• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme canım 😒😒 çok şükür beden sağlımız yerinde olsun geriye kalan herşey hallolur 🙏 annesi o gelecek zamanı biliyor toparlan canım lütfen 🥺
Gerçekten neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum
Değerlendirme oluyor o anda sadece ilişki düşünüyorum
Yastık koyuyorum
Yumurtlama akıntısı falan olsa anlarım da o da yok
Doğum kontrol hapı bozdu her şeyi
Ondan önce uzayan akıntı Bile görürdüm
Artık ne yapacağımı şaşırdım
Sigarayı da çok azalttım
Ne eksik hiç birsey
Kabak çekirdeği ondan sonra sağlıklı beslenme hepsi var

Sene sonuna kadar denemeye devam etmeye karar verdim
Bu arada adet oldum şuan aökülüyorım
Eğer sene sonuna kadar olmazsa ki inşallah olacak doktora tekrar görüneceğiz bu sefer ikimiz 😓
Gerçekten hiçbir zaman bu kadar erken adet olmazdım 😭
Ya valla bak ağlama İnan benimde ağlayasım var her şeyi kendime belirti sayıp umutlanıp sonunda adet görmekten yoruldum 🥺 seni çokkk iyi anlıyorum benimde nedense bu ay içimdeli ses yok diyor 😒😒bakma burda gülüp eğleniyorum 😔😔😔 lütfen _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ gel gel kız bi dobarlağnn de bize

Gerçekten neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum
Değerlendirme oluyor o anda sadece ilişki düşünüyorum
Yastık koyuyorum
Yumurtlama akıntısı falan olsa anlarım da o da yok
Doğum kontrol hapı bozdu her şeyi
Ondan önce uzayan akıntı Bile görürdüm
Artık ne yapacağımı şaşırdım
Sigarayı da çok azalttım
Ne eksik hiç birsey
Kabak çekirdeği ondan sonra sağlıklı beslenme hepsi var
Aynı haltı bende yedim hapı 1 -2 ay kullandım düşün bi kutu haptı ara ara atıyordum zaten
1.5 yılı geçti 😔😔
Zamanı var bence gelecekler bebişlerimiz hemde en güzel zamanda 😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Bak buna İnan

Evet yaptım da etiketlediğşm yada unuttuğum kişiler oldu bizim kızlar yorum yazdı başka kimse yazmadı şöyle düşündüm 850 sayfa kendi aramızda mı yazıştık bu kadar insan nerede sadece okuyup çıkıyorlar heralde ha birde lazım olunca soru soran bir grup var sanırım ha ama şu var test attık suspus millet görmeyen görmedim yazabilirdi oysaki neyse 😂😂😂😂 ama aramızda dönüyormuş muhabbet onu anladım 🙈🙈🙈 kalan kısım seyirci heralde 🤣🤣 test yine koyayım bak bulamadıysan akşam sıvıya dikkat etmedim ama yaptım çorba çay sonrası bir şey gördüm dedim kenara koydum yine umarsız ben ki tam çizgi çıkmadan sevinemeyecem sanırım sabah içini açtım bi bakayım dedim doğru görmüşüm varmış 😂😂😂 önceki yumurtanın 12. Günü doktorun yumurtası daha yeni onun içim gün sayımına henüz var 2 ekim gibi onun ki
Kızlar malum ben düğün evindeyim etiketlenmeyince göremiyorum sayfa sayfa okuma hızınıza da yetişemiyorum maalesef 😂 Ama eğer bu çizgi bu kadar belliyse bebiş bence net bir şekilde var😍 Bi de Ginnys Ginnys ben şeyi anlamadım şu yumurtam şu kadarlık falan diyosun ya ben hiç öyle takip yaptırmadığım için bilmiyorum sen doktora gidiyosun o da şu günler ilişkiye gir falan mı dedi çok cahilim şu an bu konuda😁 Ama sonuç olarak bence gümbür gümbür gelen bi bebiş kesin var şu an👍🏻😂

Ya valla bak ağlama İnan benimde ağlayasım var her şeyi kendime belirti sayıp umutlanıp sonunda adet görmekten yoruldum 🥺 seni çokkk iyi anlıyorum benimde nedense bu ay içimdeli ses yok diyor 😒😒bakma burda gülüp eğleniyorum 😔😔😔 lütfen _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ gel gel kız bi dobarlağnn de bize
Bende aslında az çok tanımışsınız beni
Neşeliyim
Gerçekten enerjim var
Ama bazen illa ki çöküş dönemine giriyorum
Yapacak bir şey yok keşke her şey kolay olsa 🥹

Kız olsun be, o tutsun da ne yöntemle olursa olsun 😍❤️ çok amin allahım

Tatlım noldu sana ya 😔 neren ağrıyor hayırdır? Ben hiç okuyamadım 2 gündür
Kuzum bilmiyorum bende 3 4 gündür belimde ve 2 gündür de sırtım bi ağrı var geçmiyo bi türlü onunla birlikte ara ara midem bulanıyo tansiyonum düşüyo ne olduğunu bende anlamadım daha önce merdivenden düşmüştüm ya omuriliğimi vurmuştum 2 yerden geçen hafta çok yoruldum hep iş yaptım acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum yada midemde bi sorun var sırtıma vuruyo anlam veremiyorum

Aynı haltı bende yedim hapı 1 -2 ay kullandım düşün bi kutu haptı ara ara atıyordum zaten
1.5 yılı geçti 😔😔
Zamanı var bence gelecekler bebişlerimiz hemde en güzel zamanda 😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Bak buna İnan
İnşallah canım Allah herkese en doğru zamanda versin 🙏🙏❤️❤️Motive ettiğin için çok teşekkür ederim canım 🥹
Kendimi ekime yazdırayım Uğur getirsin
Bu arada adet günü olarak bugünü mü yazayım

Gittim yeni çıktım şimdi hastaneden tekrar bir sürü kan testi istediler romatolojiye yönlendirdiler. Bu dusuklerim sebebi pıhtılaşma sorunu sanırım tahliler gelince öyle konuşalım dedi
Nedenmiş o yüksek olan sonucun kuzum ? Pıhtılaşma ise de önceden öğrenmiş olacaksın kuzum önlemini alcaksın gebe kaldığında en azından

Söküldüm canım adet oluyorum şu an 😭
Aşko olsun bak benim çok oynadı iki ay öncesine kadar adet günlerim bi erken bi geç oldu bu iyiye işaret üzme kendini kuzum Allahtan hayırlısını iste gönlünden geçen en güzel şekilde olacak bi gün❤️
Evet aşkolar böyle olmaz düşürmeyin gardınızı herşey Allah’tan kuzum Dobarlaanınn🌸❤️

Aşko olsun bak benim çok oynadı iki ay öncesine kadar adet günlerim bi erken bi geç oldu bu iyiye işaret üzme kendini kuzum Allahtan hayırlısını iste gönlünden geçen en güzel şekilde olacak bi gün❤️

Evet aşkolar böyle olmaz düşürmeyin gardınızı herşey Allah’tan kuzum Dobarlaanınn🌸❤️
İnşallah canım 🙏😞umarım bu sene olur ona da razıyım

Ahahaha yaaa düşündüğün İçin teşekkür ederim ama Bakalım inşallah vardır gece bayağı coşkuluydum ama nasip bata kadar neler olur bilemeyiz Allah büyük ❤️😍🤲🏻
Benim şuan bir batmam varki sorma alttan oturtamıyorum çünkü oturunca batıyor karışımın altında tam rahim kısmında ağrı yapıyor bilemedim bilen varmı acep

İnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyim Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys @Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?
Aşko bebişin yerleşiyo çünkü normaldir 😍😍❤❤ sağlıkla yerleşsin inşallah bebeğim ❤❤❤

Kızlar malum ben düğün evindeyim etiketlenmeyince göremiyorum sayfa sayfa okuma hızınıza da yetişemiyorum maalesef 😂 Ama eğer bu çizgi bu kadar belliyse bebiş bence net bir şekilde var😍 Bi de Ginnys Ginnys ben şeyi anlamadım şu yumurtam şu kadarlık falan diyosun ya ben hiç öyle takip yaptırmadığım için bilmiyorum sen doktora gidiyosun o da şu günler ilişkiye gir falan mı dedi çok cahilim şu an bu konuda😁 Ama sonuç olarak bence gümbür gümbür gelen bi bebiş kesin var şu an👍🏻😂
Aşko toplamda 4 yumurtlama gördüm ilk ikisi fıs çıktı bende pcos olunca yumurta bol gelişme az ama son ikisi gelişti şöyle diyim bu testte çıkan arkadaş bir önceki onda doktora gitmemiştim henüz sonra doktora gittim ve bir tane yumurta var dedi bende ona testte 10 gün önce yumurtlama yakalandım dedm.oda bana rahim kalınlığın güzel tutabilir ama yeterince erişkin değilse tutunamaz sen bu yumurtayı değerlendir dedi bende değerlendirdim o daha yeni olgunlaştı ayın 18 inde ona daha var test yapma günlerine ama bu 10 gün önceki minnakımın zamanı geliyor dün su içmiştim çay çorba içmiştim akşam aklıma düştü yaptım danke ettim ama yanılıyorum diye sallamadım sabahta içini açtım ki doğru görmüşüm buraya attım hala sevinemiyorum çünkü ne olur ne olmaz diye.durum bu eğer bu tutmuşsa oda tutarsa ikiz olur çift yumurta ikizi ama belkide hiç biri tutunmaz şimdilik bilinmiyor sadece ihtimaller var

Back
X