• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilim 😞 eşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş 🤲🏻 İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum 😢 nasip değilmiş 🤷🏻‍♀️
Ne kadar suredir evlisiniz canim

Demgey3 Demgey3 kalbini yorma canım erkekler bazen bir anda aynı şekilde düşünmüyorlar onlarda gün içerisinde bir şey oluyor bir anda vazgeçtim diyip bir anda eee bebek yapmıyormuyux oluyorlar bazen evlilik yeniyse ve kimi zaman yaşamını kısıtlayacağım kimi zaman eşini bir bebekle paylaşmak istemeyeceğini düşünüp vazgeçenler bile var.sen sadece sakin kal bu bir süreç kararı değişecektir onada kendinede zaman ver yakındageri döneceğini düşünüyorum çünkü anlık gelen fikirler anlık geri gidiyor tabi kişiler gereksiz inat kişiler değilse

Anladım kuzum sen bi sakinleş olur mu önce ❤❤ sonra herşey yoluna girecektir inan bana ama biraz sakin kararlar ver biz evet bebişler için burdayiz ama burda arkadaş kardeş olduk herşeyimizi anlatıyoruz baksana ekşın olayına kadar ne olursa olsun yanındayız biz _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ölümüne kankayız kızım var mı öyle bırakıp gitmek
Ayyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaa🌸 dün ufak çaplı bi kalp krizi 💔 yaşadım sandım bu bizim kız Demgey3 Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he 😜😜😜

Ayyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaa🌸 dün ufak çaplı bi kalp krizi 💔 yaşadım sandım bu bizim kız Demgey3 Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he 😜😜😜
Ay valla benimde aklıma başka başka şeyler geldi 🤦🏻‍♀️Şükür ki öyle değilmiş 🙏 Demgey3 Demgey3 canım bu erkeklere akıl sır ermiyor onlar başka bi varlıklar. Eminim senin yıprandığını her ay bebek düşüncesi ile heder olduğunun o da farkında ve belki de bu olmasın diye böyle bişey söylemiştir.bak sabah akşam burda yatıp kalkıyoruz hep aklımızda bebek hep onlar bu durumdan farklı etkileniyor bence onun yaşadığı seninle alakalı

Ay valla benimde aklıma başka başka şeyler geldi 🤦🏻‍♀️Şükür ki öyle değilmiş 🙏 Demgey3 Demgey3 canım bu erkeklere akıl sır ermiyor onlar başka bi varlıklar. Eminim senin yıprandığını her ay bebek düşüncesi ile heder olduğunun o da farkında ve belki de bu olmasın diye böyle bişey söylemiştir.bak sabah akşam burda yatıp kalkıyoruz hep aklımızda bebek hep onlar bu durumdan farklı etkileniyor bence onun yaşadığı seninle alakalı
Olabilir elbette strese girdiğini görüyordur o yüzden öyle konuşmuştur yada o gün çocuklu bebekli aileleri gördüyse bi kafası karışmış olabilir erkek milleti biz kadınlar gibi değil inşallah tatlı dil Güler yüzle orta yolu bulurlar😍🌸

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile 😥 çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum ❤️ Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar 🫤 ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm ❤️
Biz her zaman senin yanındayız
Umarım orta yolu bulursunuz
Tabikide çok ağır birşey buakdar uğraşıp karşı tarafın bi anda bunu demesi
Ama ben medeni ve güzel bir şekilde halledeceğinize inanıyorum
İnşallah en hayırlısı olur hakkınızda ❤️🙏

Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 R Random3 R raainbow loirily loirily miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Ekşınlandım bekliyorum kalkacam birazdan🙈🙈 🤣🤣🤣 bu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha🤣 ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah❤️

Umarım iyisinizdir
Ginnys Ginnys M Mavimiresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 R Random3 R raainbow loirily loirily miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
İyi olmana sevindim canım ☺️ hadi bakalım az kalmış artık, heyecan dorukta 😍

Ekşınlandım bekliyorum kalkacam birazdan🙈🙈 🤣🤣🤣 bu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha🤣 ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah❤️
Aşko bende gece tekrar ekşınlandım 🤣ama yeni güne gitmiştik bile yani 21.günü değerlendirdim
Bakalım bu ekşınlanmalara değmiş mi 🤣🥰
Aşko kaç dk yatıyorsun ekşından sonra
Ve bacakları havaya kaldırıyor musun yada sadece kalça altına yastık öı koyuyorsun ?

Merhaba kızlar ovülasyon testlerimi yorumlar mısınız rica etsem 4 numara pik yapmış gibi geldi bana sizce nasıl? 5 numara bugüne ait bunlardan önce de 9 gün yaptım hep silikti

Eklentiler

• 4EA7527A-6740-46BA-B712-D7F06A9852C9.webp
    4EA7527A-6740-46BA-B712-D7F06A9852C9.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 8F56E921-1787-430E-AABA-045083933E1D.webp
    8F56E921-1787-430E-AABA-045083933E1D.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 32
  • E4C1930A-2E50-4FE5-9B13-E123E248B107.webp
    E4C1930A-2E50-4FE5-9B13-E123E248B107.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 00F132D0-3DF5-4DE2-BDE7-904B77C4BFEA.webp
    00F132D0-3DF5-4DE2-BDE7-904B77C4BFEA.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 9F8D1264-E361-48CB-A285-12713916DB29.webp
    9F8D1264-E361-48CB-A285-12713916DB29.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 48
Aşko bende gece tekrar ekşınlandım 🤣ama yeni güne gitmiştik bile yani 21.günü değerlendirdim
Bakalım bu ekşınlanmalara değmiş mi 🤣🥰
Aşko kaç dk yatıyorsun ekşından sonra
Ve bacakları havaya kaldırıyor musun yada sadece kalça altına yastık öı koyuyorsun ?
Hiç birini yapmıyorum aşko sadece uzanıyorum en az 15-20 dakika inşallah bakalım🥰🌸

Umarım iyisinizdir
Kızım gece hastalandı midesini usuttu sanırım her yer kusmuk oldu gece 4-5 gibi temizlik yaptım 😂 çok yorgunum gece hiç uyuyamadım başında bekledim ateşi çıkar belki diye şimdi iyi çok şükür 🙏🏼

Back
X