- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.481
Tmm aşko düşünmeyelim bakalımBu konuda haklısın ama düşününce insanın çok canı sıkılıyor şimdi şu sıra düşünmemeye çalış en azından şimdiden yoksa olumsuz etkiler değerlerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm aşko düşünmeyelim bakalımBu konuda haklısın ama düşününce insanın çok canı sıkılıyor şimdi şu sıra düşünmemeye çalış en azından şimdiden yoksa olumsuz etkiler değerlerini
Ay kuzum evet gördüm biraz önce doğrumu peki söylentilerBiz donduk
Ben almanyadayım ve şuan en büyük gündem rusyanın gazı kesmesi
Ayy inşallah bebeğim inşallahBen bu ay acayip rahatim ya bat günü falan hiç saymadim,agrim olduğu gün takvime baktim ki aceba hangi günüm, inşaallah bu ay sonu bende 6 yıl sonra çift çizgiyi görürüm![]()
Salonun ortasında donuyonmu gii hala barış gibiEvetttttttt bombaaa gibi bölüm bizi bekliyoreeeeayy bir an jenerik muzigi canlandi sanki
![]()
Kuzu fetal dna niye yaptırdn hayırdırOhhhhh kafa bosalttın mis gibi gezdin eglendin gene kk ya düştünasko bayagı bulantılı öğürmeli geçiyor artık dayanamadım doktora ilaç yazdırdım 3-4 gündğr daha rahatım çok şükür fetal dna yaptırdım sonucları bekliyorum sen nasılsın denemeye devammı ilaç vs doktor ne durumdasın
Güzel olacak güzelSalı günü tahmin edersem
Bence doğru yaparlar benceAy kuzum evet gördüm biraz önce doğrumu peki söylentiler
Kız sende az diyilsin haa,Evet aşko bu akşam ekşın dıkşın varAllahım inşallah sağlam çıkarım dıkşından
![]()
Benimde var ama yumurtlamışım bak pancar suyu iç yada kırmızı pancarı salatana koy ceviz ıspanak kabak çekirdeği azar azar incir havuçKizzz zaten yumurtlama olmazsa oraya gelemeyiz bile busefer ovulasyon testi de yapacam ya işte asıl mesele o benim için yumurtlama sorunum var ya
AneeyyyKizzzzz bende dicektim bunun devreler yandı kendi kendini motive ediyor diye hahaha![]()
BenleBenimde var ama yumurtlamışım bak pancar suyu iç yada kırmızı pancarı salatana koy ceviz ıspanak kabak çekirdeği azar azar incir havuç
Hangi dizi kızzzEvetttttttt bombaaa gibi bölüm bizi bekliyoreeeeayy bir an jenerik muzigi canlandi sanki
![]()
Ayyy kahkaha attımKız sende az diyilsin haa,keçiboynuzudan yediriyor kaşık kaşık
sonra da sağlam cikmasi için dua ediyor
Etme bulma dünyası canim![]()
Bisiler yapacauuuuuk artık gülüm iyi beslenip düzenli spor yürüyüşü yapmam lazımBenimde var ama yumurtlamışım bak pancar suyu iç yada kırmızı pancarı salatana koy ceviz ıspanak kabak çekirdeği azar azar incir havuç
Tek başına yemicen. İncirle ye kırmızı pancar falan
Canim cekti beBenimde var ama yumurtlamışım bak pancar suyu iç yada kırmızı pancarı salatana koy ceviz ıspanak kabak çekirdeği azar azar incir havuç
Kız ben dedim geçenlerde benim bu ay yumurtam kafamda yetiştiAyy inşallah bebeğim inşallah❤❤ valla bende takvime bakıyoring ama akıntı falan sıfır desem yeri ne zaman yumurtlıycam artık ben çatladım o gelemedi
![]()
Ay klavyem girip yazmış bide girip ne yaHee şimdi anladım bebeğimkız havalar bi öyle bi böyle ayarsız işte hastalık havası hep
ondandır bebeğim kolayca atlatın inşallah
❤❤