Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Meleğim nasılsin? eğer yerləşmə kanamasi olmuşsa testde 4-5gün sonra çıkar
İlaç filan içme ve kendine dikkat et😍
Kanama şuan için durdu eğer devam etmezse tam 2 gün sürmüş olacak
İyi olduğumu diyemem aşko başım ağrıyor ve bacaklarım tüm kemiklerim
Bu arada çok tuhaf şekilde pcr yine negatif çıktı bukadar belirtiye rağmen

Kanama şuan için durdu eğer devam etmezse tam 2 gün sürmüş olacak
İyi olduğumu diyemem aşko başım ağrıyor ve bacaklarım tüm kemiklerim
Bu arada çok tuhaf şekilde pcr yine negatif çıktı bukadar belirtiye rağmen
Kuzum sen COVID deyilsin neden kendini zorluyorsun🤣🤣kanama falan olmayacak ben hiss ediyorum sen hamilesin
Her kemik ağrısı kovid olsaydi ohooo🤪🤪🤪soguk alginligi falan her halde, yemene içmene dikkat et fazla sıvı tüket
İnşaallah çok yakinda çift çizgili testini görücez burda

Kuzum sen COVID deyilsin neden kendini zorluyorsun🤣🤣kanama falan olmayacak ben hiss ediyorum sen hamilesin
Her kemik ağrısı kovid olsaydi ohooo🤪🤪🤪soguk alginligi falan her halde, yemene içmene dikkat et fazla sıvı tüket
İnşaallah çok yakinda çift çizgili testini görücez burda
Ya herkesin ümidini kaybetmemesi ne kadar güzel ben hariç tabikide 🤣🤣tamam aşko covid değilim tamam 😂zorla güzellik olmaz 🙅‍♀️

Dün gece hafif peçeteye gelen pembemsi bir kaç damla kan vardı ama bugün sadece şeffaf akıntı var test yaptım yine ama negatif bat yarın. Acaba yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra test yapmak gerekiyor ?

Eklentiler

• AEA2EB40-88E9-47E6-BD19-0146B16B5F0D.webp
    AEA2EB40-88E9-47E6-BD19-0146B16B5F0D.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 57C85502-4046-4C4D-AB7C-1400B66F8553.webp
    57C85502-4046-4C4D-AB7C-1400B66F8553.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 41
Beybiler kızçeler M Mavimiresl cans16 cans16 M melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 Lale95 Veziir Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 🥴 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım

Bizim burda takibe bile geliyorlar. Sanirim bölge bölge insafiyete kalmis olarak degisiyor. Bide doktorlarimizda cok cok iyi ilgileniyor. Sadece biraz vakit aliyor muayne sirasi beklemek. Aslinda Türk hekimleri yurt dışına göre daha gelistirmisler kendilerini. Tabiki insafına kalmis bazi seyler insanlarin. Bide basta bulunan vali,!kaymakam, il saglik müdürleri nin calisma düzenine bağlı
En son kardeşimle eşi korona olduğunda aramadılar bile kuzum. Denk geldiğim gerçekten ilgilenen çok az doktor var bi ümraniye de denk geldim ilk zayıfım diye gitmiştim çok güzel ilgilenmişti kadın doktordu hatta adını bile hatırlıyorum hala bide bu tarafta kadın doğumcu vardı oda çok ilgiliydi sormadan herşeyi anlatmış söylemişti sonra gittiklerim hep başından atar gibiydi. Ama bazı insanlarla da uğraşılmıyo bu şiddet olayları çıktığından beri doktorlarda insanlarla çok fazla muhattap olmak istemiyorlar haklı olarak kurunun yanında bizde yanıyoruz işte 🙄

Beybiler kızçeler M Mavimiresl cans16 cans16 M melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 Lale95 Veziir Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 🥴 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Haydi 4. Yumurtaa görelim seni koçum sıkı sıkı tut spermlerii 👊🏻👊🏻

Benim de her ay göğüslerim aşırı acıyor ya bence iyiye işaret inşallah önümüzdeki ay iyice etkisini gösterir ilaçlar da bebiş haberi verirsin bize
Kuzum devam edicem elındkeıelre adetlıyken ins kzuum doktoruma randevu aldım cuma gidicem bakalım ne dicek bana hem yumoslarada baksın

Üzülme çiçeğim bizim 19 ay olmus gittim bu sabah kadın doğuma overler cok iyi hormonlar cok iyi hiçbir problemin yok gereksiz stres yapıyorsunuz ondan olmuyor dedi
Aynıyız biliyo musun 🥹 bende randevu aldım Cuma’ya bakalım bende gidiyim 1 ay ara vermiştim doktora bana ne dicek adetlıyken bakcak

Hayr olsun canım geçen ay benimde öyle oldu adete yakın kesildi acısı bende umutluydum öyle hatta dr a gittim onun için dedi ki adete yakın içi su doluyor maşallah süt damarlarım çokmuş ondan da acıyormuş 😍 bebişin olursa şanslı yani 💃🏻🤗
İnşallah en kısa zamanda hepimize bebiş nasip etsin Rabbim🙏❤️
Ay bilmiyordum kuzum vücûd cidden kendını hazırlıyor öyle diyorsan
Ay gozleırm doldu kız

Back
X