyorum kahve keyfi yapacağım birazdan ama felaket uykum var gece uyuyamadım gündüz çok erken kalktım uyku gözümden akıyor
Bende aynı durumdayım aşko 🤣şuan kahvemi sigaramı içiyorum
Bugün de mesaiye kalacağım gibi gözüküyor
Uyuya kalırsam şaşırmayın 🤣

Günaydın aşko
Normal praxis mi yoksa hastaneye mi?

y
Hastane de değil bu geçen haftadan belki hamile olursam diye vermişti tamir ertelemişti.jinekolog doktor.ama bir yandan hastane doktoru da bulacağım bakacağım ama zaman alacak tabiki mağlum Dr bulmak başlı başına zor randevuyu bulmak ayrıca zor

Tansiyonum dusuyor canim sürekli bunla alakalimi bilmiyorum basim dönüp duruyor bugunde ise gitmedim evdeyim. Cuma kontrolum var bakalim kaca duscek yada dustumu. Goguslerimin siskinligi ve hassaslığı gecti gibi o yuzden dustu diye dusunuyorum.
Adet baslayinca kac gun suruyor canim normal mi geciyor ?
belkı ıgne etkısınden olabılır canım,
benımde gogus sıskınlıgım gecmıstı bır kac gun sonra adetım baslamıstı ..
kuzu normal surdu benım 5 gün. diğer adetlerimde sukur gecıkmedı 28.günde adet oldum.

Hastane de değil bu geçen haftadan belki hamile olursam diye vermişti tamir ertelemişti.jinekolog doktor.ama bir yandan hastane doktoru da bulacağım bakacağım ama zaman alacak tabiki mağlum Dr bulmak başlı başına zor randevuyu bulmak ayrıca zor
Evet Mannheim büyük bir şehir illaki yoğunluk vardır
Erkenden almak gerek
Ben doktorumdan çok memnunum ama 6 yıl sonra emekli olacakmış
Bende 6 yıl geçemeden doğumları bitirmem lazım 😓🤣

Bende aynı durumdayım aşko 🤣şuan kahvemi sigaramı içiyorum
Bugün de mesaiye kalacağım gibi gözüküyor
Uyuya kalırsam şaşırmayın 🤣
Dikkat edin kendinize uyku çok önemli gebelik için hoş bende doktor heyecanından uyuyamadım.bekliyorum bakalım ne zaman alıcak

Back
X