- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.621
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.461
Berlinin %90ini biz ihlal etmişiz hahhha ve Araplar tabi deutsche kartoffel az ordaYa çok severim
Berlin’e hiç gitmedim daha inanır mısın ama çok meraktan seviyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berlinin %90ini biz ihlal etmişiz hahhha ve Araplar tabi deutsche kartoffel az ordaYa çok severim
Berlin’e hiç gitmedim daha inanır mısın ama çok meraktan seviyorum![]()
Sen kafana takma modunu düşürme,Rabbim ne yazdiysa o olucakAnladim canim![]()
Ayy zamanda geçmiyo beeGaliba sanursam 3gün önce yumurtladim
Amin canim aminnnnn
8 -9 gibi mi yumurtladınBat da erken yumurtlama tahmin etitigim için 24 Eylül olabilir
No baby bilmiyorum onu birakta esas bizim dizi yarın mi başlıyor laaaEvet kuzum biliyorum orayi çocuklugumdan bu yana hep oraya gitmeyi hayal ederimkiz nasıl bilmezsin o diziyi,ismi El Clon
Maşallah kuzum kocaman olmuş bebişGüzel gidiyor canım çok şükürbulantılar hariç tabi
![]()
Ayy yok beni sevmir bu kız anladım benBeynim yandı anammsen kız annesisin tmm aşkom
Hahaha kaşla göz arasında şipşak
Aminnn hepimiz çiçekler açalımHelal olsun enişteye aşkomaşallah kuzum hep böyle güzel olun inşallah
![]()
Gol mü, offside mı görücez tatlım
Pohahaha sakin olmalıydık kuzum, çiçeği burnunda çiftimizi korkutmak olmazdıOhh iyi bu sefer bişey kırılmamiş![]()
Ya ben aslında bunların oyunlarından korkmuyorumKaramsar olma kuzum ya ben burada battaniye alan fln görmedim ama elektriklerde iyi şimdilik kışın ne olur bilmiyoruz ama nasipte be varsa onu yaşayacağız sakin kalıp bekleyeceğiz ısınacak bir çare bulmak lazım sadece
Gel bizim buraya bakBerlinin %90ini biz ihlal etmişiz hahhha ve Araplar tabi deutsche kartoffel az orda![]()
Yav hepsinin nasibi ayrı tarihi geçer ozamana kadar önceden test yok diyordun test aldın geldin şimdide yapmam diyip durma eğlencemiz tek bu testler yapılacak günler geçmezTamam işte ikinci bebeğe de kalsın hahahah![]()
Kııızzz ekşın dıkşından döndünmü iyimisin ses verEvet aşko bu akşam ekşın dıkşın varAllahım inşallah sağlam çıkarım dıkşından
![]()
Kizzzzz bende dicektim bunun devreler yandı kendi kendini motive ediyor diye hahahaSen kafana takma modunu düşürme,Rabbim ne yazdiysa o olucak
Kim ne oyun kurarsa kursun
Aşko seviyorum seviyorumMaşallah kuzum kocaman olmuş bebişbelirtiler kaçıncı haftada başladı canm yaa bende uyku ve bel ağrısı dışında bişi yok
Ayy yok beni sevmir bu kız anladım ben![]()
Gool golHahaha kaşla göz arasında şipşakbi o esnada yazmadığımız kaldı zaten
Aminnn hepimiz çiçekler açalım
Gol mü, offside mı görücez tatlım
Pohahaha sakin olmalıydık kuzum, çiçeği burnunda çiftimizi korkutmak olmazdı![]()
Ben bu ay acayip rahatim ya bat günü falan hiç saymadim,agrim olduğu gün takvime baktim ki aceba hangi günüm, inşaallah bu ay sonu bende 6 yıl sonra çift çizgiyi görürümAyy zamanda geçmiyo beecabuk bat gelsede bebiş haberlerinizi alsam ayy çatlıycam burda gol oldu mu acaba diye düşünmekten
![]()
Bu konuda haklısın ama düşününce insanın çok canı sıkılıyor şimdi şu sıra düşünmemeye çalış en azından şimdiden yoksa olumsuz etkiler değerleriniYa ben aslında bunların oyunlarından korkmuyorum
Hani geçen sene de aşı olduk mecburen eyvallah
Ama bu sene de iş yerinde cok zor olacak ☺![]()
Salı günü tahmin edersem8 -9 gibi mi yumurtladın
Kız daha kocam gelmedikiiğğğ işte daha zavallımKııızzz ekşın dıkşından döndünmü iyimisin ses ver![]()
Kizzz zaten yumurtlama olmazsa oraya gelemeyiz bile busefer ovulasyon testi de yapacam ya işte asıl mesele o benim için yumurtlama sorunum var yaYav hepsinin nasibi ayrı tarihi geçer ozamana kadar önceden test yok diyordun test aldın geldin şimdide yapmam diyip durma eğlencemiz tek bu testler yapılacak günler geçmez
Evetttttttt bombaaa gibi bölüm bizi bekliyoreeeeNo baby bilmiyorum onu birakta esas bizim dizi yarın mi başlıyor laaa![]()