• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay acayip rahatim ya bat günü falan hiç saymadim,agrim olduğu gün takvime baktim ki aceba hangi günüm, inşaallah bu ay sonu bende 6 yıl sonra çift çizgiyi görürüm🤲🏻😍
Ayy inşallah bebeğim inşallah🤲🏻🤲🏻❤❤ valla bende takvime bakıyoring ama akıntı falan sıfır desem yeri ne zaman yumurtlıycam artık ben çatladım o gelemedi 🤣🤣🙄

Ohhhhh kafa bosalttın mis gibi gezdin eglendin gene kk ya düştün 😂😂 asko bayagı bulantılı öğürmeli geçiyor artık dayanamadım doktora ilaç yazdırdım 3-4 gündğr daha rahatım çok şükür fetal dna yaptırdım sonucları bekliyorum sen nasılsın denemeye devammı ilaç vs doktor ne durumdasın
Kuzu fetal dna niye yaptırdn hayırdır

Kizzz zaten yumurtlama olmazsa oraya gelemeyiz bile busefer ovulasyon testi de yapacam ya işte asıl mesele o benim için yumurtlama sorunum var ya
Benimde var ama yumurtlamışım bak pancar suyu iç yada kırmızı pancarı salatana koy ceviz ıspanak kabak çekirdeği azar azar incir havuç

Ayy inşallah bebeğim inşallah🤲🏻🤲🏻❤❤ valla bende takvime bakıyoring ama akıntı falan sıfır desem yeri ne zaman yumurtlıycam artık ben çatladım o gelemedi 🤣🤣🙄
Kız ben dedim geçenlerde benim bu ay yumurtam kafamda yetişti🤣🤣🤣🤣🤣🤣5gun sürdü yetişmesi sonra da bummmm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben çatladiysam sende çatlarsın merak etme🤪🤪🤪

Back
X