• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha fazla zorlamaz inşallah kuzum 🤲🏻 Geçen süre de acaba bazı etkenlerden felan mı oldu acaba tam da bilmediğim için tahmin yürütüyorum 🤷🏻‍♀️ Doktor ne dedi peki sonradan çıkabiliyor muymuş bu hastalık yada ilk gebelikte neden çıkmamış merak ettim vallahi
Sigara stres ve kimyasal birşeyler etkiliyormus bende sigaraya fazla sardım kafein şeker yasak ama ben bunlar olmadan yaşayamıyorum agshdhk 😂😂 düzenimi tamamen değiştirmem gerekiyor. Bunlar çok etki ediyormuş. İlk gebeligimde kahve çay duskunlugum yoktu düzenli su içerdim sigara desen tek tük. Şimdi su tamamen yok o da zorla içmem lazım günde 3 lt

Sigara stres ve kimyasal birşeyler etkiliyormus bende sigaraya fazla sardım kafein şeker yasak ama ben bunlar olmadan yaşayamıyorum agshdhk 😂😂 düzenimi tamamen değiştirmem gerekiyor. Bunlar çok etki ediyormuş. İlk gebeligimde kahve çay duskunlugum yoktu düzenli su içerdim sigara desen tek tük. Şimdi su tamamen yok o da zorla içmem lazım günde 3 lt
Canim dün instagramda okudum resmi atıyorum şimdi tüm bu problemlerin hepsinin nedeni sigara
Kendini zorla sağlığın için bırak şu zehri☹️☹️

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-19-21-51-15-494_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-09-19-21-51-15-494_com.instagram.android.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2022-09-19-21-51-00-245_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-09-19-21-51-00-245_com.instagram.android.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 28
Kuzum kimyasal olunca genetik testlere baktılar sebep ne diye lupus çıktı o da pıhtılaşma oluyormuş vücut bebeği kabul etmeyip atıyormuş.. yani hamile kalırsam bir süre iğne tedavisi olucam bebek düşmesin diye.
Yaa ben doktora pıhtılaşma sorunu olabilirmi dedim bana ilk kayıpta bakmıyoruz buna tekrarlrsa bakıyoruz dedi 😑 geçmiş olsun kuzum ama tedavisi olmasına sevindim ve sebebinin bulunmasına inşallah bidaha kayıp yaşamıcaksn🙏

İnşaallah çabuk atlatirsın canim,hcg suratla düştüğü için kanaman da artiyor büyük ihtimal,yarin geldikten sonra haber et bekliycem
Bende iyiyim, okullar açıldı tüm gün yollardayim,pertim çıktı resmen, ögleden sonra göbekten aşağı vajinadan yukari kısımda baskı gibi ağrı oldu,hani adet zamani ağırlık olur ya öyle bir şey
İnsallah canim pazartesi gunu 791 cikmisti bakalim yarin kac cikicak merak ediyorum. Tabiki haber veririm canim.
Allah kolaylik versin canım. Yumurtlama döneminde misin canim ondan mi oyle acaba?

Canim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle🥵🥵
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
@melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?

miraclebeyb miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Cgh @Veziir @miresl @asunny R raainbow R Random3 ucge ucge ve diğer canim kızlar
Ben kimyasal gebeliği atlatmaya çalışıyorum işte karışık duygulardayım bi üzülüyorm bi şükür hamile kalabiliyorum diyorum ama bidaha yaşarmıyım diye korkuyorum tuhaf yani. Sen naslsn kuzum😍

Ahh keşke öyle kolay olsa neler neler denedim olmadı içerken dua ediyorum Allah'ım nolur tiksinme gelsin diye 😂
Kız nolur bi mfk denesen, fiyatı da uygun
Antox ve atlas biri ilaç diğeri spray
Her sigara içmek istedikde bir fıs vuruyorsun agzina
Al bir dene bence kullananlar çok memnunmuş

Evet canim bende seninle ayni durumdayim😶😶ayyy benimde 8 gün kaldı,ama çok şükür rahatim yaa hiç takmıyorum , öglen arkadaşım yyazmiş kızz ateşini ölçtünmü kaç çıktı diye🤣🤣🤣yaa herkes biliyor artik benim testle değil termometreyle aşk yaşadığımı 🤣🤣🤣🤣
İnşaallah çift çizgiyi görücez inanıyorum 🤲🏻
Benim de 8 gün, bugünü saymadım. Birlikte beklicez 😍 inşallah birlikte de güzel haberler veririz kuzum 🙏 ben de çok takmıyorum, tedaviyi falan da bıraktım ya artık hiç olmayacakmış, olsa da yine kayıp yaşayacağım düşüncesi var. O yüzden artık heyecanlanmıyorum galiba. Ateş takibini hiç yapamıyorum ya 🤷

İnsallah canim pazartesi gunu 791 cikmisti bakalim yarin kac cikicak merak ediyorum. Tabiki haber veririm canim.
Allah kolaylik versin canım. Yumurtlama döneminde misin canim ondan mi oyle acaba?
İnşaallah canim yarin iyi haberlerini bekliyorum 😍😍🤲🏻 yok kız şafak 8🤣🤣28-29 Eylül bat ,bakalim nolucak

Ben kimyasal gebeliği atlatmaya çalışıyorum işte karışık duygulardayım bi üzülüyorm bi şükür hamile kalabiliyorum diyorum ama bidaha yaşarmıyım diye korkuyorum tuhaf yani. Sen naslsn kuzum😍
İnşaallah atlatırsın canim,çok şükür hamile kaldın ,Rabbim tez zamanda yeniden nasip eder
Korkulari kendinden uzaklaştır pozitif düşün datlum😍😍😍
İyiyim canim aynı iş güç yaşıyip gidiyoruz işte
8 gün kaldi bata, bekleyip görücez nolucak

Benim de 8 gün, bugünü saymadım. Birlikte beklicez 😍 inşallah birlikte de güzel haberler veririz kuzum 🙏 ben de çok takmıyorum, tedaviyi falan da bıraktım ya artık hiç olmayacakmış, olsa da yine kayıp yaşayacağım düşüncesi var. O yüzden artık heyecanlanmıyorum galiba. Ateş takibini hiç yapamıyorum ya 🤷
İvitttt😍😍💃🏻💃🏻💃🏻 amin amin 🤲🏻🤲🏻 kayıp düşüncesini at , rahat ol,şu korku ve kaygilar yüzünden zaten ,neden korksak başımıza geliyor,evrene pozitif yollayalim ki geri dönüş alalım🤲🏻🤲🏻

Yaa ben doktora pıhtılaşma sorunu olabilirmi dedim bana ilk kayıpta bakmıyoruz buna tekrarlrsa bakıyoruz dedi 😑 geçmiş olsun kuzum ama tedavisi olmasına sevindim ve sebebinin bulunmasına inşallah bidaha kayıp yaşamıcaksn🙏
Canim başka doktora gitsen ve 2ci kayıp olduğunu söylesen?anlarmı ki?

Ben ilk diyince baktı hemen hiç bilmiyordum pıhtılaşma vs. Şimdi ikinciyi diyince tekrar ver tahlil dedi emin olalım iyice diye

Ay kuzum bırakmak çok zordur eminim ama sağlığın ve bebiş için biraz sıkman lazım kendini yada yavaş yavaş azaltmaya çalış kuzum 🌸 tamamen sağlıklı beslenmemiz isteniyor bebişler tarafından 🌸🌸

Back
X