- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.421
Tamam tanidimda ben senin adini niye aysun diye hatirliyorum asuman mı yoksaAysun kim kızzzz asunny isim değiştirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tanidimda ben senin adini niye aysun diye hatirliyorum asuman mı yoksaAysun kim kızzzz asunny isim değiştirdim
Yarindan sonra gosteriyor bat. Yumurtlama ya göreAşko sen regli olmadın dimi daha
Ayy hadi inşaallah yaAyyy akrabalar komşular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı beNe bakıyon hiç mi gebe görmedin de aşko
iyi sayılırım bebeğim babam anjiyo olmuş hastanedeymiş ona sıkıldım biraz şimdi öğrendim. Oturuyoring aşko bence gebesin aşko
benimde ayaklarım buz kesiyo nasıl iş bu ya
Ay çok aminAyyy hadi inşallah bebiştir kuzum ya![]()
Tatlım benim yumurtlama dışında pek akıntım olmaz zaten. Çok çok az oluyor, adetten önce de tam kesiliyor. Hamileyken bile akıntım olmadı benim. Çok takılma akıntıya yaniKız benim akıntım tık diye kesildi çatlama sonrası seninde öyle oldu mu
E test?? Yapmadın mı? Hay sizin sabrınızı seviyimYarindan sonra gosteriyor bat. Yumurtlama ya göre
Nasılsin burç ikizimAy çok amin
Tatlım benim yumurtlama dışında pek akıntım olmaz zaten. Çok çok az oluyor, adetten önce de tam kesiliyor. Hamileyken bile akıntım olmadı benim. Çok takılma akıntıya yani
İfşa oluyor hafi tanıdık çıkalımda sen seyretTamam tanidimda ben senin adini niye aysun diye hatirliyorum asuman mı yoksa![]()
Oh yaa en iyisi bende soyismimi bile yazsam kimseler tanımaz beniİfşa oluyor hafi tanıdık çıkalımda sen seyret
Heee tamam bende dedim noluyorAy çok amin
Tatlım benim yumurtlama dışında pek akıntım olmaz zaten. Çok çok az oluyor, adetten önce de tam kesiliyor. Hamileyken bile akıntım olmadı benim. Çok takılma akıntıya yani
Orası belli olmaz kızzzOh yaa en iyisi bende soyismimi bile yazsam kimseler tanımaz beni![]()
Ayy amin inşallah aşkoAyy hadi inşaallah yaRabbim o günleri bidaha yaşatsın yaa , boş değil de dolu karınla dolanayim böyle
Geçmiş olsun kuzum ,Allah şifa versin babana
Sen benim gibi çabuk üşüyorsun galiba
Ahh keşke hava soğusa da bende üşüme faslına geçsem
Yeni bilezik siparişim geldi onunla aşk yaşıyorumeşim de tuhaf tuhaf bakıyor
![]()
Ee aşko test haniYarindan sonra gosteriyor bat. Yumurtlama ya göre
Kıyamam sana kuzum tez zamanda geçer inşallahEvet cok guzel insallah degiyor zaten ama surekli gecmek bilmeyen bir bulanti da insani her acidan cok zorluyorpsikolojik olarak bile cok zorlanmaya basladim simdiden evden bir adim atamiyorum
insallah gecer kuzum. Allah daha da iyi etsin seni insallahh
![]()
Çok amin bebeğimAy çok amin
Teşekkür ederim canim,daha çok ucuza aldım diye seviniyorumAyy amin inşallah aşko❤❤
sağol kuzum teşekkür ederim ❤ ayy ben donarım
kış sevmiyom aşko gelmesin litfen
güle güle kullan bebeğim onlar anlamaz öyle şeyden hahahhaha
Kızlar Yargi izleyen varmı aranizda?Çok amin bebeğimnasıl oldun daha iyisin dimi kuzum
Aşko sen mazoşist misinTeşekkür ederim canim,daha çok ucuza aldım diye seviniyorumKız aşkoo bende donuyorum ama seviyorummmm ayy resmen titremeyi özledim yaa
Evet anlamıyorlar![]()
Burçdaşım, batdaşımNasılsin burç ikizimseninle günlerimiz ayni,ne gibi belirtilerin var m
Aşko ben tv bile izlemiyoring annemler çok sever izlemeyi ben ayrı bi dünyadayımKızlar Yargi izleyen varmı aranizda?