- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.041
Giderim bir daha da gelmem burayaGit geliş ya git geliş tamam mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giderim bir daha da gelmem burayaGit geliş ya git geliş tamam mı![]()
Ayyy sesli güldüm hahhahahaBizi çatlatacak meraktan bence sabırlı kız bende bu sabırsızlıkla iyiki yakında değiliz peşinde şuna bi işe diye gider gezerdim heralde![]()
Aynen öyleülkemin her yeri ve her yerin insanı ayrı güzel apayrı güzel
Geleceksin bizsiz yapamazsın hahahhahahGiderim bir daha da gelmem buraya![]()
Yazda gitme ben bikere yaptım bu hatayıGüzeldir baya ama bende Mardin’i çok merak ederim![]()
Çok mu sıcakYazda gitme ben bikere yaptım bu hatayı![]()
Kadın resmen birini boşaltıp birini doldurmuşKozzz 11 maşallah iyi çalışmış hoş benim dedem de bir kadından 8 çocuk yapmış maşallah babaannem erken vefat etti amaaa. Hiç boş durmamış
Aşko kızlar pompacı pompa diyip diyip duruyolar bak ceza yiycez
Çünkü Bursa’da doğdum 6 yaşıma kadar Bursa’da kaldı. Sonra Sivas maceram başladı 7 yaştan 23 kadar Sivas arada bir kısa anlara 23-37 arası Antalya şim37-….. sonrası AlmanyaAy çevremde çok var ama sen hiç onlar gibi değilsin![]()
Yaaa gideyim de gör bakalım gelecek miyimGeleceksin bizsiz yapamazsın hahahhahah
Böyle düşününce valla insan şaşıyor dimiKadın resmen birini boşaltıp birini doldurmuşbiz birini becermiyoruz
![]()
Tabikide geliceksin hahahhahaYaaa gideyim de gör bakalım gelecek miyim![]()
Oy nenem oyÇok mu sıcak![]()
Ben geldiiiiVar tabi baksana çıt yok kendimiz sohbet ediyoruz hele_Umutlu_Pozitif_ kesin yapıyor çay Faslı bitip bulaşıklara mutfak toplama yapıyordur kesin öyle der şimdi arkasına pat pat küt gelir az sonra
Aynen öyleBöyle düşününce valla insan şaşıyor dimi
Yapardım kız yakın olsa ben onun yeminini mi dinlerim sen yemin ettin ben değildi dersim sen şuna işe ve çekilAyyy sesli güldüm hahhahaha
HahahahahhaTabikide geliceksin hahahhaha
Cok mantıklıYapardım kız yakın olsa ben onun yeminini mi dinlerim sen yemin ettin ben değildi dersim sen şuna işe ve çekil![]()
Ben bildim ben bildim bildimmmmBen geldiiiiekşından
![]()