Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy akrabalar komşular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı be🤣🤣 Ne bakıyon hiç mi gebe görmedin de aşko🤣🤣🤣🤣 iyi sayılırım bebeğim babam anjiyo olmuş hastanedeymiş ona sıkıldım biraz şimdi öğrendim. Oturuyoring aşko bence gebesin aşko 😍😍 benimde ayaklarım buz kesiyo nasıl iş bu ya
Ayy hadi inşaallah ya😍😍😍😍Rabbim o günleri bidaha yaşatsın yaa , boş değil de dolu karınla dolanayim böyle 😍😍
Geçmiş olsun kuzum ,Allah şifa versin babana🤲🏻
Sen benim gibi çabuk üşüyorsun galiba
Ahh keşke hava soğusa da bende üşüme faslına geçsem🥶🥶🥶
Yeni bilezik siparişim geldi onunla aşk yaşıyorum 🤣🤣🤣 eşim de tuhaf tuhaf bakıyor🤣🤣🤣🤣🤣

Ay çok amin 🙏❤️

Tatlım benim yumurtlama dışında pek akıntım olmaz zaten. Çok çok az oluyor, adetten önce de tam kesiliyor. Hamileyken bile akıntım olmadı benim. Çok takılma akıntıya yani
Nasılsin burç ikizim😍😍 seninle günlerimiz ayni,ne gibi belirtilerin var m

Ayy hadi inşaallah ya😍😍😍😍Rabbim o günleri bidaha yaşatsın yaa , boş değil de dolu karınla dolanayim böyle 😍😍
Geçmiş olsun kuzum ,Allah şifa versin babana🤲🏻
Sen benim gibi çabuk üşüyorsun galiba
Ahh keşke hava soğusa da bende üşüme faslına geçsem🥶🥶🥶
Yeni bilezik siparişim geldi onunla aşk yaşıyorum 🤣🤣🤣 eşim de tuhaf tuhaf bakıyor🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy amin inşallah aşko 😍😍😍❤❤🤲🏻🤲🏻 sağol kuzum teşekkür ederim ❤ ayy ben donarım 🤣🤣🤣 kış sevmiyom aşko gelmesin litfen🤣🤣🤣 güle güle kullan bebeğim onlar anlamaz öyle şeyden hahahhaha

Evet cok guzel insallah degiyor zaten ama surekli gecmek bilmeyen bir bulanti da insani her acidan cok zorluyor😔 psikolojik olarak bile cok zorlanmaya basladim simdiden evden bir adim atamiyorum😩 insallah gecer kuzum. Allah daha da iyi etsin seni insallahh❤️❤️❤️
Kıyamam sana kuzum tez zamanda geçer inşallah 🤲🏻 İlk zamanlar biraz zordur ama sonrasında tadını çıkarırsın inşallah hamileliğin ❤️ Amin kuzum herkes çok iyi olsun inşallah 😍❤️

Ayy amin inşallah aşko 😍😍😍❤❤🤲🏻🤲🏻 sağol kuzum teşekkür ederim ❤ ayy ben donarım 🤣🤣🤣 kış sevmiyom aşko gelmesin litfen🤣🤣🤣 güle güle kullan bebeğim onlar anlamaz öyle şeyden hahahhaha
Teşekkür ederim canim,daha çok ucuza aldım diye seviniyorum 🤣🤣🤣 Kız aşkoo bende donuyorum ama seviyorummmm ayy resmen titremeyi özledim yaa🤣🤣🤣🤣🤣
Evet anlamıyorlar 😒😒😒

Teşekkür ederim canim,daha çok ucuza aldım diye seviniyorum 🤣🤣🤣 Kız aşkoo bende donuyorum ama seviyorummmm ayy resmen titremeyi özledim yaa🤣🤣🤣🤣🤣
Evet anlamıyorlar 😒😒😒
Aşko sen mazoşist misin🤣🤣🤣 insan titremeyi özler mi 🤣🤣🤣🤣🤣 sıcak bunaltıyo bebeğim haklısın ama ılık kalsın bari hava ya 🙄🙄 hiç soğuğa tahammülü yok vücudumun😬

Nasılsin burç ikizim😍😍 seninle günlerimiz ayni,ne gibi belirtilerin var m
Burçdaşım, batdaşım ❤️❤️ bugün yazdım ilk defa bi belirtiden şüphelendim. 2 ay önce hamile kaldığımda, yumurtlamadan 1 hafta sonra birden ani ve keskin ağrılar giriyordu tek taraftan. Hatta eşime acaba yerleşme ağrısı mı bu demiştim ve öyleymiş. Bugün de tam 1 hafta geçti ve aynı o ağrıları yaşadım yine. O yüzden bi ufak umutlandım sanki ama yine de kötüsüne alıştırıyorum kendimi. Sende bişey var mı?

Back
X