- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum inşallah bebeği belirtisidir benim yumurtlama da oluyo batma oturup kalkarken ama bilemedim ki bebeğim akıntın falan nasıl yeniden mi yumurtluyosun acabası
Benimde dün ve önceki gün vardı bugün tık yok sabah biraz batıyo gibiydi geçti aşko inşallah bebiş haberi alırız bu ay sağlıkla❤❤İveeetEkşın dolu günlere başladık
dün ve bu gün sağ yumurtalığımda hafif ağrı var heralde çalışıyor yumurtalığım
![]()
Aşko geliyo gibi gidiyorum hiç bi halt yok ulanŞimdi okudum,benim adete kadar hep akıntım olur kuzum kuruluk katiyyen olmaz
Azacuk da olsa illaki bişey akar![]()
Allah razi olsun canim birbirimize dua edelimÖyle öyle tek tesellim bu şuan için
Çok fazla yaşanıyor yada bize denk geliyor benim etramda çocugu olan tam 11 arkadaşm var hiçbiri yaşamadı bunu ne biliyim Allahın bi sınavı buda herhalde![]()
Gerçekten sana dua ediyordm kolay atlat diye şimdi kendime ediyorum![]()
Bişey sorabilirmiyim ya doktor senin kendi düşmesini bekledi demi benim direk kürtaj dedi biraz tedirgn oldm başka bi doktora gitsemmi acaba danşmak için dedim
Aşkoo bana ne diyoKanka senin silik görmediğin test yok![]()
Sende sağol kuzum iyi ol❤❤İnşallah kuzum gerek kalmasnizter istemez üzüldüm ama geçicek dediğin gibi vardır bir bildiği
Umarım çok bekletmez bidaha ve sağlıklı olur
Amiin inşallah canm sağol
Üzmemeye çalışcam inşallah kuzum sağol![]()
Hepimize bebeğim ❤Ahh kıyamam yaagörmek daha yıkıcıdır eminim rabbim bekletmeden sağlıklısnı versin kuzum ya
![]()
Testi attim az önce hicbir cizgi yoAşkoo bana ne diyo_Umutlu_Pozitif_
karşında kendi testine bakmaktan kör olmuş insan var tabiki silik görücem
![]()
Bizim gördüğümüz neydi o zaman bebeğim acaba testin kendi çizgisi miTesti attim az önce hicbir cizgi yo![]()
Ahahaha çok haklısın aşko negatif düşüne düşüne gözleri de negatif görüyor gelmiş neler diyor aaaaAşkoo bana ne diyo_Umutlu_Pozitif_
karşında kendi testine bakmaktan kör olmuş insan var tabiki silik görücem
![]()
Çatlıyo bebeğimAşkolar benim kasıklarıma çok fena ağrı vuruyor patlayacak gibi oluyor akıntım beyaza döndü çatlıyor mu ki![]()
Çatlıyor mu patlıyor mu belli değil karnımı delip geçecek heralde bu aşkoÇatlıyo bebeğim![]()
Söyle sakin sakin çatlasınÇatlıyor mu patlıyor mu belli değil karnımı delip geçecek heralde bu aşkoekşın dün oldu yarın var
![]()
Yarın hafta sonu belki sabah hallederim ben o işi ahahaha garanti olmuş olurSöyle sakin sakin çatlasınyarın gündüz çatlasın ki akşam ekşın var gol olsun
![]()
Çok ayıp ne demek unuturuz AaaaAşko girmiyorsun diye etikette unuturuz yaarada gel böyle biz error vermiyoruz bişey olmuyor valla bak ahahaha
![]()
Vücut işini bilir sen karışmaAnladım aşkım benim normalde ilişkiden sonraki gün akıntım kesiliyo dikkat ediyorum bi kaç aydır öyle akan akıyo zatrn kalktığımda kalan sağlar benimdir yapıyo vücut herhalde![]()
Amin canım inşallah yaBenimde dün ve önceki gün vardı bugün tık yok sabah biraz batıyo gibiydi geçti aşko inşallah bebiş haberi alırız bu ay sağlıkla❤❤
Sen şeytaaaanYarın hafta sonu belki sabah hallederim ben o işi ahahaha garanti olmuş olur![]()
Aşko yıkılmamaya alıştık kız bizÇok ayıp ne demek unuturuz Aaaaaşko inşallah bu ay olur diye diye kendimizi moda sokuyoruz burda sonra olmayınca çok büyük yıkım oluyor ya.
Vücut işini bilir sen karışmakız aksın zaten hepsi sperm değil onların. Kız Komşum vajinismus birleşme olmuyor ama çatır çatır hamile kalıyor. Biz valla boşa aktı mı koktu mu diye düşünüyoruz
Amin canım inşallah yadaha az önce yukarıda inşallah maşallah diye diye kendimizi moda sokuyoruz deyip sonra senle yine aynı olayın gerçekleşmesi
![]()