- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.501
Kız bıkarmıyız aşk olsunKanka 4 günüm kaldı bugün test alip yarın yapayım mi biktiniz biliyorum ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bıkarmıyız aşk olsunKanka 4 günüm kaldı bugün test alip yarın yapayım mi biktiniz biliyorum ama![]()
Ayy güzel çıksın sonuçlarında bebeğim inşallahGerçekten çıksın dokuz dogurcam şurdasusam kadar bebeyle konuşmaya başladm deli deli
![]()
Yokk kiz ne kaçırmasi hergun dıkşin yapan kacirirmi hiç
Kız yap artık şu testi vallahi çatlatcan bizi burdaKanka 4 günüm kaldı bugün test alip yarın yapayım mi biktiniz biliyorum ama![]()
Hımm bilmiyorum ki bebeğim yüksek cikiyo gebelik varsa sanırım kuzumYokk kiz ne kaçırmasi hergun dıkşin yapan kacirirmi hiçbenimkide çoktan çatlamış
Yarin adetin 21.-gunu progesteron tahlili yaptiricam 5 yıl oldu yaptirmiyorum
Aceba hamiləlik olsa anlarmiyim?
Teşekkür ederim.Mutluluklar dilerimyok canim ağır iş yapma,vakit buldukca dinlen, hiç bir korkusu yok
Ben ogluma hamile oldugumda evde tadilat vardi daha hamile oldugumu bilmiyordum bile
Tüm gün koşturmaca halindeydim,eşimle koltuk kanepe yeri değişiyorduk
Rabbim koruyor minik bebelerimizi![]()
Ayy inşallaaahAyy güzel çıksın sonuçlarında bebeğim inşallahkonuş konuş bişey olmaaz
![]()
Mucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu
Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
![]()
Anladim kuzum galiba bizdekiyle aynı fiyat aralığındaNe sen sor ne ben söyliyim kadar aşkokız bilmiyorum aşko uzun zamandır almıyoruz hatta bakmıyorum bile yani
et yemeyelim mi biz aç mı kalalım
![]()
o rakamlara takılma canım sen yumurtlamanı düşün hangi gündü düşük te çıksa Önemseme çünkü döllenme geçse beta düşük çıkabilir normal relax ol hemen bize at sonucu bende lh testim kızarmaya başlamış ona seviniyorum çok şahane bir durumAyy inşallaaah1000-1100 çıkması lazm dedi bekliyoruz heyecanl
![]()
Canım sen ne zamanyumırtladın buna üzülmeMucizemmm16 M melek076 M mucizeOldu
Demgey3 kızlar aklıma diğerleri gelmiyor şuan üzgünüm beta hcg 288 çıktı
![]()
Beta 288 çıktı çok az ayın 9unda 116 çıkmştı sağlıklı değil galibaKızlar
o rakamlara takılma canım sen yumurtlamanı düşün hangi gündü düşük te çıksa Önemseme çünkü döllenme geçse beta düşük çıkabilir normal relax ol hemen bize at sonucu bende lh testim kızarmaya başlamış ona seviniyorum çok şahane bir durum
Anladim kuzum galiba bizdekiyle aynı fiyat aralığındaNe sen sor ne ben söyliyim kadar aşkokız bilmiyorum aşko uzun zamandır almıyoruz hatta bakmıyorum bile yani
et yemeyelim mi biz aç mı kalalım
![]()
Tam bilmiyorum bu ay olmıcak artık diye bırakmıştık çünkü takibi vsCanım sen ne zamanyumırtladın buna üzülme
Yaa iyi birşeymi kızarmaya başlamasıKızlar
o rakamlara takılma canım sen yumurtlamanı düşün hangi gündü düşük te çıksa Önemseme çünkü döllenme geçse beta düşük çıkabilir normal relax ol hemen bize at sonucu bende lh testim kızarmaya başlamış ona seviniyorum çok şahane bir durum
Çok üzgünüm canim ya
Galiba öyle oldugunu düşünüyorumÇok üzgünüm canim yakimyasal mi oluyor şimdi?
Off ya bu kimyasallar bıktırdı artık bir tane sağlıkli gebelik haberi alamiyoruzGaliba öyle oldugunu düşünüyorumdoktoru aradm hastası varmş biz size döncez dedi ama muhtemelen öyle gözüküyor
![]()