• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay saçma gelebilir ama ütü benim ev sevdiğim ev işi 🤣🤣🤣 kız yine mi tatileeee 😍😍😍❤️
Ayyy ne kadar hoş😝😂😂 yok aşko zerre sevmiyorum özellikle yaz ayı sıcakta hiiiiçç sevmiyorum🤣🤣🤣🤣🤣 aşko aynen bungalova gideceğiz 4 çift olarak 😊 arkadaşlarla bizim tatilimizden dolayı biyerlere gidemedik her yaz muhakkak giderdik bi kaç günlükte olsa bu senede bozmayalım dedik🤣🤣🤣

Aşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfen🤣🤣🤣🤣 aklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte🤣🤣🤣
Gerçekten heee 1-2 aya evleneceklern nişan yapması garip ama orayı atlayp bebe kısmına odaklanmşz sen söyleynce farkettm gitti gitti akliii melakelerimize geçmiş olsun😂😂😂

Aşko 1-2 aya evleneceklerse neden nişan yapıyolar saçmalaşma lütfen🤣🤣🤣🤣 aklımız fikrimiz bebeye çalışmaya başladı ayy valla yedik kafaları işte🤣🤣🤣
Evet aşko öyle bir saçmalık var evde yüzükler kesildi geçen hafta şimdi de düğün salonunda nişan yapılıyor 1-2 aya da kesin düğün olur hadi 3-4 aya olsun 🤣🤣🤣 valla yedik herhalde herkese karşı düşünür oldum ya 🤣🤣🤣

Haaa sen şu yeni sekme açıldığında orda çıkan kadınlar kulübü yazılı şeyi mi diyorsun ay bende kapatamıyorum onu 🤣🤣 o galiba en sık girdiğimiz yerleri gösteriyor 🤣🤣
Ayy sorma aşko al işte görüntü bu safarıya ilk tıklaynca herkesn karşısına siz çıkıyorsnz😂😂😂

Eklentiler

• 4FC1937C-B077-4EB2-9682-AEDF1D6078B8.webp
    4FC1937C-B077-4EB2-9682-AEDF1D6078B8.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
Ayyy ne kadar hoş😝😂😂 yok aşko zerre sevmiyorum özellikle yaz ayı sıcakta hiiiiçç sevmiyorum🤣🤣🤣🤣🤣 aşko aynen bungalova gideceğiz 4 çift olarak 😊 arkadaşlarla bizim tatilimizden dolayı biyerlere gidemedik her yaz muhakkak giderdik bi kaç günlükte olsa bu senede bozmayalım dedik🤣🤣🤣
Yaaaa ne kadar güzelllll çok severdim kafa dengi insanlarla tatiliiii ❤️😍😍 çok iyi yapmışsınız aşko bol bol stres at 😍 zaten ekşınlarda bitiyor sizin gezin tozun iyice bizim yerimize de 😍❤️❤️

Kuzum evet düğün evinde insan çok yoruluyor ki sen bizzat birinci derece yakınsın. Dikkat etmende yarar var bence çok ağır kaldırma ayakta durma özellikle kendini çok yorma daha tutunma aşamasındadır kuzum yani benim düşüncem böyle. O ortamda dikkat etmem zor diyorsan hasta numarası yapabilirsin aşko sanki belin çok ağrıyormuş gibi 🤣🤣🤣
Evet bende hasta numarası yapmayı düşündüm valla ne yalan söyliyim😂

Gerçekten heee 1-2 aya evleneceklern nişan yapması garip ama orayı atlayp bebe kısmına odaklanmşz sen söyleynce farkettm gitti gitti akliii melakelerimize geçmiş olsun😂😂😂
Ahahahha demi aşko ben nişanı felan unuttum bebeyi düşünmekten 🤣🤣
Ayy sorma aşko al işte görüntü bu safarıya ilk tıklaynca herkesn karşısına siz çıkıyorsnz😂😂😂
Aşko gizli sekmede açabilirsin istersen oraya sen girmeden kimse giremez sonuçta 🤣🤣

Evet aşko öyle bir saçmalık var evde yüzükler kesildi geçen hafta şimdi de düğün salonunda nişan yapılıyor 1-2 aya da kesin düğün olur hadi 3-4 aya olsun 🤣🤣🤣 valla yedik herhalde herkese karşı düşünür oldum ya 🤣🤣🤣
Ee ne anladım ben bu işten be yok yere masraf aşko bu zamanda hele 😕 Allah kolaylık versin ne diyim herşey zor yani gerçekten 😐 he valla bende 🤣🤣🤣

Ayy ne valizi nereye gidiyorsun bigün okumadm ne konular kaçırmışım yaa😂😂 ay yeri süpüren robotu buldular şu ütü yapanıda bulsalar artık😂😂😂
Ayyy ütü yapanını hemen alırdım heralde ahahaha😂😂😂🤣 aşko Sapancada bungalov evler var oraya gideceğiz hafta içi 4 çift olarak arkadaşlarla🤣🤣 kocam bey bizi batırmanın yollarını arıyor eşlermiz yaptılar planı erkek erkeğe bu yaz biyerlere gitmedik hep beraber diye eşimde atladı gidelim diye şaşırdım bari dedim tarihleri biz kadınlar ayarlayalım beklemeye denk getirdim aralarında bi çocuk düşünen benim kızlara dedim uğraşmayayım ordada beklemeye denk gelsin öyle ayarlandı🤣🤣🤣

Ahahahha demi aşko ben nişanı felan unuttum bebeyi düşünmekten 🤣🤣

Aşko gizli sekmede açabilirsin istersen oraya sen girmeden kimse giremez sonuçta 🤣🤣
Kafayı bozduk bebeyle biz ondan😂😂
Aaa öyle bişimi var ayy baksan görsen 30 yaşına geldim daha ama teknoloji özürlüsüym galiba niye bilmiyorm ben bunu😂😂😂

bide birinci derece yakınsın bence dikkat et biraz tutunma aşamasnda çok yorulmayın ayakta durmayın diyorlar genelde mümkünse birşey kaldırma ters hareket yaptm geçen belim ağrıyor falan de çok ayakta durmamaya çalış elinden geldikçe dinlendir kendini ben öyle düşünüyorum☺️ Allahın izniyle hiç bişey olmaz miniğimize 😍😍

Paylaşıcam kuzum hemen hemde 😍😍
Zaten azcık bi iş yapsam bile en az yarım saat belim ağrıyor yalan söylemiş de sayılmam🤣

Ee ne anladım ben bu işten be yok yere masraf aşko bu zamanda hele 😕 Allah kolaylık versin ne diyim herşey zor yani gerçekten 😐 he valla bende 🤣🤣🤣
Ne diyim aşko biraz saçma geliyor bana da 🤷🏻‍♀️ Ben yapmadım mesela küçük düğün provası gibi geliyor saçma bence 🤣 ben bu zamanda evlensem güzel sade bir nikah yapardım sadece 😍😍😍

Ayyy ütü yapanını hemen alırdım heralde ahahaha😂😂😂🤣 aşko Sapancada bungalov evler var oraya gideceğiz hafta içi 4 çift olarak arkadaşlarla🤣🤣 kocam bey bizi batırmanın yollarını arıyor eşlermiz yaptılar planı erkek erkeğe bu yaz biyerlere gitmedik hep beraber diye eşimde atladı gidelim diye şaşırdım bari dedim tarihleri biz kadınlar ayarlayalım beklemeye denk getirdim aralarında bi çocuk düşünen benim kızlara dedim uğraşmayayım ordada beklemeye denk gelsin öyle ayarlandı🤣🤣🤣
Ooo çok zekice hareket 😂😂😂 çok iyi yaa bi havan değişir iyi olur valla git güzel güzel eğlen aşkoo hakettin😍😍 bende gitmek istiyorum sapancaya ama güvenilir yer bulmak zormuş orda sen git beğenirsen bana bi adını sanını yazıver 😍

Yaaaa ne kadar güzelllll çok severdim kafa dengi insanlarla tatiliiii ❤️😍😍 çok iyi yapmışsınız aşko bol bol stres at 😍 zaten ekşınlarda bitiyor sizin gezin tozun iyice bizim yerimize de 😍❤️❤️
Tabiki aşko güzel kafam dağılır aklım sürekli belirtide olmaz inşallah bu sefer geçenki gibi 🤣🤣🤣🤣kısa sürede olsa 4 gece 5 gün pazartesi giriş cuma çıkış😍

Teyzeleri LH hareketlenmesi oldu bugün heralde yumurtacık büyüyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
Kafayı bozduk bebeyle biz ondan😂😂
Aaa öyle bişimi var ayy baksan görsen 30 yaşına geldim daha ama teknoloji özürlüsüym galiba niye bilmiyorm ben bunu😂😂😂
Aşko bende sonradan öğrendim gizli işlerim olunca kullanıyorum 🤣🤣🤣 orta aşağıda 2 sekme yazıyor ya orda özel çıkıyor bas aşko ona artık güvendesin 🤣🤣🤣

Back
X