• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin sağol canım 🤗size de hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim tez zamanda inşallah 🤲💗 ben ara ara girerim sizin hızınıza yetişemem ama gördüğüm kadarıyla yazarım şifa olur inşallah benim tarifler de çok ta çoğunu unuttum bile 😄 aah ah keçiler beni salmıyo kenardan kenardan dahil olurum ancak size 😅 vakit bulunca ya uyuyorum ya ev işi ya yemek arada sırada gezmek böyle geçiyo zaman kocişe bile zor zaman ayırıyorum 🤣
Amin bebeğim❤🤲🏻 benim bir kızım var koca bebek olur kendisi 11 yaşında hala bebe gibi ya 😅😅😅 Rabbim sağlık sıhhat versin iyi olsunlar da büyüyorlar işte bi şekilde ❤❤ Çok normal kuzum bebişin daha küçük sanırım kaç aylık 😍

My_Moonlight06 My_Moonlight06 kız şu adını yeniden değiştir etiket için bulmak çok zor oluypr.dün yeni test sipariş ettim aklıma sen geldin niyeeee senin en son kullandığın vardıya f ile başlayan bişi aklımda değil pembe o testten kız bugün elime geldi hey gidi hey dedim

Maşallah kızlar hep önüme çıkıyosunuz baya eğlenceli yazdıklarınızı okumak vakit bulamıyorum bulduğum zaman böyle arada bakıyorum 😄 bu arada ben de pko dan dolayı çok tedavi oldum ilaç iğne falan en son bıraktım gitmedim daha doktora sonra bal tarçın çörekotu kürüne rastladım burda onu uyguladım ovulasyon testiyle de takip ettim o ay hamile kaldım
Hoşgeldin canım ben içindeyim bile yetişemiyorum mesajlara 😅😅 ayy ne mutlu sana bu çörek otu ballı tarçınlı karışımı bende duydum ama geç kaldım adetin 2. Günü başlanıyormuş çünkü 😏 ama çok olumlu sonuçlar var senin gibi 😍

Maşallah kızlar hep önüme çıkıyosunuz baya eğlenceli yazdıklarınızı okumak vakit bulamıyorum bulduğum zaman böyle arada bakıyorum 😄 bu arada ben de pko dan dolayı çok tedavi oldum ilaç iğne falan en son bıraktım gitmedim daha doktora sonra bal tarçın çörekotu kürüne rastladım burda onu uyguladım ovulasyon testiyle de takip ettim o ay hamile kaldım
Vallaha bende tatildeyfim uzun zamandir yoktum ama evet bizim lozöar oyledir hihhiji ☺️

Bu arada tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin 🌺☺️

Kızzzzzz neyapıyorsun bacımsuuuuu ne küsüüüü yoktum 5-6 aydık kadar ama şimdi etekler tutuştu yapıyorsan yap dedi doktor yoksa tüp yap dediiii sen neler yapıyorsun burada yazışıyoruz seni görmemiştim sende mi yoktun
Bende yoktummm kuzummm yeni gelmeye başladım tekrar tatildeydim Türkiye'de filan napimm canım :KK60: :KK60: :KK74: :KK74: :KK74:

Benim de başlık dikkatimi çekti kaç günür ama ancak bakabildim gezmeyen tavukların içinden çılgın tavuklar çıktı ne yiyo içiyosanız bana da lazım bu enerjiden gazlı ve uyku sorunu olan bi bebekten sonra eski enerjim kalmadı artık ama içimde biyerde gizli saklı duruyo 😄
Ahahaaa🤣🤣🤣🤣🤣Allah iyiliğini versin gerçekten çılğın tavuklariz biz🤣🤣🤣🤣🤣 kuzum burda mfk kullanan var, maydanoz suyu kekik suyu içen var,karbonata çiş yapan var🤣🤣🤣🤣🤣🤣seç beyen birini 🤣🤣🤣🤣🤣

Ay kuzum varis bende de var hemde çok fazla hamilelikte başladı iyice fazlalaştı zaman geçtikçe😕 kız aynı bizim ev sizin ev 🤣🤣🤣 bende çok seviyorum yürümeyi aşko pandemiden beri ayarım kaçtı çok tembel oldum o konuda🤣🤣

Evet bazen öyle bi acıyo ki kesip atasım geliyo 🤣🤣🤣evet biz seninle kader arkadaşiyiz🤣🤣🤣izdihamli ev magduruyuzzz🤣🤣 magdurummm magdurummm daaa magdurummm 🤣🤣🤣

Aşko yalnız değilsin bende reglime 4 5 gün kala düzenli tuvalete gidiyorum ishal gibi oluyorum ama tamda değil 🤣🤣🤣 normalde düzenli değil 🙄🤣🤣🤣 benimki regliden ama seninki yumurtlamadan 😍😍 ayy inşallah bebiş haberi gelir bu ay yaa😍😍

Dur dur şimdi regli falan karıştırma oraları anmayalım gelmesin daha çok var ahahaha😀😀 amin inşallah kuzum bende çok isterim böyle bir haber vermek 🥰🥰😀

Back
X