• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys @miresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @Random3 @raainbow loirily loirily miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Hadi bakalım inşallah alırız bu ay bebek haberini 😍 ben iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür ☺️ ev iş derken zaman geçiyor şimdi heyecanla önümüzdeki cumartesiyi bekliyorum bebeğin kalbini duyucaz 😍 giremedim kaç gündür umarım herkes iyidir 😍

Yok canım vardın bende geçen silinmiştim yanlışlıkla düzenleme yaparken siliniyormuş 🤣🤣
Vaşiş kız liste bizi istemiyor bu bir belirtimiii işaret olabilir miiii wuhuuu. Neydedir sen akşam yapacam mı ileri hareket düşğklüğü varmı ben yapmayı düşünüyorum ama %22 olunca akşamı mı beklesem diyorum ne dersin

Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys @miresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @Random3 @raainbow loirily loirily miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Melek sen ne zaman teste başlayacaksın bebeğim yarın sabah ilk testini yapsan mı acep

Ahahaha🤣🤣🤣 evet bizim topiğin özelliği bu değişik🤣🤣 sen napıyosun nasılsın canım
Şükür kuzum iyiyim değerlendirmeler bitdi 🤣🤣🤣şimdi geri sayım zamanı
Oğlumu yüzme dersine götürdüm oturdum bekliyorum
hava baya sıcak bunaldim 😵‍💫evde de birikmiş işlerim var Nana-nın yüzüğünden olsada üfleyi versem🤣🤣🤣

Ahahhahaha olsun ben söyleyimdeeee iş çıksındaaa kız zaman geçmiyor ki neye takacağız buluyoruz bir şeyler işte 😂😂
Benim zamanım su gibi akıyor yetişemiyorum resmen , tüm gün yollardayim eve girince de bulaşik yemek ders falan bi bakıyorum akşam olmuş

Benim zamanım su gibi akıyor yetişemiyorum resmen , tüm gün yollardayim eve girince de bulaşik yemek ders falan bi bakıyorum akşam olmuş
Çok iyi ne güzel benim çalışmam gereken derslerim var adapte olamıyorum sürekli bir şey yazdınız mı diye bakıyorum önemli bir şey olunca beni hemen etiketleyin bacım 🥳🥳🥳

Vaşiş kız liste bizi istemiyor bu bir belirtimiii işaret olabilir miiii wuhuuu. Neydedir sen akşam yapacam mı ileri hareket düşğklüğü varmı ben yapmayı düşünüyorum ama %22 olunca akşamı mı beklesem diyorum ne dersin
Canım ben bilmiyorum biz hiç test falan yaptırmadık zaten bebiş düşünmeye başladığımda gitmiştik sadece bana ultrasonla baktı herşey normal dedi 1 sene deneyin olmazsa detaylı bakarız demişti 7 ay olmayınca 8. Ay mfk takviyeleri aldık başladık bu 9. Ay denememiz bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz nasipse olur bakalım❤️ Benim dün çatladı çatlama öncesi sabah değerlendirme olmuştu bide bu sabah oldu artık yeterli Yani bitirdik değerlendirmeleri 😂😂😂 bence sen akşamı bekle canım

Canım ben bilmiyorum biz hiç test falan yaptırmadık zaten bebiş düşünmeye başladığımda gitmiştik sadece bana ultrasonla baktı herşey normal dedi 1 sene deneyin olmazsa detaylı bakarız demişti 7 ay olmayınca 8. Ay mfk takviyeleri aldık başladık bu 9. Ay denememiz bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz nasipse olur bakalım❤️ Benim dün çatladı çatlama öncesi sabah değerlendirme olmuştu bide bu sabah oldu artık yeterli Yani bitirdik değerlendirmeleri 😂😂😂 bence sen akşamı bekle canım
Benim akşam yumurta normaldi sabah çatlamış az ilerledsin diye bekliyorum akşam heralde daha iyi olecek

Back
X