• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz çıkar bitane rahatla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kötüyü çağırma hemen🤫🤫🤫ne hastanesi yumoş ağrısı o
Ben hayatımda böyle yumoş ağrısı görmedim aşko belim ortadan ikiye ayrılcak gibi dün dişe dayandım buna dayanamıyoring vurasım geliyo belime yumoşun çatlamasın yardımcı olurum hem 🤣🤣🤣🤣

Ben hayatımda böyle yumoş ağrısı görmedim aşko belim ortadan ikiye ayrılcak gibi dün dişe dayandım buna dayanamıyoring vurasım geliyo belime yumoşun çatlamasın yardımcı olurum hem 🤣🤣🤣🤣
Allah yardimcin olsun canim, evet aynen benim gibi senin agrin
İnşaallah çabuk geçer,benimkiisi 2gün sürdü ve süründürdü beni 😩
Eşine söyle yardimci olsun çatlamasina🤣🤣

Ahahah ay günahını aldık aşko ya 🤣🤣🤣 kolay gelsin aşko 😘😘
Sağol aşko ahahaha ama düşündüğünüzde olacak galiba belliki evrene düzgün msjlar verin daaa🤪😂😂😂😂 az önce eşim mfk takviyelerini içerken uykumu kaçırcak yine bunlar benim anlaşılan dedi bıyık altı gülerek hiç bir tepki cevap vermedim görmedim duymadım ahahaha😂😂🤣😂

Sağol aşko ahahaha ama düşündüğünüzde olacak galiba belliki evrene düzgün msjlar verin daaa🤪😂😂😂😂 az önce eşim mfk takviyelerini içerken uykumu kaçırcak yine bunlar benim anlaşılan dedi bıyık altı gülerek hiç bir tepki cevap vermedim görmedim duymadım ahahaha😂😂🤣😂
Ayy bide nasıl konuşuyor sanki istemiyormuş gibi🤣🤣🤣🤣🤣 kız sen az değilsin haa🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X