• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İveeet 🤣 Ekşın dolu günlere başladık 😋😋 dün ve bu gün sağ yumurtalığımda hafif ağrı var heralde çalışıyor yumurtalığım 🤣
Benimde dün ve önceki gün vardı bugün tık yok sabah biraz batıyo gibiydi geçti aşko inşallah bebiş haberi alırız bu ay sağlıkla❤❤

Öyle öyle tek tesellim bu şuan için🙏

Çok fazla yaşanıyor yada bize denk geliyor benim etramda çocugu olan tam 11 arkadaşm var hiçbiri yaşamadı bunu ne biliyim Allahın bi sınavı buda herhalde 🤷🏻‍♀️
Gerçekten sana dua ediyordm kolay atlat diye şimdi kendime ediyorum🙏
Bişey sorabilirmiyim ya doktor senin kendi düşmesini bekledi demi benim direk kürtaj dedi biraz tedirgn oldm başka bi doktora gitsemmi acaba danşmak için dedim
Allah razi olsun canim birbirimize dua edelim 🙏

Benim degerim iki gunde bir kan vererek takip ettik ve az az da olsa arttigi için dış gebelik teshisi koydu. İgne yapildi değerin düşmesi için bekliyorum canim pazartesi kontrolum var dusmezse ikinci doz yapilacak insallah gerek kalmaz 😌 rahim kalinligina bakilcak birde kalinsa kurtaj yapicaklar kalin degilse kurtaja gerek kalmiyormus.
Forumda takip ediyorum ya düşük var ya sagliksiz kese gorunmeyen dış gebelik ne biliyim bu kadar oldugunu bilmiyordum Allah hepimizin yuzunu guldursun en yakin zamanda canim

Aşko girmiyorsun diye etikette unuturuz ya😀😀😀 arada gel böyle biz error vermiyoruz bişey olmuyor valla bak ahahaha😃😃😃😂😂
Çok ayıp ne demek unuturuz Aaaa 🤣🤣 aşko inşallah bu ay olur diye diye kendimizi moda sokuyoruz burda sonra olmayınca çok büyük yıkım oluyor ya.
Anladım aşkım benim normalde ilişkiden sonraki gün akıntım kesiliyo dikkat ediyorum bi kaç aydır öyle akan akıyo zatrn kalktığımda kalan sağlar benimdir yapıyo vücut herhalde🤣🤣🤣
Vücut işini bilir sen karışma 🤣🤣 kız aksın zaten hepsi sperm değil onların. Kız Komşum vajinismus birleşme olmuyor ama çatır çatır hamile kalıyor. Biz valla boşa aktı mı koktu mu diye düşünüyoruz
Benimde dün ve önceki gün vardı bugün tık yok sabah biraz batıyo gibiydi geçti aşko inşallah bebiş haberi alırız bu ay sağlıkla❤❤
Amin canım inşallah ya🤲 daha az önce yukarıda inşallah maşallah diye diye kendimizi moda sokuyoruz deyip sonra senle yine aynı olayın gerçekleşmesi 🤣🤣🤣

Çok ayıp ne demek unuturuz Aaaa 🤣🤣 aşko inşallah bu ay olur diye diye kendimizi moda sokuyoruz burda sonra olmayınca çok büyük yıkım oluyor ya.

Vücut işini bilir sen karışma 🤣🤣 kız aksın zaten hepsi sperm değil onların. Kız Komşum vajinismus birleşme olmuyor ama çatır çatır hamile kalıyor. Biz valla boşa aktı mı koktu mu diye düşünüyoruz

Amin canım inşallah ya🤲 daha az önce yukarıda inşallah maşallah diye diye kendimizi moda sokuyoruz deyip sonra senle yine aynı olayın gerçekleşmesi 🤣🤣🤣
Aşko yıkılmamaya alıştık kız biz 🤣🤣

Back
X