• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar galibası yımırtam çatlamış akıntım krem gibi beyaz oldu dün zaten hiç yok gibiydi kasıklarım batıyodu falan inşallah kaçırmamışımdır ya hadi beni teselli edin kaçırmamışsındır diye🤣🤣🙄🙄 Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @miresl R raainbow Lale95 Lale95 diğer canikolarım ❤
Yokk kiz ne kaçırmasi hergun dıkşin yapan kacirirmi hiç 🤣🤣🤣🤣benimkide çoktan çatlamış
Yarin adetin 21.-gunu progesteron tahlili yaptiricam 5 yıl oldu yaptirmiyorum
Aceba hamiləlik olsa anlarmiyim?

Yokk kiz ne kaçırmasi hergun dıkşin yapan kacirirmi hiç 🤣🤣🤣🤣benimkide çoktan çatlamış
Yarin adetin 21.-gunu progesteron tahlili yaptiricam 5 yıl oldu yaptirmiyorum
Aceba hamiləlik olsa anlarmiyim?
Hımm bilmiyorum ki bebeğim yüksek cikiyo gebelik varsa sanırım kuzum😍 ayy test zamanı yaklaşıyoring 😍😍🤣😂

Mutluluklar dilerim🥰yok canim ağır iş yapma,vakit buldukca dinlen, hiç bir korkusu yok
Ben ogluma hamile oldugumda evde tadilat vardi daha hamile oldugumu bilmiyordum bile
Tüm gün koşturmaca halindeydim,eşimle koltuk kanepe yeri değişiyorduk
Rabbim koruyor minik bebelerimizi🥰🥰😍😍
Teşekkür ederim.😍Ben elimden geldiğince koruyacağım bakalım gerisi takdiri ilahi🤷🏻‍♀️😊

Kızlar
Ayy inşallaaah 😂😂 1000-1100 çıkması lazm dedi bekliyoruz heyecanl😂😂
o rakamlara takılma canım sen yumurtlamanı düşün hangi gündü düşük te çıksa Önemseme çünkü döllenme geçse beta düşük çıkabilir normal relax ol hemen bize at sonucu bende lh testim kızarmaya başlamış ona seviniyorum çok şahane bir durum

Kızlar

o rakamlara takılma canım sen yumurtlamanı düşün hangi gündü düşük te çıksa Önemseme çünkü döllenme geçse beta düşük çıkabilir normal relax ol hemen bize at sonucu bende lh testim kızarmaya başlamış ona seviniyorum çok şahane bir durum
Beta 288 çıktı çok az ayın 9unda 116 çıkmştı sağlıklı değil galiba😭😢

Kızlar

Yaa iyi birşeymi kızarmaya başlaması 🥰

Back
X