• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar, Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Lale95 fnd_50 fnd_50 M Mavimiresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️ Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Canım ben onu ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken denemiştim ama olmamıştı 🙈 sma bu olmayacağı anlamına gelmez olan bir sürü örnek var. Tam da bugün adetimin 2. Günü😂 ama işte şuan orijinal bal orijinal çörek otu tarçın vs yok evde. Bir de mfk kullanıyorum aynı anda kullanımının belki sakıncası olabilir. Arı sütü polen propolis de çok etkili diyorlar canım benim araştır istersen. Ben mfk nın içinde var içmiş oluyorum

Ahahaha boş bırak aşko yarın devamm🤣🤣🤣
Benimde ayaklarım Demir gibi havadan desem aksine havalarda bayağı ısındı çok sıcak ama ayaklarım soğuk
Ayy aşko benim geçen gün öyle oldu işte ama evin içi soğuk oluyo kuzum ya bütün gün evde uzun kolluyla dolaştım normalde evin içi ateş eder ama bi kaç gündür soğuk 😕 terliksiz fayans olan yerlere basma hatta terliksiz corapsız gezme bebeğim

Ayy aşko benim geçen gün öyle oldu işte ama evin içi soğuk oluyo kuzum ya bütün gün evde uzun kolluyla dolaştım normalde evin içi ateş eder ama bi kaç gündür soğuk 😕 terliksiz fayans olan yerlere basma hatta terliksiz corapsız gezme bebeğim

Yok aşko hep terlik giyiyorum üstüm askılı o derece sıcak sadece ayaklarım soğuk oda bugün galiba vücut ısım yükseldi çünkü benim ateşim çıkınca da ayaklarım buz gibi oluyor🤣🤣🤣

Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu @Demgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @mucizeyimben M melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Bende de dün ekşın olmuştu
Bugün durmadı akıntım ilk defa bukadar çok geldi
Nedense bende hep farklı ya

yeni mi başladın kursa benim 3. Hafta olacak bide ay sonu sınav yapacak bizi kendimizi değerlendirmek için biz istedik ama 🙈
Yok canım b1 bitti ama sınava hazırlık için ders alıyorum o tarihte ben türkiyedeydim o dersleri alamadım çok ayrı bir ders değil sınav pratiği yapmak için.ay sonu almanyada yaşam İle alakalı ders başlayacak uyum dersi ve sonrada onun sınavı olacak

Kuzum netten giriyosun ya sol üst köşeye tıkla en alta in reklamı aşağı indir o rn alt köşede uygulamayı kur var tıkla indir soran kızlarıda etiketlersin bebeğim nick leri unuttum 🤣🤣🤣
Kız hiç bir şey anlamadım yazdığından yamuk yümük harfler anlaşılır yazsana kurtar bizi hadi yaaa

Back
X