- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.641
Teşekkür ederim aşko evet dikkat edicem artık baksınlar banaTamam kuzum en iyisi bekle o zamankafanı dağıt eğlen ama dikkat et
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aşko evet dikkat edicem artık baksınlar banaTamam kuzum en iyisi bekle o zamankafanı dağıt eğlen ama dikkat et
![]()
Evet yaaa birden he ay Allahım yaKız zaten öyle bir his geliyor yapıyorsun garip bir şey bir anda oluyor
Teşekkür ederim aşko evet dikkat edicem artık baksınlar banaeşim uyuyor sabah yola çıkmadan göstercem
kucağında gezdirecek kocama gelmezse çok iyi
![]()
Ayy dur durr ben bi şokumu atlatayım döncemCanlarımmmiyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli
şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum
![]()
Mucizemmm16
Ginnys @melek076
miraclebeyb
Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Allahın izniyle okadar uğraştırmaz bildiğim kadarayla hamile kaldığın zaman adetten bi kaç gün önceden hamileliğini öğrenmen lazım hemen ilaca başlatıyorlar hiç bişey olmuyor allahın izniyle canını sıkmaEvet canım sanırım benim dusuklerim.bu sebeple kaynaklı büyük ihtimalleinşallah düzelir bir şekilde ilk gebeligimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu neyden kaynaklanıyor anlayamadım gitti
Canım beni tebriklerr inşallah vardırrr yanıltmazzzTeşekkür ederim aşko evet dikkat edicem artık baksınlar banaeşim uyuyor sabah yola çıkmadan göstercem
kucağında gezdirecek kocama gelmezse çok iyi
![]()
Yaaa ben atlattım sayılır sende atlat gördün mü aşko sendeAyy dur durr ben bi şokumu atlatayım döncem![]()
İnşallah canım teşekkür ederim inşallahCanım beni tebriklerr inşallah vardırrr yanıltmazzz![]()
İnşallah kuzumAllahın izniyle okadar uğraştırmaz bildiğim kadarayla hamile kaldığın zaman adetten bi kaç gün önceden hamileliğini öğrenmen lazım hemen ilaca başlatıyorlar hiç bişey olmuyor allahın izniyle canını sıkma![]()
Aşko kırmızılar daha gelmeden ümidini kesme lütfen yaHesabıma göre adet bu
10. Döngü günü yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olması lazım
Yani bugün 23. Gün ve sökülüyorum şuan bence
Biliyorum o hissiEvet yaaa birden he ay Allahım ya![]()
Yaa ekşından sonra uzanırken canım sıkıldı kocam da uyudu hemen dedim bi gireyim bizim kızlardan uyumayan varsa iki muhabbet ederim. Ay gecem şenlendiYaaa ben atlattım sayılır sende atlat gördün mü aşko sendeetiketleyemediklerimi etiketleyin nolur benim şuan beynim resetlendi resmen ayıp olmasın valla kimseciklere
![]()
İnşallah yaa Allah razı olsun Allah hepimize burda hayırlısıyla sağlıklısıyla çift çizgiler göstersin bu duygu çok tuhafYaa ekşından sonra uzanırken canım sıkıldı kocam da uyudu hemen dedim bi gireyim bizim kızlardan uyumayan varsa iki muhabbet ederim. Ay gecem şenlendivar aşkom gördüm inşallah kıp kırmızı olduğunu da görürüz bitanem
Aşkom sana noluyor ya kaç aydır bi rahata eremedin ya kıyamam sana.Kızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 @Lale95 @miresl @bitliKedi
Veziir @Cgh @melek076 @raainbow
Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Evet aşko biraz bekleyelim bunu görmek bile bize yeter şimdi biraz daha bekleyebiliriz bu sevinçleCanlarımmmiyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli
şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum
![]()
Mucizemmm16
Ginnys @melek076
miraclebeyb
Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Aşko adetine daha var belki yerleşme olabilir üzme kendini hemen yarına fazlalaşma olcak mı bekle bakalım bi nasip Herşey AllahtanHesabıma göre adet bu
10. Döngü günü yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olması lazım
Yani bugün 23. Gün ve sökülüyorum şuan bence
Amin kuzum inşallah ya sen ne kadardır deniyosun bide ilk çocuk mu olucak Allah nasip ederseİnşallah yaa Allah razı olsun Allah hepimize burda hayırlısıyla sağlıklısıyla çift çizgiler göstersin bu duygu çok tuhaf![]()
Yaaa ahhaha o bomba 30 una kadar pimi çekik şekilde bekleyecek bu topikte böyleceEvet aşko biraz bekleyelim bunu görmek bile bize yeter şimdi biraz daha bekleyebiliriz bu sevinçlevalla bombanın bombasını atmış olursun aşkoooo
Allahım inşallah sağlıkla tutunur bebişimizzzz
![]()
Ay evet aşko bekleyelim iyice değer artsın belki ikinci yumurta da döllenmiştir iyice kızarır çizgiiiiiİnşallah canım benim Allah razı olsun hepinizdenbundan sonra sabırla beklemek var
![]()
Korunmayı bırakalı 9. Ayımız bu ay canım bir sorunumuz varmıydı bilmiyorum detaylı muayene hiç olmadık şansımızı ilk mfkdan yana kullanalım dedik bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz eşimle beraber evet ilk olcak nasipse İnşallahAmin kuzum inşallah ya sen ne kadardır deniyosun bide ilk çocuk mu olucak Allah nasip ederse