- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.361
Uzun kalın ucunda pembelik vardı bitekAyy aşko nasıl bişeydi bi daha anlatsanağ![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun kalın ucunda pembelik vardı bitekAyy aşko nasıl bişeydi bi daha anlatsanağ![]()
Çok geçmiş olsun kuzum acayip üşütmüşsün sen o yüzden öyle agriyorsunBenimde kafam çok karıştı ya yani yerleşme 6-12 gün içerisinde oluyo diye biliyorum ama çatlamaysada ekşın lazım aşko test patlasanmı bi tane acaba yahiç geçmedi ki ağrım bebeğim belime belimden sırtıma vuruyo midem bulanıyo bazen ağrıdan böyle garip bişey gözlerimde yanıyo noldum bilmiyorum
Yok tahriş değil canım tahriş olsa sabah gelirdi bu bu akşam üstü akıntıyla beraber geldi akıntım yok normalde o geldi bitek uzun kalım rengi krem rengi ile şeffaf arasıydı yani beyaz değildi sanırım çatlama demekki anlayamadım işteAşko ekşın yüzünden tahrişde olmuş ola bilir
Akıntın hala şeffaf mı?yoksa beyaza döndü mü?
Evet canim çatlamış o zaman o yüzden öyle gelmişYok tahriş değil canım tahriş olsa sabah gelirdi bu bu akşam üstü akıntıyla beraber geldi akıntım yok normalde o geldi bitek uzun kalım rengi krem rengi ile şeffaf arasıydı yani beyaz değildi sanırım çatlama demekki anlayamadım işte
Bizde sensiz yapamıyoringgg bebeğiiiimmm ama sen iyi ol yaaaSizsiz yapamıyoring aşko❤ bütün gün uzandım halim hiç yok inşallah korona olmuyorumdur ya da olsam mı daha iyiydi bu ağrının altından daha kötü bişey cıkıcak diye çok korkuyorum![]()
Allah Allah nasıl bir ağrıymış yaİçtim kuzum ama geçmedi ağrı kesiciyle bebeğim
Valla bilmiyorum ki aşkım neyden oldu acaba ama bence bırakma ne zararı olacak kiYok yerleşme olamaz zaten aşko kanamada değil Ya çok az vardı acaba ekşını bırakmasam mı ki ay çıldırcam![]()
Kız aşko hem ekşına doymadın hem yumurtlamaya büyük ihtimal yumurtlama da olabilir yaAşko bende çok merak etmeye başladım ama işte![]()
Bir kaç güne yap bakalım ne olacakYaaa benim kafam karışıyoryerleşme değildir diye düşünüyorum neyse bu devam edersen iki gün sonra falan bi erken test yaparım bari
Dimi canım içim kurudu artık ekşından yahu insaf aman çatlamaysa dün gecekiyle karşılaşsın yok yeterValla bilmiyorum ki aşkım neyden oldu acaba ama bence bırakma ne zararı olacak ki![]()
Ay yok üçüncü yumurtlama değil artık onu anlıyorum ahahaKız aşko hem ekşına doymadın hem yumurtlamaya büyük ihtimal yumurtlama da olabilir yainşallah öyledir ay birde üçüz oluyormuş bu ayyyy
Demiiiii aşko
Mucizemmm16
![]()
Hadi bakalım sen çatlatma iğnesi mi kullanmıştın ben karıştırıyormuyum seni çünkü eğer öyleyse iğneden sonra 14 gün saymalısınMardinliyim kız ben yok yarın sabah![]()
Valla siyah tuvalet kağıdı almak lazım akıntı renkleri için ahahah kız bana bak akıntım bitti diyorsun ama bazısının gebelik yaklaşınca öyle oluyormuş burda okudum sabahYok tahriş değil canım tahriş olsa sabah gelirdi bu bu akşam üstü akıntıyla beraber geldi akıntım yok normalde o geldi bitek uzun kalım rengi krem rengi ile şeffaf arasıydı yani beyaz değildi sanırım çatlama demekki anlayamadım işte
Sıcak sarımsaklı limonlu bir çorba mı içsen balım ya baya kötü oldunBenimde kafam çok karıştı ya yani yerleşme 6-12 gün içerisinde oluyo diye biliyorum ama çatlamaysada ekşın lazım aşko test patlasanmı bi tane acaba yahiç geçmedi ki ağrım bebeğim belime belimden sırtıma vuruyo midem bulanıyo bazen ağrıdan böyle garip bişey gözlerimde yanıyo noldum bilmiyorum
Çok geçmiş olsun bebeğim evet telefonda kimle konuşsam bugün hep hastalar ya çocukları ya kendileriBizde sensiz yapamıyoringgg bebeğiiiimmm ama sen iyi ol yaaaKıyamam sana aşkım inşallah en yakın zamanda hemen geçer
Salgın var herhalde benim eşim de bugün grip oldu
çok dikkat et bebeğim kendine inşallah korona felan değildir kötüyü aklına getirme
Allah Allah nasıl bir ağrıymış yabol bol dinlen bebeğim iyi gelir belki
Kız valla yaaKız aşko hem ekşına doymadın hem yumurtlamaya büyük ihtimal yumurtlama da olabilir yainşallah öyledir ay birde üçüz oluyormuş bu ayyyy
Demiiiii aşko
Mucizemmm16
![]()
Ayy valla kötü oldum aşko ama bi sıcak basıyo bi ayaklarım sırtım donuyo noluyo ya kendimiSıcak sarımsaklı limonlu bir çorba mı içsen balım ya baya kötü oldun
Evet canım iğne kullanıyorum şu Andaİlaçlarımı vr iğnelerini mu kullandım o zaman sen![]()
Bencede alalımValla siyah tuvalet kağıdı almak lazım akıntı renkleri için ahahah kız bana bak akıntım bitti diyorsun ama bazısının gebelik yaklaşınca öyle oluyormuş burda okudum sabah
Ahahahha aşko onu yumurtişlerine söyleDimi canım içim kurudu artık ekşından yahu insaf aman çatlamaysa dün gecekiyle karşılaşsın yok yeter![]()
Ay belki üçüz yeğenim olur diye kendi kendime seviniyordum aşko bendeAy yok üçüncü yumurtlama değil artık onu anlıyorum ahahayeter kız ekşın deme soldum yıldım bitti
![]()