• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarımmm❤️🌸 iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli🥰 şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum😍😃🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys @melek076 miraclebeyb miraclebeyb Veziir Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Ayy dur durr ben bi şokumu atlatayım döncem 😍😍😍

Evet canım sanırım benim dusuklerim.bu sebeple kaynaklı büyük ihtimalle 🥺😔 inşallah düzelir bir şekilde ilk gebeligimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu neyden kaynaklanıyor anlayamadım gitti
Allahın izniyle okadar uğraştırmaz bildiğim kadarayla hamile kaldığın zaman adetten bi kaç gün önceden hamileliğini öğrenmen lazım hemen ilaca başlatıyorlar hiç bişey olmuyor allahın izniyle canını sıkma 🤲

Yaaa ben atlattım sayılır sende atlat gördün mü aşko sende ☺️🥰 etiketleyemediklerimi etiketleyin nolur benim şuan beynim resetlendi resmen ayıp olmasın valla kimseciklere 😀😀
Yaa ekşından sonra uzanırken canım sıkıldı kocam da uyudu hemen dedim bi gireyim bizim kızlardan uyumayan varsa iki muhabbet ederim. Ay gecem şenlendi 😍😍😍var aşkom gördüm inşallah kıp kırmızı olduğunu da görürüz bitanem

Yaa ekşından sonra uzanırken canım sıkıldı kocam da uyudu hemen dedim bi gireyim bizim kızlardan uyumayan varsa iki muhabbet ederim. Ay gecem şenlendi 😍😍😍var aşkom gördüm inşallah kıp kırmızı olduğunu da görürüz bitanem
İnşallah yaa Allah razı olsun Allah hepimize burda hayırlısıyla sağlıklısıyla çift çizgiler göstersin bu duygu çok tuhaf 🙈😍🥰❤️

Kızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @Lale95 @miresl @bitliKedi Veziir Veziir @Cgh @melek076 @raainbow Ginnys Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Aşkom sana noluyor ya kaç aydır bi rahata eremedin ya kıyamam sana. 💐Bi okuttur kendine bu hastalıklar bıraksın yakanı.

Canlarımmm❤️🌸 iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli🥰 şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum😍😃🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys @melek076 miraclebeyb miraclebeyb Veziir Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Evet aşko biraz bekleyelim bunu görmek bile bize yeter şimdi biraz daha bekleyebiliriz bu sevinçle ❤️😍 valla bombanın bombasını atmış olursun aşkoooo🌸🌸 Allahım inşallah sağlıkla tutunur bebişimizzzz❤️❤️

Hesabıma göre adet bu
10. Döngü günü yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olması lazım
Yani bugün 23. Gün ve sökülüyorum şuan bence
Aşko adetine daha var belki yerleşme olabilir üzme kendini hemen yarına fazlalaşma olcak mı bekle bakalım bi nasip Herşey Allahtan 🤲🏻❤️

Evet aşko biraz bekleyelim bunu görmek bile bize yeter şimdi biraz daha bekleyebiliriz bu sevinçle ❤️😍 valla bombanın bombasını atmış olursun aşkoooo🌸🌸 Allahım inşallah sağlıkla tutunur bebişimizzzz❤️❤️
Yaaa ahhaha o bomba 30 una kadar pimi çekik şekilde bekleyecek bu topikte böylece🫢🤣🤣🤣 Nasipte ne varsa o Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🤲🏻🥰🌸

Amin kuzum inşallah ya sen ne kadardır deniyosun bide ilk çocuk mu olucak Allah nasip ederse
Korunmayı bırakalı 9. Ayımız bu ay canım bir sorunumuz varmıydı bilmiyorum detaylı muayene hiç olmadık şansımızı ilk mfkdan yana kullanalım dedik bir buçuk aydır mfk kullanıyoruz eşimle beraber evet ilk olcak nasipse İnşallah🌸 🥰

Back
X