• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız valla yaa🤣🤣🤣 aklımdan üçüz geçti yemin ederim ilk çatlamamı diye düşündüğümde 🤭🤭❤❤😍😍😍 ama aşko bence yerleşmede olabilir ya 😍😍😍
G Gzmyts53 etiketleyemedim nedeeenn ayy aşko nerdesin bi açıklama yapsana bizeeğ
Nisan annelerinde birşeyler olmuş çoğu kişi üye iptali yapmış sanki G Gzmyts53 de yok sanki

Çok geçmiş olsun bebeğim evet telefonda kimle konuşsam bugün hep hastalar ya çocukları ya kendileri 😕 sende kendini kolla bebeğim dikkat et ❤❤ havalar bi öyle bi böyle çarpıyo 😐 inşallah bebeğim ya teşekkür ederim aşkımm ne tatlısın ya yirim ❤❤❤🌸🌸🌸🌸
Evet kuşum ya hep havadan kalın giyiyoruz sıcak oluyor ince giyiyoruz buz gibi oluyor valla vücutta haklı 😖 rica ederim bebeğiiiiimmm burda hepimiz iyi olunca iyiyiz yoksa birimiz kötü olunca bizde kötü oluyoruz ❤️❤️ Ama genellikle ağrılar sıcak sever bebeğim kendini sıcak tut üşütme 😘😘

Kız valla yaa🤣🤣🤣 aklımdan üçüz geçti yemin ederim ilk çatlamamı diye düşündüğümde 🤭🤭❤❤😍😍😍 ama aşko bence yerleşmede olabilir ya 😍😍😍
G Gzmyts53 etiketleyemedim nedeeenn ayy aşko nerdesin bi açıklama yapsana bizeeğ
Valla benimdeeee 😍❤️ Ay belki de yerleşmedirrrr belki değil inşallah yerleşmedir yaaa uzun zaman oldu güzel haber almayalı _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkım senden güzel haber alalım inşallah ❤️❤️

Bencede alalım🤣 bilmiyorum aşko bakacaz artık bekleyince anlarız
Test yaparak beklesek yaaa nolur ki laboquik var güzel Türkiye’de çoklu paket satıyorlar işe işe at ben şimdi kendime 51 test sipariş ettim hergün yaparak bekleyeceğim oleeeey yoksa duramam ben

Geçen ayda lekelenme yaşadım ve yerleşme bariz lekelenmeseydi ve sonra testler gölge çıktı işte ama bu farklı sanki aşko çok ufak akıntının ucunda pembe gördüm bi tek bilmiyorum ki beklemekten başka çaremiz yok🤣
Bekle sen 1 hafta daha cano dur bakalım

Back
X