• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya genel olarak şuan havadan mıdır sudan mıdır bugün mutsuzum 😓
Umarım bu ayı gebe olarak kapatırız da bu yorucu süreçten çıkarız hepimiz
Adet de bende 24 Eylül olacak cünkü erken yumurtlama oldu
Sen teste ne zaman başlayacaksın bekleyecekmisin

Kızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdi 😀 ama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum 🫣
Canım bende görüyorum inşallah vardır çok erken yapmışsın 2 güne tekrarla istersen koyulaşabilir 😍😍

Aman yap kanka bişey olmaz napalım🤣🤣🤣 ya hadi size bir soru acaba 21. gün yumurtlamasımı yaşıcam yoksa spermler mi geri geliyor? gerçi bukadar gelmezdi heralde dimi aşırı yoğun şeffaf ve bayağı uzayan akıntım var bu gün bayağı yoğun nedenki Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3
Ayyy aşko olabilir yaaaa kasık ağrın var mı pekiiii ay inşallah ikinci yumurtlamadırr belki ikiz bebişler gelirrr ❤️❤️😍😍

Aşkısı senin nasıl 9 gün geçti yahu 😳 daha dündü benim yumurtlama. Bi de ben erken yumurtluyorum diyorum, kaçıncı gün yumurtlaman oldu kuzum?
Yanlış da saymış olabilirim
Ama salı günü yumurtlama oldu
Cünkü carşamba silikleşti fazlasıyla çatladı yani
Kafam karıştı benimde

Kızlar günaydın adete 7 gün var çatlamanın üzerindende 7 gün geçti ve benim test periler yine belirdi 😀 ama sanki ince bi çizgi görüyorum ya kafayımı yiyiyorum 🫣
Bende görüyorum kuzum😍😍 perilerin erken gelmiş çok ayıp söyle az daha beklesinler ortadan ikiye ayrılcaz en son meraktan🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 kuzum acaba hangi yumurtlamaya göre adet oluyoruz ya iki kez yumurtlayınca 2. Den mi hesaplıyoruz ne değişik değişik şeyler bunlar ya 🤣🤣🤣
Kız resmen aynı soruyu soracaktım ya 🤣🤣🤣 bence bu ikinci yumurtlama aşko ya _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 😍 ama işte hangisine göre bat belirleniyor bilemiyorum 🤣🤣
Aşık miyiz bilemiyorum 🤣🤣🤣 iyiyim bebeğim kızı servise bindirdim şimdi oturuyorum sen napıyosun ❤🤗😘
Aşıksınız aşıksınız tabiii 😍❤️❤️ Ohhhh dinlen biraz aşko 😘 bende iyiyim aşko yavaş yavaş reglim bitiyor onu bekliyorum bitsin diye gözüne bakıyorum 🤣🤣🤣

Kız resmen aynı soruyu soracaktım ya 🤣🤣🤣 bence bu ikinci yumurtlama aşko ya _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 😍 ama işte hangisine göre bat belirleniyor bilemiyorum 🤣🤣

Aşıksınız aşıksınız tabiii 😍❤️❤️ Ohhhh dinlen biraz aşko 😘 bende iyiyim aşko yavaş yavaş reglim bitiyor onu bekliyorum bitsin diye gözüne bakıyorum 🤣🤣🤣
Kız bende bilemşyorum cok kafam karışıyo cok atraksiyonlu bu yumurtlama olayı 🤣🤣🤣🤣
Yaaa bencede bitsin hatta ekşın dıkşınlarda bitsin de bekleme süresini de atlayıp test gününe gelelim artıkın yemin ediyorum patladım zamanda geçmiyo🤣🤣🤣🤣

Yanlış da saymış olabilirim
Ama salı günü yumurtlama oldu
Cünkü carşamba silikleşti fazlasıyla çatladı yani
Kafam karıştı benimde
O zaman sen benden baya önce regl oldun, döngün uzun demek ki senin? Kaçında regl oldun ve kaç günde bir oluyorsun? Sen takip ettiysen öyledir tabii kuzum.
R Random3 aşko senin taktikle bu iş olcak gibi 😍😍🤣🤣 kıızz dün akşam sağı solu parçalamadınız diymii🤣🤣🤣
Olacak tabiisi de aşkısııı 😍❤️ hangi günler oldu şimdi? Bizim bugün 13. ve son değerlendirme günü
Yok bebeğim misafir vardı ya sessiz sedasız valla 🤣

Back
X