• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 aşko adım neye cıktı bakar mısınız 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahahah aşkım burası böyle maalesef ama en azından sana karşı hisleri konuştu 🤣🤣🤣
Sağol aşko ahahaha ama düşündüğünüzde olacak galiba belliki evrene düzgün msjlar verin daaa🤪😂😂😂😂 az önce eşim mfk takviyelerini içerken uykumu kaçırcak yine bunlar benim anlaşılan dedi bıyık altı gülerek hiç bir tepki cevap vermedim görmedim duymadım ahahaha😂😂🤣😂
Ahahahah aşko valla sanki işine gelmiyor gibi haaaa seni seniiiiii 🤣🤣🤣🤣 bu gece olur sizin iş 🤣🤣

Bak testi yapma saatleri var sabah 12:00 ile 16:00 arası 2 saat öncesinde sıvı almayacaksın çorba kahve çay dahil akşamisr 20:00 ile 22:00 arasında aklında olsun en yüksek lh bu aralıklarda olur
Sağol bilgiler için 🙏 sen piki hangi gün görmüştün birlikte ilerliyoruz heralde

Merak etme bu kadar düşünme aşko çatlar o çatlama olmadan değerlendirmeyi bırakma çatlama olduğu günde değerlendirme olursa iyi olur. Ben yatıyorum canım hadi iyi geceler❤️🌸
İyi heceler aşko böyle bir kaç gün devam ederim zaten bırakmam emin olunca birakırım

Sağol bilgiler için 🙏 sen piki hangi gün görmüştün birlikte ilerliyoruz heralde
Önceki akşam yumurtlama dün pik bugün pisten dönüyor bende değerlendirmeye bu yünden devam edeceğim hayırlısı hepimize yaaa amanan yap yap geç işte yok illa testte yapacam 🤭 sanki yumurtladım işte sal bi dimi ama olacağına varıyor ne kadar zorlasakta 😄

Önceki akşam yumurtlama dün pik bugün pisten dönüyor bende değerlendirmeye bu yünden devam edeceğim hayırlısı hepimize yaaa amanan yap yap geç işte yok illa testte yapacam 🤭 sanki yumurtladım işte sal bi dimi ama olacağına varıyor ne kadar zorlasakta 😄
Evet sorma valla şu merakkk 🤦🏻‍♀️ dayanamıyoruzzz işteeeee😂

20220919_082823.webp
20220919_083155.webp

Kızlar test yaptım bata 1 2 gün kaldi ama yok iste yine gebelik olsa o gördüğümüz hayal cizgiler belirginleşirdi en azindan Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl bitliKedi bitliKedi Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 ve diğer kızlar

Back
X