• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım çok teşekkür ederim bakalım deneyeyim diye düşündüm de 🌸

Ayyy demek deneyenler aramızda ay bende denemek istedim çok güzel şeyler okudum çünkü 😍😍

Ayyyy tam benim olmadığım gün yazılmış dün çok mesaj birikmiş okuyamadım etiketlenenlere bakmıştım 😍❤️

Ayyyy canım icimdekisess icimdekisess bana biraz bahsedebilir misin bu konudan kullandın mı faydasını gördün müüüü
Evet canım ben de ilk kullandığım ay hamile kaldım adetin 2.günü başladım 10 gün boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ovulasyon testiyle de takip ediyodum 2.çizgi koyulaştı 3 gün koyu kaldı ben de acaba çatlamayacak mı olgunlaşan yumurta diye 3 gün de soğan kürü yaptım çatlaması için sonra baktım çizgi silikleşti zaten gün aşırı ilişki oluyodu çatlamadan sonra 1 hafta yine gün aşırı devam ettik benim geç döllenme olmuş o yüzden geç öğrendim hamile kaldığımı çatlamadan 1 ay sonra öğrendim 900 lerdeydi beta

Aşkolar, Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Lale95 @fnd_50 M Mavimiresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️ Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Bence başla yarın 1 hafta yaparsın sonra bırakırsın belki bi faydası olur sonuçta zararı yok 4.günündeyim yazmışsın ondan dedim

Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 bitliKedi bitliKedi G Gzmyts53 Veziir Veziir M mucizeOldu M melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Evet benim de öyle. Zaten genelde yoğun akıntım olmaz benim, hamileyken bile olmadı

Bak Çalışkan arı 😁 o zaman 11,12 dolu 13 boş, 14.15.dolu olacak ❤️

Aşkısı şöyle ki, uygulamalarda bile yumurtlamadan önceki birkaç günü yüksek doğurganlık gösterir çünkü çatladığında yumurtanın canlı kalma süresi herkese göre değişir. Önemli olan çatlamaya kadar içeride mümkün olduğunca sperm toplamaktır. Zaten bu meretler çok yol katediyor. Öncesinde ne kadar çok sayı, o kadar çok şans 💪

Yüzde kaç ileri hızlı kuzum? Bizim %20, çok yüksek değil ama benim tedavi olduğum zamanlar hep doktorlar gün aşırı dedi ama olmadı, aşılama bile tutmadı ama biz bu şekilde ilişkiye girdiğimiz ilk ay doğal hamile kaldım ben. Doktorlar herkese ezbere konuşuyor bence
Hee anladım beybisi 😍🤗 cevao yazmayı unutmuşum simdi farkettim hahahah

Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 bitliKedi bitliKedi G Gzmyts53 Veziir Veziir M mucizeOldu M melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤

Bazen öyle oluyor aşko ama buna yarın cevap vereyim akıntım şuan var yarın olcak mı bakalım🤣🤣🤣

Back
X