• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar benimle batı aynı olanlar ne durumdasınız
@miresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Random3
Bende şuan tahminen yumurtlama üzerinden 9gün geçti
Akıntı yok varsa da beyaz krem şeklinde
Ve baş ağrısı var 2 gündür
Canı ben de akıntı var sarı akıntı da var meme acıyo hafif de olsa sağ sol da bazen agrılar oluyp
Bide ben gece ovulasyon yaptım bak böyle çıktı
Bugun 20 vi gün öyle görmek için yaptım

Eklentiler

• A3BB25E3-F523-426F-A1F2-AC03849A1C8A.webp
    A3BB25E3-F523-426F-A1F2-AC03849A1C8A.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
Ben ne zaman yumurtlama oldu onu bile bilmiyorum
Ve şu şeffaf akıntıyı 2 aydır görmemek canımı çok sıkıyor
Bilmiyorum
Seni anlıyorum benimde aylarca yoktu ama anladım ki fsh düşüyormuş.bak bence sende şu hapa başlasana düzenliyor doktorun aban verdiği.onun dışında azar azar incir ye fsh yükseldikçe folekül gelişiyor folekül uyaran hormon ya adı ztn o gelişince içi sıvı doluyor yumurta çatlayınca o sıvı işte dışarı gelen derler yumurtada tüpe gidip bekliyor spermini 🌸

Canı ben de akıntı var sarı akıntı da var meme acıyo hafif de olsa sağ sol da bazen agrılar oluyp
Bide ben gece ovulasyon yaptım bak böyle çıktı
Bugun 20 vi gün öyle görmek için yaptım
Bende en son ovu yaptığımda iki gün önce seninki kadar silikti
Ama kupkuru olmam beni delirtecek
Ya salı gününden sonra 2 gün akıntım oldu
Bugün de cok az var
Sanırım bu ay da olmadı gibi

Seni anlıyorum benimde aylarca yoktu ama anladım ki fsh düşüyormuş.bak bence sende şu hapa başlasana düzenliyor doktorun aban verdiği.onun dışında azar azar incir ye fsh yükseldikçe folekül gelişiyor folekül uyaran hormon ya adı ztn o gelişince içi sıvı doluyor yumurta çatlayınca o sıvı işte dışarı gelen derler yumurtada tüpe gidip bekliyor spermini 🌸
Ben doktorumun verdğgğ takviye hariç bir şey kullanmak istemiyorum
Zaten folio forte alıyorum folik asit olarak hepsi içinde var
Çok tuhaf ama bugün sağ göğsümde agrı var
Yinede onu gebeliğe bağlamıyorum
Ya bu deneme sınavı ne zaman geçecek merak ediyorum
Bu çok yoran bir dönem
Artık yoruldum

Aynen üzüldüm gene dr ya 😅🥹
Valla hiiiiç üzülmedim ebruya üzülmüştüm ama evli çocuğu var kocaman Yanyana aynı işi yapıyorsunuz aynı yerde düşünsene iş yerinde yan masada oturan sürekli konuşup gülüştüğün kişi kocanla yatıp kalkıyor yüzüne gülüyor vs.sonra hop diye bu çocukla haftasına el ele bu tarz işleri bu ünlüler hızlı yapıyorsa gündemden aklanmak içinmiş o dönemde bunu yapmasa Mehmet denilen çocukla hop diye evleniyorum diyip çıkamasa çok ciddi tepki alırdı iyi bir menajeri var 🤩

Ben doktorumun verdğgğ takviye hariç bir şey kullanmak istemiyorum
Zaten folio forte alıyorum folik asit olarak hepsi içinde var
Çok tuhaf ama bugün sağ göğsümde agrı var
Yinede onu gebeliğe bağlamıyorum
Ya bu deneme sınavı ne zaman geçecek merak ediyorum
Bu çok yoran bir dönem
Artık yoruldum
Seni çok iyi anlıyorum bu arada folik asit olarak o çok çok başarılı değil ben inostol içerikli kullanıyorum bunun dışında folik miktarı değil folat miktarı önemli.arısütünündr bence faydasını görüyorum ama tabi birde çocuğu tutturursak çünkü bizim ileri hızda düşük bu nedenle işimiz zor ama Lego gibi herşeyi planlayarak yapıyorum

Seni çok iyi anlıyorum bu arada folik asit olarak o çok çok başarılı değil ben inostol içerikli kullanıyorum bunun dışında folik miktarı değil folat miktarı önemli.arısütünündr bence faydasını görüyorum ama tabi birde çocuğu tutturursak çünkü bizim ileri hızda düşük bu nedenle işimiz zor ama Lego gibi herşeyi planlayarak yapıyorum
Ben doktorumdan çok memnunum ve folio ile ablalarım yengelerim herkes memnun
Onun için ona pek takılmıyorum
Zaten kan değerlerine baktırmıştım herşey tmm

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 sizi gidiler siziiii 🤣🤣🤣❤❤❤ napıyosunuz aşkolar ben gece kalktım mesajları da okudum 🤣🤣🤣🤣 ama geç kalktım biraz azacuk sarıldık eşim uyudu falan öyle kalktım 🤣🤣🤣
Ah sizi gidi aşıklar siziiiii 😍😍 aşko uyanmıştım erkenden tekrar uyuya kalmışım yeni uyandım ohhh çok güzel oldu 🤣🤣🤣 sen ne yaptın kuzum 😘😘

Ozaman güzel eğer eksik olsa kanda çıkardı yaramadığı yaradığı vs. Sevindim buna 🥰🌸
Ya genel olarak şuan havadan mıdır sudan mıdır bugün mutsuzum 😓
Umarım bu ayı gebe olarak kapatırız da bu yorucu süreçten çıkarız hepimiz
Adet de bende 24 Eylül olacak cünkü erken yumurtlama oldu

Back
X