• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim Aşko akıntı durumuna göre bakcam eğer biterse bitti bitmezse yarında değerlendirip bırakırım😃😃😍 yaaa sen böyle iyi alıştın gezmelere 😁😁😁
Aşko sizin ekşınlar bitmiyor akıntıyı bahane mi ediyorsun ne 🤣🤣🤣🤪🤪🤪 ay yok ya hiç benlik değil düğün nişan çok sevmem ya 🤣🤣 buraya giremeyince de 2 gündür çok huzursuzum 🥹🥹

Demgey3 Demgey3 bebeğim biz gitmişiz sen gelmişsin bizde uyudun sandık ❤ napıyosunuz bebeklerim _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Bebeğiiiimmm valla bugün de düğün var başka birinin ona hazırlanıyorum 🤣🤣 yine giremiyorum doğru düzgün buraya 🥹🥹 valla akşamda misafir olunca yazamadım 🥹 iyiyim kuzum yarın ekşınlara başlıyoruz bizde 😍😍❤️ Sen ne yaptın aşkımmm 😍❤️🌸

Bebeğiiiimmm valla bugün de düğün var başka birinin ona hazırlanıyorum 🤣🤣 yine giremiyorum doğru düzgün buraya 🥹🥹 valla akşamda misafir olunca yazamadım 🥹 iyiyim kuzum yarın ekşınlara başlıyoruz bizde 😍😍❤️ Sen ne yaptın aşkımmm 😍❤️🌸
Wuuu ekşın dıkşınlar başlıyo he sonunda 🤭🤭 hadi vurduğunuz gol olsun bebeğim 😍😍😍🤭🤭❤❤❤ bende napiyim aşkım günlük işleri bitirdim biraz oturup dua falan etcem aşkım sizde dualarımdasınız bebeğim ❤❤❤

Dün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynı 😂😂 şimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Canım ben görüyorum iyice 😍😍 efekt yapmaya bile gerek yok bence iki gün sonra kesin tekrarla inşallah bebiş vardır ❤️❤️

Wuuu ekşın dıkşınlar başlıyo he sonunda 🤭🤭 hadi vurduğunuz gol olsun bebeğim 😍😍😍🤭🤭❤❤❤ bende napiyim aşkım günlük işleri bitirdim biraz oturup dua falan etcem aşkım sizde dualarımdasınız bebeğim ❤❤❤
Ay valla başlasın artık bir ömür gibiydi bu ay ki regl 🤣🤣🤣 ay amin amin bebeğiiiiimmm her vurduğumuz gol olsun 😍😍 oy aşkım Allah kabul etsin inşallah teşekkür ederiz 😍😍 bu arada duydum duyduuuummm dün uyuyakalmışsın ekşın yapmamışsıııınnnn 😠😠

Aşko zaten bata az kaldı bence bata kadar bir iki daha ekşın olsun garanti olsun belki geç yumurtlama oluyordur 😍 ay valla ya bağımlılık yapıyorsunuz aşkolar hepiniz iyi ki varsınız ballarııımm 😍😍❤️❤️🌸
Aşko zaten yumurtluyorum bunu farkındayım o yüzden kaçırmak istemiyorum 😂😂😂 aynen öyle kuzum Ya bende dışardayım ama aklım burda🤣🤣🌸🌸

Ay valla başlasın artık bir ömür gibiydi bu ay ki regl 🤣🤣🤣 ay amin amin bebeğiiiiimmm her vurduğumuz gol olsun 😍😍 oy aşkım Allah kabul etsin inşallah teşekkür ederiz 😍😍 bu arada duydum duyduuuummm dün uyuyakalmışsın ekşın yapmamışsıııınnnn 😠😠
Ayy amin aşkısı❤❤😍😍 valla uyuyakalmışım🙈🙈😅😅 artık nasip kısmet bebeğim vardır bi güzellik bunda da ❤❤😍😍

Back
X